Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περίεργα βίτσια ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 10 Οκτωβρίου 2008.

1. subnik99

subnik99 New Member

Βίτσια πολλά... όσοι και οι άνθρωποι, ο καθένας το δικό του, μικρότερο ή μεγαλύτερο...

2. annpep

annpep New Member

ενα απο τα πολλα που εχω ακουσει.. αυτος να παιζει τον ρολο του σωφερ σε πλουσια κυρια που θα φοραει μονο αυστηρα ταγιερακια, να της κανει ολες τις δουλειες, να ικανοποιει ολες τις απαιτησεις της και η ανταμοιβη του να ειναι εξευτελισμος μπροστα στις φιλες της κυριας του..

3. Artemis

Artemis Ανήκω σε Μένα

Εγώ πάλι έχω ένα περίεργο βίτσιο…. Θέλω όταν σαδομίζω κάποιον να ακούω κλασική μουσική, κάτι σαν κουρδιστό πορτοκαλί ένα πράγμα…. λέτε να μου κάνουν λοβοτομή?
    Υ.Γ. Mozart η ενάτη ιδιαίτερα!!!

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Πρόσφατα μου ζήτησαν να δαγκώνω δυνατά .. πολύ δυνατά όμως.. Συνειδητοποίησα πως πρέπει να φτιάξω δυο σφραγίσματα..

5. LordAini

LordAini Regular Member

Περίεργο βίτσιο που θυμήθηκα όταν είπε η Άρτεμις για κλασσική μουσική. Δε μετράει ακριβώς για βίτσιο, αλλά όποτε έπαιζε το Grieg's Piano Conzerto in A minor (που είναι το αγαπημένο μου) μια πρώην μου ήθελε το πιο βανίλλα κ ρομαντικο σεξ. Και για όσους το ξέρουν, δεν είναι και το πιο ρομαντικό κομματι. :/

6. Spanker

Spanker New Member

Μεγαλυτερο βιτσιο απο το να ξυπνας καθε μερα να πας στην δουλεια δεν υπαρχει!!!!

7. footslave2

footslave2 New Member

Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

το μεγαλητερο βιτσιο κατε με ειναι αυτο που κανουμε καθε τεσσερα χρονια ολη καταλαβαινουμε και το κακο απο τι φενεται μας αρεσει σε ολους

8. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Ξέρω κάποια
    Που βάζει τις κάλτσες της
    Στο ψυγείο της
    Γιατί της αρέσει η αίσθηση του κρύου στα πόδια της.

Ένα βράδι τη ρώτησα αν
    Της αρέσει και σε άλλα μέρη του σώματός της
    Και μου είπε
    "Πήγαινε, αν θέλεις, στο ψυγείο,
    Μόνο κάλτσες θα βρεις."

Αργότερα που ήθελα μια μπύρα
    Αναρωτήθηκα τί γίνανε τα παλιομοδίτικα κορίτσια.

9. john_slave96

john_slave96 Contributor

Μεγαλύτερο βίτσιο από το να κάνεις "κανονικά" έρωτα, δεν υπάρχει.  

10. Artemis

Artemis Ανήκω σε Μένα

Κανονικά? Άνοιξα το λεξικό και δε βρήκα τι λέξη, ως δια μαγείας στη θέση του είχε μια δυο γραμμές κενές….

11. whipmarks

whipmarks Regular Member

ψαξε ..ιεραποστολικο..μαλλον αυτο εννοη. 

12. xara_afentra_f_f

xara_afentra_f_f New Member

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΤΟΥΑΛΕΤΑ" (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΛΑ)