Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιος σκέφτεται αυτή τη στιγμή το σεξ; Και τι θα ήθελε να κάνει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος aa4fslv, στις 3 Οκτωβρίου 2016.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Δεν μπορώ να πω, τουλάχιστον βολεύεσαι παντού  

2. Queen87

Queen87 Contributor

Ε δεν άφησες και τπτ.... μονο σε αεροπλανο δεν εγραψες.... σεξ ας ειναι και ας γινει οπου θελει....  

3. фетишoмазох

фетишoмазох Regular Member

Σύμφωνος!!

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Το μόνο που σκέφτομαι αυτή την στιγμή, είναι ότι μες στην εβδομάδα πρέπει να φύγω εκτός έδρας για δουλειά ( και βαριέμαι τα κόκκαλα μου χαχα ).
    Και ότι τώρα πρέπει να πάρω τα καπούλια μου, για να πάω να τσακάσω τον τέταρτο γκαϊφέ της ημέρας.
    Το σεχ έχει πάψει ν' αποτελεί σκέψη μου εδώ και καιρό ( είναι κι ακριβά τα βοηθητικά σκευάσματα ) άτιμα γεράματα χαχα.

Αν όμως το σκεφτόμουν, θα το σκεφτόμουν με μένα ξαπλωτό, ακούνητο, με την εφημεριδούλα, το τσιγάρο και τον απαραίτητο γκαϊφέ.
    Η άλλη πάνω στο φασολάκι μου ή με το κεφάλι ανάμεσα στα σκέλια μου, ας χτυπιέται σαν το χταπόδι - αν το γουστάρει, θα της έχω και φραγγέλιο, για ν' αυτομαστιγώνεται - ( ναι ναι, από "κάτω" στο σεχ είναι ένδειξη υποταγής κουλουπού κουλουπού, σαν την εφημερίδα με τα "παρελκόμενα" δεν υπάρχει τίποτ' άλλο, sorry   )

Last edited: 3 Οκτωβρίου 2016
  5. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

θα ήθελα να κάνω σεξ με το αγόρι μου στο κρεβάτι μου πάνω στα κόκκινα σεντόνια.. θα ήθελα να το κάνουμε όπως θα ήθελε εκείνος... αλλά θα προτιμούσα κολπική διείσδυση με εκείνον από πάνω. θα ήθελα επίσης αυτό να μην τελειώσει... δλδ θα ήθελα να είναι απλά μια επιμήκυνση ατέρμονης καύλας σωματικής και ψυχικής και να τσιρίζουμε και να μην μας ακούει κανείς γιατί θα είμαστε στο δικό μας παράλληλο σύμπαν και μετά να βγούμε να λιαστούμε στο μπαλκόνι και να κάνουμε τσιγάρα και να γλύφουμε τον ήλιο απ το μάρμαρο και να ερωτοτροπούμε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να νυχτώσει οπότε και το σύμπαν θα τελειώσει.

6. aa4fslv

aa4fslv New Member

Καταπληκτική παρουσίαση της επιθυμίας.προτρεπει σε μυθιστόρημα αγάπης πάθους που μπορεί να καταλήξει σε μίσος.

7. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Στο ντους,αγκαλιά,να γλιστράνε τα κορμιά απ' τις σαπουνάδες.
    Κι εκεί που έχει φτάσει στο αμήν ο άλλος,αλλάζεις το νερό απο χλιαρό σε παγωμένο.Χαχαχα το έκανα μια φορά και δε μπορούσα να το σταματήσω,πιο διασκεδαστικό απο καθε τι άλλο!

8. aa4fslv

aa4fslv New Member

Χαχαχα και οι φωνές να ακούγονται μέχρι το άλλο τετράγωνο

9. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

γιατί σε μίσος καλέ?

10. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Περισσότερο γέλια εγω μόνο δηλαδή χαχαχα

11. libra

libra Regular Member

Κ μετα ξυπνησαμε..

12. aa4fslv

aa4fslv New Member

Οι μεγάλοι έρωτες γίνονται μεγάλες αγάπες και αν κάτι πάει στραβά καταλήγουν σε άπλετο μίσος.που με τον χρόνο σαν τον καλύτερο γιατρό μετατρέπονται σε αγάπη που δεν υπολογίζει ή δεν αναζητάει από τον άλλον αντίκρυσμα.μονο δίνεις χωρίς να περιμένεις