Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιά είναι τα φετίχ σας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 6 Μαρτίου 2016.

1. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Τι να σου κάνω;;
    Πρώτων και σημαντικότερο:Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρω εγώ τον έλεγχο. Τον έχει εκείνος και δεν αλλάζει χέρια!!!
    Δεύτερον είδα τι θα φορέσεις. Σκέψου ότι το έχω δοκιμάσει εγώ με 6 νούμερα μικρότερο ποδαράκι από εκείνον...
    Τρίτον :Αν ποτέ θέλω να ξενερώσω μαζί του θα του πω να φορέσει το μποτάκι που του πήρες δώρο. Με τρομάζει..    
    Εγώ φταίω που έλειψα μερικές ώρες και ανοίξατε το λάκκο σας μόνοι σας;
    Μετά ζητάτε βοήθεια από εμένα, μαζί με την @Whip and Roses? Τι να σας κάνω και να μην βρεθώ μαζί σας στο κελάρι δεμένη;      

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

χαχαχα ωραία φίλη   join the club δεν λένε όλοι;;;; εδώ μες στο μπουντρούμι, να συσφίξουμε τις σχέσεις μας   γιατί όχι;;;; χαχαχα

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχαχα, έλα βρε και τα παντελόνια και τα ανδρικά παπούτσια κι εσώρουχα, έχουν το γούστο τους που και που χαχα. Μην γίνεσαι μονολιθικός    
    Άλλαξε προσανατολισμό να δω τι θα καταλάβεις. Εγώ έχω και το φετίχ του boxers with lion's teeth ( wearing ).
    Αν τολμήσει πέοντας να πλησιάσει τα μαξιλαράκια μου, τον κόβουν χαχα...

Στο λέω κι εγώ, δεν παίζει να πάρει στάλα ελέγχου απ' τα χέρια μου. Άσε που αν βάλω το μποτάκι σου, θα μου ζητήσει release στη στιγμή χαχα...    

4. Ana Steel

Ωραία θα περάσουμε... Θα είμαστε και παρέα, να φοβόμαστε λιγότερο!!!
    Ωχ, τι θα μας βρει ακόμα;;       

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

3 τρομαγμένα έρμα, να περιμένουν σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι...
    σαν πρόβατα που περιμένουν τον λύκο...   μαμάαααα, ας φωνάξει κάποιος τον κυνηγό!!!!   

6. Ana Steel

Τρια (χαζά) τρομαγμένα... Ένα με 17 πόντο stiletto, ένα με κόκκινο μποτάκι, και ένα με τριαντάφυλλο και μαστίγιο...
    Μέσα στο σκοτάδι (μου αρέσει) και την υγρασία (την μισώ)... Ελπίζω μόνο να έχω περίστροφο μαζί μου!!
    (φετίχ μου, στις ζόρικες στιγμές) Πληροφοριακά, έχει τέλειο στόχο το Σκοτάδια girl(καινούργιο όνομα που μου έδωσε)
    Υ. Γ. Οφείλω στην νηματοθέτρια να γράψω τα φετίχ μου σωστά. Αλλά αφού εκείνη καλοπερνάει και εγώ προσπαθώ να συνέλθω από το γέλιο που έριξα με το νήμα, θα το κάνω αύριο!!

7. Brigitte

Brigitte Contributor

χαχαχαχαχαχαχαχαχα...εδωσες ρεστα εδώ...προσκυνω!!      

8. Brigitte

Brigitte Contributor

Αυτές τις φρασεις σου τις θελω απομονωμένες...να τις διαβαζω και να κλαιω...χαχαχαχαχαχαχα....     
    Να 'σαι καλα...πραγματικα...εχω πεθανει στο γελιο σημερα!!!      

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχαχα, θα στις γράψω με το χέρι και θα στις στείλω. Να είσαι καλά, καιρό είχα να γράψω/πω τόσες μαλακίες μαζεμένες ( συνήθως κάνω και κανά διάλειμμα ανάμεσα στη μια και στην άλλη χαχα    ).
    Είναι το φετίχ του beyond control bullshit writing/saying ( giving ). Για receiving άστο, καθημερινά στη δουλειά μου τις ακούω με τα κιλά χαχα.      

10. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Βλέπω καλοπερνάτε πουλάκια μου... 

Κάτσε να ρίξω κι εγώ μερικά ανορθόδοξα φετίχ on my own:

Sofa-(Pop-Corn)-rope-bondage-blowjobing (ελληνιστί: είσαι αραχτός στην καναπεδιά με τα πόδια ανοιχτά πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Την έχεις δεμένη γερά και καθισμένη ανάμεσα στα γόνατα να σε...περιποιείται ενώ εσύ τρως την ποπ-κορνάρα σου πίνοντας αναψυκτικούλι δροσερό και βλέποντας ό,τι γουστάρεις σε tv ή pc  ).

Water-mouth-wetting (ελληνιστί: βγαίνεις από τη μπανιέρα-ντουζιέρα με τα νερά, σκουπίζεις ίσα-ίσα και πας προς το...πρόσωπο που το έχεις δεμένο γερά στο καλοριφέρ και φιμωμένο, του βγάζεις το φίμωτρο και εκείνο από...ευγνωμοσύνη  smuggrin  σου σκουπίζει τα απόκρυφα με το ελεύθερο πια στοματάκι του.)

dry-cock-horse-riding-moan-hearing (ελληνιστί: συνέχεια του προηγούμενου. Της ξαναβάζεις το φίμωτρο, τη βουτάς και τη σέρνεις από λουρί ή από το μπράτσο στο σαλόνι, τη δένεις μπρούμυτα και στα τέσσερα γερά στο τραπεζάκι του σαλονιού που λέγαμε παραπάνω και...ιππεύεις ως νέος John Wane (ποιος τον θυμάται αυτόν άραγε?...) ακούγοντας τις γλυκές μελωδίες του κλειστού αλλά θεσπέσιου στόματός της... . Συμπληρωματικά στη διαδρομή κάνεις και τσιγάρο βρε αδερφέ αν κουραστείς.  ).

Μισό να βάλω λίγο κρασάκι κι επιστρέφω. Λα-λα-ριιιι-λα-λα-ροοο 

11. Λύσανδρος

...Με τον @Tenebra_Silente λέω να συνεργαστούμε να τα κάνουμε βιβλίο...  

Θα διαβαστούμε από πολύ λαό υποψιάζομαι...   

12. Λύσανδρος

Επαν-ήλθα δριμύτερος. Πάμε λίγο πιο "σκληρά" τώρα:

Best-dress-denial-session (ελληνιστί: Της παίρνεις το αγαπημένο της ρούχο από τη ντουλάπα και στη θέση του αφήνεις μόνο μια φωτογραφία του που από πίσω γράφει: "αν θες να το ξαναδείς έλα...εκεί". Εκεί στο όπου εκεί περιμένεις εσύ όπου της ανακοινώνεις με σκληρό ύφος ότι αν θέλει να το ξαναδεί ζωντανό θα χορέψει μπροστά σου αισθησιακά ενώ βγάζει αργ-αργά ένα-ένα τα ρούχα της, και όταν μείνει γυμνή θα στηθεί στα τέσσερα κουνώντας τα καπούλια της θεληματικά και βγάζοντας τη γλώσσα της σκανταλιάρικα. Δεν επιτρέπεται να αγγίζει.
    Αν σου σηκωθεί, κέρδισε το ρούχο της πίσω.  
    Αν όχι... )

Food-Cunt-Sweet-Cock-Licking (ελληνιστί: της προσφέρεις ένα πιάτο με αγαπημένο της φαγητό σε μπουκιές (αρκεί να μην επιλέξει σούπα... ). Ό,τι και αν είναι. Κάθε μπουκιά που θα πάει να φάει θα πρέπει ή να βάζει τη μπουκιά στο "λουλούδι" της όσο χρειάζεται για να βραχεί, ή αν δεν γίνεται αυτό τότε θα βάζει τα δάχτυλά της εκεί και θα τα σκουπίζει στη μπουκιά.
    θα πρέπει να είναι "υγρή". Αν δεν είναι θα της επιτραπεί να "υγρανθεί" με όποιον τρόπο επιλέξει πριν ξεκινήσει. Εσύ παρακολουθείς.
    Μόλις τελειώσει αυτό το γεύμα μετά θα έχει δικαίωμα για γλυκό. Το γλυκό θα το αλείψεις στον...πεόντά σου και θα πρέπει να το φάει αργά-αργά από εκεί.  )

Οκ, το δεύτερο δεν ήταν τόσο σκληρό όσο το πρώτο, το παραδέχομαι, αλλά κάβλωσα με την ιδέα και δεν άντεξα και το έβαλα...