Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχετε αυνανιστεί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 20 Μαρτίου 2016.

1. spanios

spanios New Member

Να το παω ηλικιακα...
    Στης τουαλετες του σχολειου,γυμνασιο-λυκειο.
    Στο θρανιο,τελαυταιο παντα.
    Στο γηπεδο.
    Σε αλσος.
    Στο αμαξι οδηγοντας.
    Τωρα συνηθως στη θαλλασα.
    Μολις θυμηθυκα κατι!Μεσα σε ψυγειο-θαλαμο,δουλευα σεζον σε νησι!!

2. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Πολύ μάλιστα.
    Τουλάχιστον για όσες και όσους αργούν...  

3. spanios

spanios New Member

Γαματα ηταν!εξω ειχε 42 βαθμους!ειχα παει να παρω ντοματες και μελιτζανες!εεε λεω..δε βαρας και μια!

4. Just_Me

Just_Me Contributor

Εεεε... Δεν ξέρω... Εγώ για σεζόν ήρθα...

5. slave32

slave32 Contributor

σε παρκινγ στην εθνικη

μεσα στη θαλασσα

και στη εισοδο (εξω απο τη πορτα) του σπιτιου Του κατοπιν εντολης.

6. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

7. John44

John44 Regular Member

Μάλλον δεν διάβασες πολύ προσεκτικά το άρθρο... το οποίο αναφέρεται στη Βικτωριανή εποχή!! Αρκετές δεκαετίες πίσω...
    Σήμερα, λατρεμένε, ο αυνανισμός οδηγεί στην ευτυχία!!

8. golthain

golthain New Member

Σε τουαλετα club.

9. annageo

annageo New Member

καλοκαιρι , σε μια πισινα μεγαλη υδρομασαζ ξενοδοχειου , κλειστη και ευχαριστα ζεστη, συνηθιζα να πηγαινω στα Κυριακατικα ρεπο μου. 12ευρω, ολη μερα να κανεις ο,τι γουσταρεις στην πισινα, στην σαουνα, στο γυμναστηριο, στην θαλασσα απο κατω , στο χαμαμ με τα μπουρνουζακια μου τις πετσετουλες μου τα κοκτειλς μου .....αρχοντισσα!.....
    Συνηθιζα λοιπον να καθομαι αρκετη ωρα στην πισινα ειδικα.
    Σε καποιο σημειο απο τα πολλα , το νερο επεφτε ακριβως στην κλειτοριδα μου και συνηθως εκει μεσα ημουν μονη ( δεν την εβαζαν την κλειστη πισινα μασαζ στο πακετο των πελατων και σπανια ερχοταν καποιος)
    Ετσι λοιπον την καταβρισκω μονη μου μεσα στο νερο......ακουω την χαλαρη αισθησιακη μουσικη τζαζ ....κλεινω τα ματια μου και χανομαι ...πρεπει να εχυσα 3 φορες αν θυμαμαι καλα πριν ανοιξω τα ματια μου και κοιταξω εναν Ρωσσο μεγαλοσωμο και γοητευτικο κυριο ξαπλα στην ξαπλωστρα μπροστα μου να με κοιτα με ενα χαμογελο ευθεια στα ματια . τι να κανω χαμογελασα και συνεχισα το μασαζ στα υπολοιπα σημεια της πισινας κατακοκκινη.

10. nikgiann49

nikgiann49 New Member

Στο στρατόπεδο στο γραφείο μου μέσα...

11. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

12. Y13

Y13 Regular Member

Κρεβάτι