Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποινικοποίηση της πορνείας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 11 Δεκεμβρίου 2011.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Εάν αφαιρέσεις τον παράγοντα χρήμα και προσπαθήσεις να δεις κάποιες συμπεριφορές πιο ανοιχτά και πιο γενικά, θα ανακαλύψεις ότι στην ουσία τις περισσότερες φορές ένα κορίτσι το οποίο έχει επίγνωση του τι μπορεί να κερδίσει ή του τι καταστάσεις μπορεί να επηρεάσει προς όφελος του χρησιμοποιώντας έστω και 'αθώες' επιδείξεις του σώματός της, θα το κάνει. Και θα το κάνει ακόμη και σε ηλικίες πολύ μικρότερες των 15 και για πράγματα πιο ακριβά από ότι το χρήμα, όπως το να κερδίσει συμπάθεια έλεγχο και προσοχή.

Εάν εξαιρέσουμε εντελώς την παράμετρο της παράνομης και εξαναγκαστικής πορνείας, η οποία είναι κατακριτέα από όλους εδώ πιστεύω, ένα κοριτσάκι που θα κερδίσει την συμπάθεια ενός αγοριού γιατί έχει ωραίο κώλο και ξέρει πως να τον στήνει δεν έχει καμία διαφορά από μία γυναίκα η οποία θα κερδίσει χρήματα από έναν άντρα επειδή αυτοβούλως και βάση της δικής της ηθικής και αξιών, θα επιτρέψει σε αυτόν την είσοδο στο σώμα της.

Από την στιγμή που κάποιος θέλει να πουλήσει και κάποιος άλλος θέλει να αγοράσει και όλο αυτό γίνεται σε νόμιμο πλαίσιο και η συναλλαγή είναι θεμιτή, δεν υπάρχει ούτε θέμα ούτε πρόβλημα. Και όταν σε ένα κοινωνικό σύνολο ένα πολύ μεγάλο ποσοστό να θέλει να αγοράσει και ένα επίσης σχετικά μεγάλο να θέλει να πουλήσει και από αυτή την αγοραπωλησία δεν δημιουργούνται προβλήματα σε κανένα από τους συναλλασσόμενους ή κάποιον άλλο, βάση απλής λογικής, η συναλλαγή είναι θεμιτή. Το αν είναι και ηθική είναι θέμα υποκειμενικό.

Αυτό που δεν υποκειμενικό είναι ότι συνήθως αυτοί που τάσονται ενάντια της νομίμης πορνείας είναι επι το πλείστο το κοριτσάκι που θα χάσει την συμπάθεια του αγοριού που θα εστιάσει σε έναν όμορφο κώλο, ο/η σκληρά εργαζόμενος/η που του/της βγαίνει καθημερινά η πίστη για 600 ευρά ενώ κάτι άλλες βγάζουν τα ίδια σε δύο μέρες ανοίγοντας απλά τα πόδια τους και ο κάθε εντελώς άσχετος και με την ζήτηση και με την πώληση που αισθάνεται ότι πρέπει να έχει γνώμη για όλα και να την υπερασπίζει κιόλας. Σαν κάτι αγάμητες 150 κιλών Αγγλίδες φεμινίστριες του 80 που δεν είχαν δει στην ζωή τους τσόντα αλλά ήταν φανατικά κατά.

2. Galeone

Galeone Regular Member

Yπάρχει κι άλλη κατηγορία. Αυτοί που τάσσονται ενάντια στην πορνεία για ιδεολογικούς λόγους. Αυτοί που έχουν καταλάβει τις πίπες που σας πλασσάρουν περί ελεύθερων επιλογών κλπ. Τώρα, αν συγκρίνεις τις απόψεις μου με τις Αγγλίδες των 150 κιλών που δεν έχουν δει ποτέ τσόντα, είσαι βαθειά νυχτωμένος και βαθειά πουριτανός με μια έννοια που δεν θα καταλάβεις ποτέ. Αν θεωρείς ότι η εμπορευματοποίηση όλων των σχέσεων είναι κοινωνική πρόοδος, περαστικά σου. Και όχι αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πως συμεπριφέρονται γενικ'οτερα οι γυναίκες και πάει λέγοντας. Αν και οι κοινωνικοί ρόλοι, είναι καθαρά σεξιστικοί στην ουσία τους.

3. lexy

lexy .ti.va.

Κακώς το νήμα είναι στα offtopics. Έπρεπε να είναι στα tutorials. Καθώς και άλλα, επίσης.
    Ενημερωθήκαμε, προ ημερών, πως είμαστε χαζές, διαβάζουμε τώρα πως είμαστε και πόρνες.
    Μέχρι το μαγικό 7, θα είμαι σε γλυκιά αναμονή

4. AuroraBorealis

Ακριβώς η τελευταία κατηγορία που περιγράφω.

Ελεύθερη επιλογή με την έννοια που την λες ουδέποτε υπήρξε και ουδέποτε θα υπάρξει για τίποτα σε αυτό το σύμπαν. Τα πάντα διέπονται από νόμους και περιορισμούς και κάθε επιλογή είναι κατευθυνόμενη.

Οι απόψεις σου έχουν ακριβώς την ίδια βάση. Τάσσεσαι ιδεολογικά εναντίων μιας κατάστασης που δεν σε αφορά χωρίς να προσπαθήσεις καν να καταλάβεις την γνώμη και την ιδεολογία αυτών που τους αφορά. Εφόσον δεν σου ταιριάζει ιδεολογικά η νόμιμη πορνεία δεν σε πιέζει κανείς ούτε να εκπορνευτείς ούτε πελάτης να γίνεις. Εάν θεωρείς ιδεολογικά/θεολογικά ή όπως αλλιώς σου καπνίσει ότι πρέπει να νηστεύεις 40 μέρες πριν το Πάσχα, νήστευσε αλλά μην απαιτείς να κλείσουν οι ταβέρνες για να νηστεύουν αναγκαστικά και όλοι οι άλλοι που δεν στερνίζονται την ιδεολογία/θρησκεία ή ότι άλλο σου.

Εάν θεωρείς το σεξ ανθρώπινη σχέση, μάλλον στο κεφάλι σου επικρατεί κομφούζιο . Το σεξ είναι ανθρώπινη ανάγκη και έκφραση συναισθημάτων χωρίς όμως πάντα να είναι και τα δύο. Για αυτό και όπως σίγουρα δεν ξέρεις ούτε και σου επιτρέπει η ιδεολογία σου να φανταστείς, είναι τελείως διαφορετικό το σεξ που κάνει η πόρνη με τον σύντροφο της από αυτό που κάνει με τον πελάτη της και τελείως διαφορετικό το σεξ που κάνει ο πελάτης με την πόρνη από αυτό που κάνει με την σύντροφο του.

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ναι, και όσοι τάσσονται με θέρμη υπέρ της πορνείας είναι κάτι κακομούτσουνοι, παχύδερμοι τυπάδες, ανίκανοι να βρουν να κάνουν σεξ χωρίς φράγκα. Είναι ομολογουμένως τρομερά εύστοχοι τέτοιου επιπέδου συνειρμοί αλλά δεν πρέπει να χάσω τον δρόμο μου για τις 7 διαστάσεις. @lexy μη μ'αφήνεις να παραστρατώ 

6. lexy

lexy .ti.va.

@dark explorer , θα κάνω ότι μπορώ...
    Να θυμόμαστε ομως, όταν βλέπουμε κάποια με ωραίο πωπό και καλή σταση σώματος, να την ρωτάμε "πόσο πάει;".

7. AuroraBorealis

Αν και αναφέρθηκα σε 'αθώο' και όχι αθώο στήσιμο με σκοπό το οποιοδήποτε κέρδος, είναι δικαίωμα και ελευθερία σου να παραφράζεις τα λεγόμενα μου σε όποιο βαθμό επιθυμείς. Είναι και ενδεικτικό του τρόπου σκέψεως σου.

8. Galeone

Galeone Regular Member

To σεξ είναι και ανθρώπινη σχέση με την έννοια του σχετίζεσθαι. Σε όλα τα υπόλοιπα, έχω απαντήσει προηγουμένως. Θεωρώ ότι εις βάθος είσαι πουριτανός και θεωρείς το σεξ κάτι βρώμικο και κακό.

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ρε τώρα δα ρώτησα μία καλλονή που περνούσε και μου έχωσε τσαντιά εις την κράνα! Τι διάολο; Εγώ ρώτησα κάτι αυτονόητο. Πφφφ... 

10. AuroraBorealis

Θα σου απαντήσω ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κάνω οικογένεια με πόρνη, να ερωτευτώ πόρνη ή να κάνω παρέα (όπως και κάνω) με πόρνες.

Όπως και το ότι το λήμμα πόρνη δεν έχει ουδεμία αρνητική χροιά για μένα. Ούτε και πρόκειται ποτέ να το χρησιμοποιήσω ως βρίσιμο. Γιατί δεν θεωρώ ότι είναι.

11. Galeone

Galeone Regular Member

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με αυτές τις γυναίκες. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει εξ' αρχής αυτό που υποστήριξα. Το οποίο δεν έχει καμία σχέση με κανενός είδους ηθικολογία.

12. AuroraBorealis

Δεν είπα πουθενά ότι έχεις πρόβλημα με αυτές τις γυναίκες. Πρόβλημα έχεις με την πορνεία, αμφισβητείς την αναγκαιότητα της και το κατα πόσο η ενασχόληση με αυτή αποτελεί ελεύθερη επιλογή από την πλευρά της πόρνης και θέλεις να καταργηθεί ως επάγγελμα.

Αυτό που είπα, σε αντίθεση με τα συμπεράσματα σου για μένα, είναι ότι δεν έχω κανένα θέμα με το σεξ και ότι σε αντίθεση με σένα το θεωρώ τις περισσότερες φορές μια απλή, και αρκετές φορές έντονη, ανθρώπινη ανάγκη. Δεν το θεωρώ βρόμικο και κατ'επέκταση δεν θεωρώ ουδόλως βρόμικες και αυτές που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό.