Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 27 Ιουλίου 2006.


  1. Πορνες ειναι αυτες που δεχονται να κανουν σεξ με ανταλαγμα λεφτα (συνηθως),

    βδσμ=ειδος σεξ (η σεξουαλικης εκφρασης αν προτιματε)

    Pro Domme=η αναλογη πορνη του βδσμ,

    Ιατρο ψυχων ? δηλαδη μας λες οτι οι πελατες των προ ειναι ψυχικα αρρωστοι,και οι επαγγελματιες ντομ κανουν και διαγνωση και θεραπεια ψυχικων νοσηματων!!!

    Οι γιατροι και οι δικηγοροι οπως ανεφερες εχουν σπουδασει μια επιστημη,δεν ηξερα οτι υπαρχει επιστημη που λεγεται Προντομολογια,

    Φυσικα και οι προ πρεπει να πληρωνονται αλλα οχι και να το αναγουμε σε επιστημη,ημαρτον.
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Ηλία μου, τα ισοπεδώνεις όλα. Το ότι ακούστηκαν 2-3 απόψεις αντίθετες από αυτό που θεωρείς εσύ ότι είναι το BDSM δεν σημαίνει πως υπάρχουν άλλοι τόσοι με άποψη παρόμοια με την δική σου. Εξάλλου μην ξεχνάς πως πολλές φορές κάποιοι κάνουνε την ανάγκη φιλότιμο για να ζήσουν την δική τους ψευδαίσθηση ότι όλα πάνε κατ' επιθυμίαν.

    Αστάρτη

    Υ.Γ. Ο εγωιστής είναι και μαχητής.
     
  3. anasia

    anasia Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Το ειδα στο εξωτερικο ( Ευρωπη ) αλλά για συγκεκριμενους λογους .
    Χρηματα μεν αλλά σχεδον ολες οι ας πουμε σκλαβες
    που το ειχαν για επαγγελμα
    ο λογος ηταν η χρηση τοξικων ουσιων ( η αποκτηση τους ) .
    Δεν ειδα νηφαλια να το απολαμβανουν . Ηταν ντοπαρισμενες ,
    ( εγω , δεν ξερω αν υπαρχουν ) ,
    αλλά εχω συζητησει με ανθρωπους στις διαφορες χωρες που βρεθηκα
    και δεν ακουσα πουθενα οτι υπαρχουν σκλαβες που πληρωνονται ,
    νορμαλ, και τ απολαμβανουν , ή επιτελουν ''εργο '' , μονιμα και κατ εξακολουθηση.
    Μιλώντας με τον Κύριο μου γι αυτό το θέμα ,
    μου είπε και Εκείνος που έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αμερική
    πως υπάρχουν γυναίκες που πληρώνονται για session
    και για ταινίες ,
    αλλά για τους ίδιους λόγους που προανέφερα .
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2006
  4. Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Μηπως να ονομασουμε το θρεντ "Πολλαπλες Προσωπικοτητες",

    για να εχουν και πρωτης ταξεως επιστημονικο αλλοθι οι κυριες  
     
  5. anasia

    anasia Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

     

    Εγώ από την αρχή δεν είχα κανένα σκοπό να συζητήσουμε
    για τις pro με αυτή την έννοια που τελικά συζητήθηκε .
    Το αρχικό μου ποστ είναι άλλο , τελείως όμως,
    και έχει να κάνει με τους slaves και κατά πόσο η υποταγή ...
    υφίσταται όταν πληρώνεις ,
    και αν αυτό έχει να κάνει με την φιλοσοφία , το lifestyle
    και τους ρόλους όπως αυτοί υπάρχουν στο bdsm .
    Aπο εκεί και πέρα δεν με χάλασε που γράφτηκαν ... τόσα ...
    και εξήγησα το γιατί σε άλλο μου ποστ .
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Δεν έχω γνωρίσει (ακόμα) σκλάβες που πληρώνονται ούτε pro-Dom. Υποθέτω πως είτε είναι απλές πόρνες που έχουν κάποιο μαζοχισμό και που προσφέρουν αυτό το περιορισμένο extra πρόγραμμα μεταξύ των COB, CΙM, (come on body, come in mouth) ή σκλάβες που το κάνουν με συναίνεση και γνώση του Κυρίου τους. Θα ’θελα να μάθω.

    Δεν αντιλαμβάνομαι τη φλόγα του Ηλία και που ακριβώς χτύπησε κόκκινο.

    Σκέφτομαι τους τόσους σκλάβους εδώ και αλλού που δεν έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την υποταγή τους γιατί απλούστατα δεν έχουν αφέντρα. Γι’ αυτούς, ας μιλήσουν οι ίδιοι, μια τέτοια συνεύρεση μπορεί να είναι όνειρο ζωής. Μπορεί να είναι η πρώτη τους εμπειρία. Μπορεί να μετρούν τις ώρες μία μία μέχρι να ξαναβρεθούν με την pro-Domme. Δε βλέπω που παραβιάζονται οι BDSM κανόνες σ’ αυτούς τους ανθρώπους και με ποιά κριτήρια τρίτοι μπορούν να μετρούν την επιθυμία τους.

    Για τις pro-Domme, έχω να πώ πως όπως παντού, υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν αποκλείω όμως κάποια αληθινή Misterss να θέτει ως στόχο της να ολοκληρώσει τη ζωή της κάνοντας αυτό που αγαπά και επάγγελμα. Αυτός είναι ένας υψηλός και παραδεκτός στόχος για όλους τους ανθρώπους που έχουν μια έντονη κλίση. Πού ακριβώς βρίσκεται το αθέμιτο? Θυμάμαι την Ευα με τι λαχτάρα μας ανακοίνωνε πριν μερικούς μήνες πως ετοιμαζεται να κάνει μια τομή στη ζωή της και να ζήσει με τους δικούς της κανόνες. Δε βλέπω που παραβιάζονται οι BDSM κανόνες και σ’ αυτούς τους ανθρώπους.

    Για να βοηθήσω, νιώθω πως πρέπει να αναφερθώ προσωπικά κι ελπίζω να βγάλετε μερικά συμπεράσματα.

    Μέχρι τα 35 μου και βάλε δεν είχα πληρώσει ποτέ (άμεσα) για έρωτα επηρεασμένος από τα απόνερα μιας παλιάς αριστερόστροφης ηθικής (που θεραπεύτηκε ευτυχώς έγκαιρα αλλά άφησε κάποια κατάλοιπα σαν κι αυτό). Η μόνη μου επαφή με τα κορίτσια ήταν ότι τα είχα δει φευγαλέα στις γωνίες των δρόμων.

    Δε μ’ ενδιέφερε το θέμα, αλλά όταν το ‘φερνε η κουβέντα δεν δίσταζα να μιλώ επαναλαμβάνοντας τα γνωστά περί εμπορευματοποίησης, εκμετάλλευσης κλπ. λες και ήμουν ειδικός.

    Κάποτε το φέρε η τύχη να συνδεθώ στενά με μια επαγγελματία – (υπέροχη) κοινή πόρνη. Μέσω αυτής γνώρισα τον κόσμο τους «από μέσα». Το πρώτο μου σοκ ήταν ότι όλα αυτά που είχα στο μυαλό μου σαν εικόνες ήταν πλαστά, αρκετά εκτός θέματος, υπερβολικά και προκατειλημμένα. Έκανα παρέα με τα κορίτσια και με τους πελάτες τους. Οι πελάτες με ενδιέφεραν ακόμα πιο πολύ, ειδικά εκείνοι που είχαν μόνιμες σχέσεις αρκετά καλές (όχι αυτοί που πάνε και κλαίγονται) αλλά διατηρούσαν σχεδόν μόνιμη επαφή και σχέσεις και με τα κορίτσια.

    Η άνεση που απόκτησα, μου επέτρεψε να συνομιλώ εύκολα με τις επαγγελματίες σε κάθε μέρος της γης που με έφερναν τα ταξίδια μου. Έχω περάσει πάμπολλες ώρες συζητώντας μαζί τους σε μαγαζιά όταν είχαν αναδουλειές (χωρίς να πληρώνω το τσάι) και σπανιότατα ως πελάτης (το γιατί σπανιότατα είναι άλλο άσχετο κεφάλαιο). Ειχα επίσης την τύχη να γνωρίσω και μερικές που προσφέρουν "αυταρχικό". Συγχρόνως η προσοχή μου ήταν επίσης στραμμένη και στους πελάτες. Ήθελα να δω και να μάθω. Είναι απίστευτο το πως, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, οι επαγγελματίες ανήκουν στην ίδια φυλή κι έχουν τόσα πολλά να πουν για την ανθρώπινη φύση, ακόμα και οι αμόρφωτες. Εκεί κατάλαβα γιατί τόσοι λογοτέχνες, ζωγράφοι κι άλλοι άνθρωποι του πνεύματος ασχολήθηκαν τόσο πολύ μ’ αυτόν τον κόσμο.

    Για μένα ήταν ένα απ’ τα πολύ καλά σχολεία της ζωής μου. Γι αυτό πάντα έχω ανοιχτά τ’ αυτιά μου σε όσα έχουν να πούν και δεν αποφεύνω να σκεπάζω τη φωνή τους διατυπώνοντας τις δικίες μου θεωρητικές εικασίες.

    Αυτή είναι η πρότασή μου.

    Φιλικά
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2006
  7. female

    female Contributor

    Εντελώς παρενθετικά από το θέμα του thread, μια και τέθηκε, η αίγλη της mainstream πορνείας εξαλείφθηκε από τη στιγμή που η οικονομική εξαθλίωση μετέτρεψε τις γυναίκες αλλά και τα παιδιά εισαγωγής σε απλά αναλώσιμα εμπορεύματα χωρίς δικαιώματα και χωρίς, ουσιαστικά, καμία συναίνεση, με καθημερινούς θανάτους από ασθένειες αλλά και κακοποίηση, ακόμα και, σπανίως, εν ψυχρώ εκτελέσεις. Σήμερα, κανείς δεν βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από τις, περίπου 18.000 αλλοδαπές γυναίκες και παιδιά στην Ελλάδα.

    Το μικρό μέρος των ελεύθερων εκδιδομένων γυναικών που γνωρίσατε ΚύριεG ίσως να διατηρεί ακόμα κάτι από την αίγλη των lumpen πληθυσμών. Να μην παραβλέπουμε όμως την ύπαρξη του απόλυτου βόθρου, πίσω από την καπνισμένη ατμόσφαιρα ενός μικρού τμήματος του περιθωρίου. Μακάρι οι εκδιδόμενες σήμερα να είχαν την αίγλη και τα δικαιώματα των εκδιδομένων γυναικών του Toulouse-Lautrec…​
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. Δε θα μπώ στη συζητηση για την εξαθλίωση κοινωνικών στρωμάτων (μεταναστών, προσφύγων, μειονοτήτων, ανέργων, νεοπτωχων και αλλοδαπών γυναικών στην Ελλάδα). Εσείς φαίνεται να γνωρίζετε στατιστικές, πρόσωπα και πράγματα.

    Εγώ το μόνο που πρότεινα είναι να ακούμε, μπας και εχουν κατι να μας πούν αντί να τις πιάνουμε απ τ' αυτιά.

    Νομίζω πως παρεννοούμαι - οπότε κακώς μιλώ.
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2006
  9. gaby

    gaby Guest

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Πόσες από μας δεν καλύπτονται από αυτήν την τοποθέτηση άραγε;

    Πριν από κάποια χρόνια, στο Δεύτερο Φύλο η Σιμόν ντε Μπωβουάρ υποστήριξε θεωρητικά και φιλοσοφικά ότι "όλες είναι πουτάνες, και οι πουτάνες και οι ελεύθερες και οι παντρεμένες πάνω απ όλα", όποιος θέλει να το επιβεβαιώσει ας διαβάσει το κεφάλαιο η Εταίρα, είναι από τα τελευταία του βιβλίου.

    Αυτοί λοιπόν που βγαίνουν και δηλώνουν ότι "μουνί ίσον νόμισμα" ή τον αποτροπιασμό τους για αυτές που "πουλάνε υποταγή", ας γνωρίζουν ότι αναμασούν Σιμόν ντε Μπωβουάρ.

    Σε αυτές τις περιπτώσεις όλες οι femsub είτε σιωπούμε, είτε λέμε διακριτικά ότι όχι εμείς ποτέ τέτοια πράγματα, μακριά από μας κλπ, κλπ και μάλιστα Μαστερ Τάδε βεβαίως έχετε δίκηο, αλλοίμονο, όχι εμείς καλοχαϊδεμένες και ξυπόλητες να είμαστε και θα είμαστε πανευτυχείς και βεβαίως δείχνει κακό χαραχτήρα να ζητάμε και να έχουμε ανάγκες, τί άκομψο πράγμα η διεκδικητικότητα θεέ μου (ενώ αν κόβαμε αποδείξεις των 150 ευρώ...) κλπ. κλπ.

    Όταν όμως έρχονται κυρίες με μπλοκ παροχής υπηρεσιών και βροντάνε το χέρι στο τραπέζι και λένε "εγώ από πού και ως πού τέτοιο πράγμα" εκεί τους κάνουμε τεμενάδες στο όνομα της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού, των πολύτιμων υπηρεσιών που παρέχουν, αφού είναι τόσο δύσκολο πράγμα να φτιάξει σχέση κανείς και για ποιό λόγο στο κάτω κάτω, χώρια που οι επαγγελματίες βοηθούν και να συντηρηθούν σχέσεις που αλλιώς θα κατέρρεαν κλπ κλπ κλπ.

    Εμένα αυτό μου φαίνεται ασυνάρτητο.

    Αυτό που είμαι και αυτό που δεν είμαι το επέλεξα, κόπιασα και κοπιάζω γι αυτό, το βρίσκω ανταποδοτικό και ας μην αμοίβομαι, το απολαμβάνω και το χαίρομαι.

    Αλλά μήπως πιά κάποιοι να έχουν και ένα φρένο στό πόση και τί είδους κριτική ασκούν σε κάποιες σαν κι εμένα σε αναλογία με το πώς χειρίζονται και πόση αίγλη αποδίδουν στις θεραπαινίδες του επαγγελματικού σεξ;

    Ναι, καταλαβαίνω ότι στο κάναμε μπακάλικο το νήμα anasia{L G} αλλά τί να κάνουμε που τα σκλαβοmetrics ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα εκλυστικά ως θέμα ενώ το πληρωμένο σεξ και μάλιστα το παραβατικό ή οι πληρωμένες συνεδρίες είναι;
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Φρένο λοιπόν   κι ας μην έθεσα καμία αντιπαλότητα ή αντιδιαστολή μεταξύ pro και μη pro πουθενά στα post μου.
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2006
  11. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Μη φείδου λυρισμού, φίλτατε.
    Ού μην και λειτούργημα!
     
  12. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    * Bukowski

    Το αυτό και η μπουζού, αγαπητέ.