Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιθανές αιτίες αίτησης αποδέσμευσης, αιτιολόγησή τους, δυσκολίες στη λήψη της απόφασης αίτησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος melted sugar, στις 13 Ιουνίου 2019.

1. espimain

espimain Contributor

Ο Κυρίαρχος δεν κάνει προγραμματικές δηλώσεις για να ρίξει κάποια υποτακτική.
    Ανταποκρίνεται ή δεν ανταποκρίνεται στην παράκληση της υποτακτικής να την αναλάβει.
    Αν μια υποτακτική προσεγγίσει ένα κυριαρχικό και του ζητήσει να γίνει ο Κυρίαρχος γι αυτήν (να την αναλάβει δηλαδή) δεν είναι σε θέση να βάλει όρους.
    Ο κυριαρχικός ανιχνεύει αν η συγκεκριμένη τον ενδιαφέρει και αν ο ίδιος θέλει και μπορεί να την αναλάβει.

Για την υποτακτική το θέμα είναι να καταφέρει να ανήκει σε κάποιον που θα μπορεί να την κάνει "ότι αυτός θέλει".
    Αν ψάχνει να βρει κάποιον που θα κάνει "ότι αυτή θέλει", τότε κόβει η μαγιονέζα.
    Μπορεί να συνεχίσει να ψάχνει τον "Κυρίαρχο των ονείρων της", που θα της υποσχεθεί πως θα προσαρμοστεί στα δικά της "θέλω".
    Αν τον βρει ποτέ, θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Πιο απλά δεν δύναμαι.

2. Manipulator

Manipulator Regular Member

@espimain μία χαρά τα λες πιο πάνω, αν και δεν νιώθω ότι απάντησες στην δήλωση σου "Ο Κυρίαρχος δεν δεσμεύται παρά να κάνει ότι θέλει.", αλλά οκ, θενκς για την απάντηση σου !

3. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

@melted sugar ευχαριστώ που μπήκες στη διαδικασία να μου απαντήσεις. Η ερώτηση μου πήγαινε πιο πολύ προς τα Κ/Μ άτομα. Η ερώτηση μου ήταν ειλικρινής και όχι προβοκατορικη. Διαπίστωσα, στην αρχή τουλάχιστον του νήματος, από μερικά Κ/Μ άτομα να ζητούν από υ άτομα να γίνουν πιο συγκεκριμένα, να δώσουν σαφή παραδείγματα ενώ ταυτόχρονα από μεριάς τους ήταν λίγο πιο αόριστα σε σημείο μάλιστα να ειπωθεί "ως Κ δεν δεσμεύομαι παρά να κάνω ότι θέλω" (το οποίο το θεωρώ ως τη μέγιστη ασάφεια/αοριστία). Μου δημιουργήθηκε η απορία (εύλογα θέλω να πιστεύω) : εντάξει ως Κ θέλουν το υ να είναι συνειδητοποιημένο,να εκφράζεται με σαφήνεια και να γνωρίζει τη θέση του αλλά τα ίδια τα Κ έχουν σαφείς απαντήσεις; Μπορούν έστω και αυτοκριτικά να εκφράσουν 2-3 πράγματα που θεωρούν ότι είναι λάθος από μεριάς τους να γίνονται;
    @angel42 και @MasterJp σας ευχαριστώ για τη συγκεκριμένη απάντηση και το link αντίστοιχα.

4. lexy

lexy .ti.va.

Το υ αιτείται. Δεν κάνει ούτε παρακλήσεις ούτε δεήσεις .

Τα υ δε ζητούν μόλις προσεγγίσουν. Διερευνούν, διαπραγματεύονται, διαισθάνονται.

Ασχολίαστο.

5. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@espimain : Μετά μου λέτε ότι δεν δέχεστε την κατίσχυση, τι θεωρείτε πως οδηγεί το υ να αιτηθεί (όπως σωστά αναφέρει η @lexy, ασχέτως αν η αίτηση για λόγους ευγενείας είθισται να συνοδεύεται από ένα "Σας παρακαλώ" στο τέλος) αν όχι η αναγνώριση της ισχύος επ' αυτής,αυτού στον οποίο απευθύνει την αίτηση; Οι δεξιότητες του στο μαστίγιο; Αναφερθήκατε ήδη στις pain sluts (μαζοχίστρια είναι κατά τη γνώμη μου πολύ ευρύς όρος). Αναγνώριση που εκφράζεται με το "να μπορεί να την κάνει ότι αυτός θέλει".

@lexy: ασχολίαστο το "ότι αυτός θέλει" ή το "καταφέρει" ; Δεκτό, φυσικά, και το "και τα δύο" αλλά μου δημιουργεί ερωτηματικά.

6. Enthralling kernel G

Enthralling kernel G Regular Member

Μια νότα συγκατάβασης προς όλες τις συχνότητες από πλευράς μου.
    Το ποιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο (γι' αυτό και εύκολα παρακάμπτεται) είναι ο ορισμός της μονάδας. Όπου μονάδα μπορεί κανείς να αντικαταστήσει με οποιαδήποτε εννοιολογικό περιεχόμενο, είτε φυσικό είτε μεταφυσικό. Το γιατί συμβαίνει αυτό δε θα το αναλύσω επί του παρόντος. Σημασία έχει πως η δυσκολία αυτή κυοφορείται απ' όλο το φάσμα της ανθρώπινης υπόστασης . Η γλώσσα δεν εξαιρείται.
    Στην ερώτηση που τέθηκε εστιάζω το ενδιαφέρον στην αποτύπωση τούτης της δυσκολίας. Κι αυτή συνίσταται στην αντιπαράθεση ενός ολοκληρωτισμού όπως αναδύεται από το "με τον οποιονδήποτε τρόπο", με την σχετικότητα του "κάποιο ρόλο" που ακολουθεί στο δεύτερο σκέλος.
    Η απάντηση στην ερώτησή σας λοιπόν είναι η ίδια η ερώτηση. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο βεβαίως, είναι ?

7. espimain

espimain Contributor

'Οπως τις περισσότερες φορές είστε σε αρεστό προς εμένα δρόμο. Xαίρομαι που σας δίνω αφορμή να συμβουλέψετε έμεσα την συμπαθεστάτη @lexy.
    Δεν απορρίπτω την κατίσχυση, απλά θεωρώ πλεονασμό την χρήση του όρου, όταν αναφερόμαστε σε Κυριαρχία.
    Είναι σαν να λέμε ότι αυτός που πείνει νερό, πρέπει να το καταπιεί.

8. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Φαινομενο της εποχης μας η υπερπροσφορα και η υπερκαταναλωση.

Η εμβαθυνση των σχεσεων ακολουθει αντιστροφως αναλογο δρομο.

Η εμβαθυνση απαιτει -κυριως- χρονο, κατι που κανεις σημερα δεν εχει.

9. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Ο Κυρίαρχος λέει στην υποτακτική πώς θα είναι τα πράγματα μεταξύ τους, τι περιμένει από αυτήν και πώς σκέπτεται και λειτουργεί ο ίδιος ως προς BDSM.
    Ο Κυρίαρχος ρωτάει την υποτακτική αυτή τι ζητά, τι θέλει και ποια είναι τα όριά της.

Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου αντίληψη των πραγμάτων.

Και ναι, η σχέση ξεκινάει εκεί που η υποτακτική αρχίζει να προσπαθεί να είναι όπως την θέλει ο Κυρίαρχος και ο Κυρίαρχος κάνει... δεν ξέρω τι κάνει, πάντως κάτι θα κάνει για να μένει η σχέση  

10. tithon

tithon Contributor

ευστοχότατο. ενεργεί κατά πώς νομίζει, όχι κατά πώς οφείλει.

που θέτει, παρά που έθεσε.

αληθές, κατά κανόνα τουλάχιστον.

11. espimain

espimain Contributor

Κάθε τέτοια εποχή θυμάμαι ότι είχες τάξει να μου φέρεις κεράσια.  

12. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Μάλλον, χρησιμοποιώντας την λαϊκή "σοφία", "Βρέξε κώλο να φας ψάρια" θα έλεγα.