Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιοι είμαστε "εμείς";

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 12 Φεβρουαρίου 2015.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @smelly_cat : καμία φαντασίωση, όταν δεν εξελίσσεται σε εμμονή δεν χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Μην γενικεύετε στην προσπάθειά σας να υποστηρίξετε την άποψή σας, κινδυνεύετε να οδηγηθείτε σε λαϊκισμό. Κανείς δεν κλείνει τα μάτια στις όποιες παγίδες σας ανησυχούν, δεν είναι τυχαίο που κανείς νομοθέτης ανεπτυγμένης χώρας δεν συμμερίζεται τις απόψεις σας, οφείλουμε όμως όλοι να κλείνουμε τουλάχιστον τα ώτα σε κάθε προσπάθεια αστυνόμευσης της σκέψης.
     
  2. Και που ακριβώς σταματάει η φαντασίωση και που αρχίζει η εμμονή;ή ακόμα πιο ξεκάθαρα ποιος θα εμποδίσει την φαντασίωση να γίνει εμμονή αν όχι ένας ψυχίατρος;
    Είναι σαν να μου λες να ακούμε καποιον να μας εξιστορεί πως θα ήθελε να συνευρεθεί με ένα 5χρονο και οι υπόλοιποι να ακούμε δίχως αντιδραση γιατί ετσι σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα του άλλου. Θα σεβαστώ κάθε επιλογή οποιουδήποτε αν αυτή δεν είναι εις βάρος άλλου.Λυπάμαι αν σας ξενίζει η άποψή μου και σας ακούγεται λαϊκίστικη αλλά η απλοποίηση τέτοιων ζητημάτων μου φαίνεται επικίνδυνη.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @smelly_cat : στη λογική. Θα διακινδυνεύσω την πρόβλεψη πως το θυμικό σας είναι ιδιαιτέρως ισχυρό αν φοβάστε τις ίδιες τις φαντασιώσεις σας, και των άλλων. Μόνο σε φασιστικά καθεστώτα τιμωρούνται τα άτομα για τις σκέψεις τους, είτε διατυπωμένες γραπτώς είτε όχι.
     
  4. Η λογική κάμπτεται από τη φαντασίωση πολλές φορές και έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές.Για αυτό και υπάρχουν παιδεραστές που δεν επικρατεί η λογική.Όπως επίσης και δίκτυα διακίνησης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με τεράστια κερδη για τον λόγο αυτό. Για να ικανοποιούνται οι φαντασιώσεις κάποιων. Μπορείτε ελεύθερα να υποστηρίζετε το δικαίωμα του παιδεραστή και κάθε παρόμοιας διαστροφής,που σαν πραξη ειναι ποινική, να εκφράζεται ελεύθερα για να μη νιώθει ότι στερείται την ελευθερία εκφρασης. Δικαίωμα μου βέβαια να διαφωνώ και να μη συμμερίζομαι αυτές τις απόψεις για χάρη καμίας ξεχείλωμένης έννοιας της έκφρασης της ελευθεριας.
    Κατά τ'αλλά θεωρείς τιμωρία το να απευθυνθεί κάποιος σε ψυχίατρο;Λιγο σκοτεινή άποψη έχεις για τη ψυχιατρική.
     
  5. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα ή και υλικό που σχετίζεται με Παιδεραστία, Παιδοφιλία, Ζωοφιλία, Νεκροφιλία, Αιμομιξία και Βιασμούς.
    (συμπεριλαμβάνται οι φωτός που απεικονίζουν ανάλογο περιεχόμενο ή στις οποίες οι εικονιζόμενοι είναι ανήλικοι)
    Θεωρειτε και τον παραπανω κανονα φασιστικο? Υπαρχει μονο για το θεαθηναι? Γιατι αν ειμαστε σε ενα φορουμ που στο ονομα της ελευθεριας της εκφρασης επιτρεπει τα παραπανω και εχει τον κανονισμο μονο για νομικους λογους,καλο θα ηταν να το ξερουμε.
     
    Last edited: 18 Φεβρουαρίου 2015
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @smelly_cat : Όταν και αν καμφθεί η λογική δικαιούται να επέμβει είτε ο εισαγγελέας είτε ο ψυχίατρος κατ' εντολή του εισαγγελέα. Ακυρώνεται με τις απόψεις σας τον θεμελιώδη λίθο της δικαιοσύνης "κάθε άνθρωπος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου". Στις περιπτώσεις που αναφέρετε πρόκειται για υλοποίηση της φαντασίωσης, άρα πράξη. Η γνώμη μου για τους Έλληνες ψυ δεν είναι η καλύτερη, αλλά η άποψή μου για την επιστήμη τους, εξαιρουμένης της ενίοτε ασάφειάς της καθόλου σκοτεινή. Θεωρώ τιμωρία την επίσκεψη στον ψυχίατρο και / η ψυχολόγο βάσει θεσμοθετημένου καταστατικού εγκυρότητας - νομιμότητας σκέψεων. Φυσικά και διατηρείτε αναφέρετο το δικαίωμά σας να μη συμφωνείτε

    Ειρήσθω εν παρόδω, είθισται οι συνομιλητές να τηρούν την ίδια φόρμα στο λόγο τους, ακολουθήστε το, δεν είμαστε γνωστοί, πολλώ δε "φιλαράκια".
     
  7. Αν κατάλαβα καλά θέλετε να σας μιλάω στο πληθυντικό;
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @jasmin sg : Είμαι ένας από αυτούς που έγραψε τους κανόνες στους οποίους αναφέρεστε. Αν έχετε παρακολουθήσει ολόκληρη τη συζήτηση, θα πρέπει να συνειδητοποιείτε πως αναφέρομαι εναντίον της αστυνόμευσης της σκέψης και όχι της προτροπής ή της προώθησης στις οποίες αναφέρεται προφανώς ο κανόνας.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Ειπατε επισης οτι μονο σε φασιστικα καθεστωτα τιμωρουνται οι ανθρωποι για τις σκεψεις τους, ακομα και οταν τις εκφραζουν γραπτως. Εννοειται οτι η σκεψη και οι φαντασιωσεις δεν αστυνομευονται, οταν ομως παρουν την μορφη γραπτου λογου μεταξυ διαφορων συνομιλητων? Γι αυτο ανεφερα τους κανονισμους. Τα ορια δεν ειναι παντα φασισμος ...
     
  11. OMG άδικα ο χρόνος που κατανάλωσα σε συζητηση.
     
    Last edited: 18 Φεβρουαρίου 2015
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @jasmin sg : Υπάρχει τεράστια διαφορά, την οποία αναγνωρίζουν οι νομοθέτες, μεταξύ της αναφοράς και της προτροπής ή της προώθησης. Ελπίζω να την κατανοείτε.