Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιά είναι τα φετίχ σας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 6 Μαρτίου 2016.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Θέλει και ρώτημα; Άβυσσος το μυαλό του @Tenebra_Silente , δεν το καταλαβαίνεις, απλά το προσκυνάς  
    χαχαχα

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Whip and Roses για να σ' ευχαριστήσω για την έμπνευση, θα σου χάριζα ένα ζευγάρι απ' τα 17ποντα μου ( αφόρετο και αχρησιμοποίητο γενικά...ακόμη...χαχαχα ), αλλά θα σου είναι βάρκες χαχαχα...     

Empty skull worshiping ( ελληνιστί : προσκύνημα άδειου κρανίου ) ( εννοείται receiving χαχαχα     )

3. Brigitte

Brigitte Contributor

φανταζομαι πως θα είναι τα υψηλου επιπεδου...     

4. Lady Nawashi

Δεν με αγαπάς    να με σακατέψεις θέλεις;;; δεν έχουμε όλοι την δική σου χάρη   με το ζόρι πάω τα 10ποντα... και έρχεσαι εσύ και ο @moxito και μου λέτε για κάτι γόβες να με το συμπάθειο, δεν είναι δίκαιο  

Λοιπόν, ΘΕΛΩ να ζητήσω μαθήματα περπατήματος, δεν πάει άλλο  

Δεν τολμώ να ρωτήσω νούμερο αν και νομίζω κάπου το ανέφερες ή εσύ ή η @Ana Steel (προχωρημένη ηλικία, σνιφ σνιφ, δεν θυμάμαι τίποτα στα 22 μου  ). Το δικό μου πατουσίνι πάντως είναι νούμερο 37  

5. Brigitte

Brigitte Contributor

θελω και 'γω τετοια μαθηματα!!!!     37,5 φοραω εγω....σας βρισκεται τιποτις καλο??  

6. Lady Nawashi

για σένα μανάρι μου ειδικά, θα πάμε ψώνια και θα σηκώσουμε τα μαγαζά   άσε και είδα ένα ζευγάρι σήμερα στο νουμερο μου....λουκουμάκι   

7. milgeo69

milgeo69 Regular Member

και πάνω που σκεφτόμουν τι ξέχασα;  

8. milgeo69

milgeo69 Regular Member

χαχαχαχα..  

9. Lady Nawashi

να τα μας   ξεχνιέται βρε τέτοιο φετίχ;;;;; θα πάρω το μαστίγιο και θα σου πω εγώ  

10. milgeo69

milgeo69 Regular Member

χαχαχαχα..  

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ας ξεκινήσεις μαθήματα με τον @moxito γιατί εγώ δεν χρησιμοποιώ πλατφόρμες με την καμία. Μάλλον τα 20 χρόνια ηλικίας που σου ρίχνω ( και προπόνησης ) έχουν κάποιο βάρος.
    44 το νουμεράκιον μου, η @Ana Steel πήγε να παίξει με τα χαμηλά μου ( τα 12ποντα στο avatar της ) και παραλίγο να σπάσει τα κόκαλα της. Βέβαια προθερμάνθηκε, γιατί μετά της τα τσάκισα για τα καλά εγώ χαχαχα.
    Μπρε κουτό, για το καλό σου το κάνω. Για να γίνεις ευλύγιστο. Να σου πω την αλήθεια? Δεν αγαπώ ούτε τα έντερα μου χαχαχα.   

@Brigitte άντε μαθήματα και για σένα. Τώρα όμως καταφτάνουν και τα υψηλού επιπέδου, εκείνα για "μύστες". Το λοιπόν, δυο απ' τα πιο "παράδοξα" και για πολύ γερά νεύρα χαχα.

Cab searching on Alexandra' s avenue during a strike of the pubblic means. And finding a drunk taxi driver with a mouth that stinks of vodka
    ( ελληνιστί : Αναζήτηση ταξί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας κατά την διάρκεια απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς. Και να πέσεις σε ταξιτζή που το στόμα του ζέχνει από βότκα ) ( watching others wear it χαχαχα ).     

Gardumba with tabasco for breakfast while dancing tsamikos to the rhythm of pedozalis ( ελληνιστί : γαρδούμπα με ταμπάσκο για πρωινό ενώ χορεύεις τσάμικο σε ρυθμό πεντοζάλη ) ( giving, σε πολύ σαδιστικό mood χαχα ).     

Last edited: 6 Μαρτίου 2016
  12. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Ως ταπεινος Κ εστιασα στα giving όχι στα receiving ..