Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Tags:
  1. bumblebee

bumblebee Contributor

Η δημοπρασία των 4 αδειών των καναλιών. Σαν να το βλέπω μπροστά μου.

Θα κάνω και εγώ μια δημοπρασία 4 αδειών για τα σουμπομπρατοειδή.
    Οι υποψήφιες θα διαγωνιστούν στις ερωτικομαζοχιστικές επιδόσεις, στις υπηρετικές επιδόσεις, στις μαγειρικές επιδόσεις και στις λιγοσπασαρχιδικές επιδόσεις  

Αυτές που έχουν το καλύτερο φάκελο.... την γαμήσανε  

Θα ρίξω γροθιά στο βδσμ κατεψυγμένο, της διαφθοράς και της βδσμ διαπλοκής.

2. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

if you know what i mean..!

Συνημμένα Αρχεία:

3. anima0

anima0 Regular Member

Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές: δηλαδή καταλαβαίνω την "κάβλα" σας, αλλά είναι άσχετη με το φόρουμ, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να συνδέσω τα δύο.
    Ας εξηγήσει κάποιος μηχανόβιος

4. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

για ρίξε μια ματιά εδώ :

Αυτό το μυώδες τέρας ανάμεσα στα πόδια της που δεν σηκώνει αστεία δεν σου δείχνει κυριαρχικό απέναντι της ?

Δεν στο βγάζει η φωτογραφία ότι η ξανθιά είναι το πουτανάκι του vmax?

Πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι άσχετο με το φόρουμ?

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

μάλλον το αντίθετο μου βγάζει εμένα... έχει και τσαμπουκαλεμένο υφάκι η τύπισσα... 

6. AuroraBorealis

Σίγουρα επηρεάζει το διαφορετικό μας στάτους το πως αντιλαμβανόμαστε την ίδια εικόνα αλλά,

Το vmax είναι κάτι το μοναδικό και ιδιαίτερο από πολλές πλευρές.
    Το 2013 που βγήκε στην αγορά, ήταν η επιτομή της τεχνολογίας από πολλές απόψεις.
    200 αλόγα στριμωγμένα σε 1800cc με πολύ έξυπνη διαχείριση ροπής του είχαν δώσει μεγάλο κυριαρχικό προβάδισμα στην αγορά.

Από την άλλη η ξανθιά τύπισσα δείχνει κοριτσάκι 1.55 της οκάς.
    Αισθητική χάλια σε μεγάλο κοντράστ με την πρωτοφανή για τα γιαπωνέζικα δεδομένα αισθητική σε τέτοιου είδους εργαλεία.
    Είναι πιστεύω ολοφάνερο ότι αν πάει να σηκώσει το νύχι (τον ορθοστάτη) θα πέσει και θα την πλακώσει το vmax.

Αν το vmax είχε μυαλό το μόνο για το οποίο θα είχε μια τέτοια είναι για να το πλένει και να το γεμίζει βενζίνη.

Για να με καταλάβεις καλύτερα:

7. underherfeet

Σίγουρα ο καθένας μας έχει την δική του οπτική. Η συγκεκριμένη τύπισσα μπορεί να έχει στο κόνσεπτ της φωτογράφισης αισθητική λαϊκής γκόμενας που τα σπάει στον Βέρτη -δεν γνωρίζω τους αντίστοιχους Αμερικανούς καλλιτέχνες- ,ένα τσαμπουκά ωστόσο τον βγάζει. Ενας αδαής τώρα σαν εμένα δεν θα κάνει τον συσχετισμό που κάνεις εσύ ,αν έχει δηλ. τη δυνατότητα να χειριστεί ένα τέτοιο μηχάνημα άρα σε συνδυασμό με την "χαμηλή" αισθητική της εικόνα της αρμόζει ο ρόλος της υπηρέτριας της μηχανης.

Γενικότερα πάντως δεν κάνω τέτοιου είδους αναγωγές με μηχανήματα, ο,τι και νά΄ναι απο πλευράς τεχνολογίας, αισθητικής κλπ δεν πάυουν να είναι μηχανήματα. Λες "αν είχε μυαλό", μα δεν έχει, ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει, εκτός αν επαληθευτεί κάποτε το σενάριο του Εξολοθρευτή.
    Θα κυβερνάται πάντα από τον άνθρωπο, αυτός έχει το μυαλό.

8. AuroraBorealis

Είναι κάποιες εταιρίες, πολύ μεγάλες εισηγμένες εταιρίες, των οποίων τον έλεγχο είναι πολύ δύσκολο να πεις ποιος τον έχει. Συνήθως ο τρόπος λειτουργία τους έχει διαμορφωθεί με τα χρόνια και βασίζεται σε κάποιου είδους καταστατικό λειτουργίας το οποίο έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να μην ανήκουν πλέον στο δυναμικό αυτής της εταιρίας και αυτοί οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της εταιρίας έχουν αδυναμία επέμβασης σε αυτό το είτε γιατί δεν ξέρουν τι αλλαγή πρέπει να γίνει σε κάτι που δουλεύει από μόνο του τόσο καιρό ή γιατί δεν έχουν εξουσιοδότηση από το σώμα των μετόχων επειδή οι μέτοχοι είναι τόσο πολλοί και με τόσες διαφορετικές αντιλήψεις και υπάρχει ασυνεννοησία μεταξύ τους. Εταιρίες τις οποίες μπορείς να τις δεις μονάχα ως απρόσωπες οντότητες με την δική τους εταιρική νοημοσύνη που κυβερνά τα πάντα που αφορούν αυτές, η οποία λόγω αδράνειας ούτε ελέγχεται ούτε αλλάζει πλέον, η οποία όμως επηρεάζει το μέλλον όλων αυτών που εμπλέκονται με κάποιο τρόπο σε αυτές τις εταιρίες.

Είναι κάποιες από αυτές τις εταιρίες που αφορούν τον τομέα της μεταποίησης και το 'λειτουργικό καταστατικό' τους επιβάλει η διαχείριση της παραγωγής να γίνεται κατα προτεραιότητα από μηχανές με τεχνητή νοημοσύνη φτιαγμένη ειδικά για να διαχειρίζεται τους πόρους τα υλικά και τις μηχανές στις αλυσίδες παραγωγής.

Είναι κάποιες μηχανές με τεχνητή νοημοσύνη που αποφασίζουν εκείνες πότε θα μπει σε λειτουργιά ένα cluster από ρομποτικούς βραχίονες της Kuka (και γαμώ το μηχανήματα) που λόγω σφάλματος το οποίο ούτε και η ίδια η Kuka μπορεί να εξηγήσει, δουλεύουν σε αρμονία μόνο όταν τους καυλώσει και έτσι θέλουν 'υπηρετικό' προσωπικό από πίσω τους για να τις νταντεύει.

Είναι κάτι παντρεμένοι με ψυχή και χρόνο όχι άπλετο να αφιερώσουν στην υποτακτική/μαζόχα/οτιδήποτε τους που ανήκουν σε αυτό το 'υπηρετικό' προσωπικό του cluster της Kuka.

Είναι κάτι πρωινά που ξυπνάς με τρελές καύλες μετά από ένα ξεκούραστο βράδυ μετά από μία πολύ κουραστική μέρα και βλέπεις την υποτακτική/μαζόχα/οτιδήποτε με γυρισμένη την πλάτη και σκέφτεσαι "τι ωραία θα της τον σφυρίξω στην ψύχρα να ξεκινήσει δυνατά η μέρα" και απλώνεις το χέρι να της κατεβάσεις με τρυφερότητα το στρινγκ και εκείνη αστραπιαία το ξανασηκώνει και φεύγει και από το κρεβάτι και όταν της ρωτάς "που πας μωρή?" σου απαντάει "'όπου θέλω πάω, κουμάντο να κάντε στα ρομποτάκια σας".

Οπότε αγαπητέ μου Δον Κιχώτη είναι πολλές φορές που σενάρια σαν την τεχνητή νοημοσύνη που γέννησε τον Εξολοθρευτή δύναται να ελέγχουν μέχρι και το πότε θα γαμήσει κάποιος αν μη τι άλλο.

Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2016
  9. underherfeet

Εφιάλτης και τραγική ειρωνεία συνάμα, να κατασκευάσουμε εμείς οι ίδιοι το είδος που θα μας κυριαρχήσει κάποτε... 

10. G_E

G_E Contributor

το πουτανέ με χαλάει. Ο τσαμουκάς σπάει κι αυτό είναι πρόκληση. Εμένα μ' εφτιαξε η μηχανή vmax yamaha. Μηχανόβιος γαρ. Πρωτοκυκλοφορησε τη δεκαετία του 70-80. Δε θυμαμαι

ΥΓ. Λόγω ηλικίας και status εχω πάει σε BMW. Αλλά αν είχα τα κότσια που είχα παλιά θα είχα Ducati

Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2016
  11. G_E

G_E Contributor

Και μιας και το 'φερε η κουβέντα, ένα από τα πιο "περίεργα" καυλώματα γυναικών (όχι μίας - αρκετών) είναι να επιταχύνω με την μηχανή και να κόβω απότομα για να τρίβονται στη σέλα και να συνθλίβεται το βυζί τους πάνω μου. Motomasturbation.

Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2016