Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που σας έχει απαγορεύσει να έρθετε σε οργασμό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος akalypth, στις 17 Νοεμβρίου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

σου Απάντησε μόλις η Μαγδαληνή

Δεν είναι ανάπηρη η σχέση, αυτό δεν καταλαβαίνεις.

Πολλές οικειότητες τελευταία Πέλυ και δεν σε βλέπω καλά  

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ναι, μάλιστα και ποια είναι ακριβώς τ' ανθρώπινα όρια στο θέμα;

3. ΟΚ, δηλώνω πως δεν το καταλαβαίνω, αλλά πάλι, ούτε τη κβαντομηχανική καταλαβαίνω. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να υπάρχει... 
    Δέχομαι πως υπάρχουν άπολαύσεις που υπερβαίνουν εκείνη του οργασμού. Τα κίνητρα με απασχολούν, και η διαστρέβλωση της επιθυμ'ιας μέσα από την άσκηση απόλυτης εξουσίας

4. brenda

brenda FU very much

Για μένα οι έξι μήνες δεν αγγίζουν μόνο, ξεπερνούν τα όρια, νομίζω ότι θα μαράζωνα εντελώς...
    Αν εσένα σου γουστάρει οκ, αλλά δεν είναι αυτό το φυσιολογικό μανάρι μου, άσε που εγώ έχω και μία ηλικία, αλήθεια από πόσα ωφέλιμα εξάμηνα νομίζεις ότι αποτελείται η ζωή μας? 

edit: και λέγοντας ''φυσιολογικό'' εννοώ τον μέσο όρο, για να μην παρεξηγηθώ, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις φαντάζομαι...

5. Βρε ούστ! Η Μαγδαληνή μου μίλησε ευγενικά, γι αυτό της απάντησα ανάλογα.
    Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου περί της υγείας μου  

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δε θες να καταλάβεις, για ποια διαστρέβλωση μιλάς, εξυπηρετεί ως εργαλείο για εκπαίδευση, για πειθαρχία, το σώμα της/ου σκλάβας/ου του/ης ανήκουν, μην το ξεχνάμε αυτό.

Last edited by a moderator: 18 Νοεμβρίου 2015
  7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

μα είναι πολύ απλό, καλή μου, εσύ είσαι σκλάβα των επιθυμιών σου και της σεξουαλικότητας σου, κι εγώ σκλάβος της Κυρίας μου  

8. brenda

brenda FU very much

Guilty as charged, I am...
    Εγώ βέβαια έχω μάθει από μικρή ότι η αγαμία βαράει στο κεφάλι, και μετά γίνεσαι ξινός και επιθετικός, μπορεί να φταίει κι αυτό...  

9. @Madeleine Rk και @_DaRkNiGhT_ , ντάξ, θα μου πάρει λίγο χρόνο να το χωνέψω.... (δε μου μένει και πολύς   )

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

να ρωτήσω ρε συ @brenda αφού δεν συμφωνείς με το orgasm denial, γιατί εμπλέκεσαι σε αυτή τη κουβέντα; και άντε δεν συμφωνείς γιατί πρέπει απαραίτητα να ''κράζεις'' αυτούς που συμφωνούν;
    Ενδεικτικά, απάνθρωπο, ξινός, επιθετικός...  

11. Sonam

Sonam The most inflated egos are often the most fragile.

Ο καθενας με τα γουστα του, it's easy just like cheesy  

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο με είδατε εμένα να λέω τίποτα?
    Αχνα δεν έβγαλα....