Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Tags:
  1. rock

rock New Member

Δυο γυναίκες που θα φοράνε μονο τα βρακάκια τους και θα παλεύουν λυσσώδως σε μια παλη υποταγής. Χωρίς νυχιες , χτυπήματα κ τραβήγματα μαλλιών. Κ μόλις το ισχυρότερο κορμί επικρατήσει , τότε θα εκμεταλλευτεί σεξουαλικα κ θα τιμωρήσει γάμιωντας την ηττημένη με όποιον τροπο θέλει. Θα μου άρεσε κ μεταξύ άντρα κ γυναίκας με τους ίδιους όρους, αλλά τα δυο γυμνά ιδρωμένα γυναικεία κορμιά που παλεύουν ειναι όλα τα λεφτά...

2. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

3. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

4. libra

libra Regular Member

Με καλοκαιρινα αρωματα θαλασσας κ πευκου. Με ομορφες μουσικες απο τζιτζικια. Με την αισθηση της αμμου στα ποδια. Με τα παιχνιδια των γλαρων στους βραχους. Με χαμογελα κ ξεγνοιασια. Με αληθινες αγκαλιες κ φιλια. Με καθαρα βλεματα. Με την ομορφη πλευρα της ζωης!

5. aa4fslv

aa4fslv New Member

Εγώ καυλωσα πολύ (ενώ είχα δει κάποιες ταινίες που αφορούσαν την ουρολαγνεια) όταν το έκανα πρώτη φορά.ηταν ένα συναίσθημα που δεν περίμενα να το ζήσω.ομολογω ότι στην αρχή ήμουν πολύ ανήσυχος,αλλα μετά ήταν το κάτι άλλο

6. Maverick

Maverick Good guy to a fault.

Τοτε σου προτεινω την "σειρα"ultimate surrender
    Ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις
    Καλους αγωνες....

7. Ο ηχος του κινητηρα μπορει να ειναι καυλωτικος.... Ειδικα αν στροφαρει πολυ, ή ακουγεται το τουρμπο να φυσαει και να ξεφυσαει.... Επισης ειναι και το V-tec της Honda...

8. xastoykia

xastoykia New Member

νομιζω πως ο ηχος απο ενα χαστουκι δεν συγκρινετε με τιποτα.ειναι απλα μοναδικος

9. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

το να κοιτάω από την κλειδαρότρυπα μια γυναίκα ενώ κάνει πιπι της!   ...γιατί άραγε.. να το έλεγξω?!?  

10. open_mind

open_mind Regular Member

Ή από το μαστίγιο στον αέρα πριν πέσει πάνω στο σώμα...

11. xastoykia

xastoykia New Member

Σιγουρα και ο ηχος απο το μαστιγιο .Αλλα το ραπισμα που ακογεται οταν η παλαμη ΤΗΣ σε ακουμπαει ειναι ανατριχιλα...

12. MasterAqua

MasterAqua Premium Member

Ultimate surrender...Ψάξ'το...