Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιστεύετε ότι είναι taboo για μια γυναίκα να δείχνει σε έναν άντρα ότι είναι κυρίαρχη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος pistos93, στις 12 Φεβρουαρίου 2021.

1. pistos93

pistos93 New Member

Φτάνοντας την κουβέντα στο bdsm και στα likes του καθενός μας.

2. pistos93

pistos93 New Member

Ας μιλάμε στον ενικό γιατί με δυσκολεύει...

Παρουσιάζω τον εαυτό μου ως switch γιατί μου είναι πιο εύκολο να φέρω το bdsm στην κουβέντα σε άτομα τα οποία δεν ξέρω αν έχουν την παραμικρή γνώση πάνω στο θέμα. Καθαρά λόγω στερεοτύπων. Απ' τη στιγμή που δω ότι το άτομο που έχω απέναντι μου είναι δεκτικό σε αυτά τα θέματα ή ακόμα καλύτερα του/της αρέσει η ιδέα του bdsm και το έχει ψάξει/έχει εμπειρία, τότε ναι λέω ότι είμαι υ.

Επίσης ευχαριστώ για την συμβουλή. Γενικά προσπαθώ να προσέχω τι γράφω. Παραδέχτηκα και πιο πριν ότι η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή. Ίσως να είναι και ο λόγος που ίσως σε μερικούς/ες να φαίνονται περίεργα κάποια πράγματα που γράφω. Δεν έχω σκοπό να παρεξηγηθώ με κανέναν εδώ μέσα. Κάθε άλλο. Μακάρι μία μέρα να γνώριζα και άτομα από εδώ μέσα. Επίσης το ύφος σε κάθε τι που λέμε παίζει ρόλο και ο γραπτός λόγος υστερεί σε ύφος. Αυτό το λέω γιατί δεν ξέρω αν φάνηκα επιθετικός σε κάτι που είπα αλλά σίγουρα δεν είχα αυτήν την πρόθεση.

Σκοπός του ποστ είναι καθαρά να πάρω απόψεις πάνω στο θέμα που έθεσα και ο προβληματισμός πηγάζει απ' το γεγονός ότι απολαμβάνω περισσότερο να γνωρίζω ανθρώπους στον έξω κόσμο απ' ότι διαδικτυακά.

3. pistos93

pistos93 New Member

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ιστορία σου. Πολύ ενδιαφέρον. Να πω την αλήθεια το τέλος με έκανε να απορήσω, ότι δηλαδή φαινόταν να ταιριάζετε πάνω σε αυτό αλλά τελικά δεν το δοκιμάσατε ποτέ. Όπως περίεργο μου φαίνεται και το ότι όπως λες ξεκόλλησες από όλο αυτό. Σε ευχαριστώ όμως που μοιράστηκες την ιστορία που επιβεβαιώνει αυτό που είπα και στο αρχικό ποστ μου. Ότι δηλαδή μια γυναίκα μπορεί να φαίνεται εντελώς βανίλια μέχρι να γίνει στοχευμένη κουβέντα επί του θέματος.

4. eteros

eteros Regular Member

Το ήξερα πως θα σου φανεί παράξενο που ξεκόλλησα αλλά κατά κάποιο τρόπο το απομυθοποίησε ο εγκέφαλος μου. Πρέπει να σου πω και κάτι άλλο, παλιά για κάποιους λόγους όπως πχ το τσιγάρο αλλά και άλλα επισκεπτόμουν υπνωτιστή και μέσω αυτού επήλθαν κάποιες αλλαγές στη ζωή μου, μια αλλαγή από αυτές ήταν να ξεκολλήσω και από το bdsm. Τώρα δεν μου κάνει αίσθηση ούτε σαν ιδέα.

Tώρα θα μου πεις γιατί γράφω εδώ, τυχαία έγινε έκανα αναζήτηση σε κάτι και μου έσκασε το φόρουμ για άσχετο πράγμα ε και διάβασα την ιστορία σου και είπα να σου γράψω. Το ξέρει και η γυναίκα μου της το είπα και γέλαγε και μου λέει είναι σίγουροι όλοι αυτοί εκεί μέσα, πως θέλουν μια Κ που θα κάνει ότι θέλει εκείνη εκτός από αυτά που θα θέλουν αυτοι; Σοφή η απορία της.

5. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Το μόνο που ελπίζω αγαπητέ @eteros είναι να μην σου σβήσαν και όλες οι αναμνήσεις από τις εμπειρίες που απέκτησες εκεί στα ξένα.

6. -Volt-

-Volt- Contributor

εύκολο να δεις την ασυμμετρία ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει πραγματικά, αφού παντού και πάντα όλα ασύμμετρα είναι με κάποιο τρόπο, έστω κι αν αυτός είναι του ξεχειλώματος και της ποιητικής αδείας.

7. eteros

eteros Regular Member

Αυτό που θα άξιζε είναι τα κινητά που υπάρχουν σήμερα να υπήρχαν τότε, για να έχω σε βίντεο ένα κομμάτι της ζωής μου. Αλλο να περιγράφεις κάτι σε κάποιον και άλλο αυτός ο κάποιος να το βλέπει, να βλέπει τα πρόσωπα και να αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα της στιγμής.

8. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

GDPR donde estas?

9. eteros

eteros Regular Member

Δεν θα τα ανέβαζα στο διαδίκτυο ουτε θα τα έδειχνα σε κάποιον, απλώς θα τα είχα σαν παρελθόν και πιστεύω 100% πως καμία από τις Κ που συναναστρεφόμουν δεν θα είχε πρόβλημα πολύ περισσότερο, όταν κάποια από αυτά έλαβαν χώρα σε κλαμπ και μπορούσαν να τα δουνε 2000 αγνωστοι

10. AlexanderV

AlexanderV Contributor

@eteros,
    Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το νόημα της ερώτησης. Η ερώτηση θεωρεί δύσκολο να βρεθεί Κ με τα χαρακηριστικά που σημειώνει η σύζυγος, ή ότι δε θα είναι ευχαριστημένοι εκείνοι που ψάχνουν για τέτοια Κ?

11. eteros

eteros Regular Member

Θεωρεί πως τα περισσότερα υ έχουν κάποια πράγματα στο μυαλό τους που θέλουν να εκπληρωθούν, χωρίς όμως η ίδια για παράδειγμα να θέλει να κάνει κάτι από αυτά ή ίσως να κάνει κάποια από αυτά εντελώς τυχαία, για τον εαυτό της και μόνο και όχι επειδή το θέλουν εκείνα. Δηλαδή μπορεί να έχουν πλάσει ένα σενάριο στο μυαλό τους που ίσως και να μείνει απραγματοποίητο.

12. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Κατανοητό. Ναι, είναι άλλη κατάσταση να φαντασιώνεσαι και ενίοτε εντελώς άλλη να βιώνεις κάτι. Εκεί εν τέλει δοκιμάζεσαι και κατά πόσο θες πραγματικά να αφορά όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου ή μόνο το αμιγώς σεξουαλικό.

Θεωρείς το βδσμ συγκεκριμένη δραστηριότητα ή γενική στάση ζωής? Μου έκανε αίσθηση που σημείωσες πως σου έφυγε η επιθυμία για βδσμ. Το αντιλαμβάνεσαι δηλαδή ως συγκεκριμένη πρακτική ή ως γενικότερη έκφανση της προδιάθεσης ενός ατόμου να κυριαρχεί/να κυριαρχείται στο συναισθηματικό-ερωτικό επίπεδο?