Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Tags:
  1. Anel

Anel Regular Member

Εγώ δυστυχώς δεν έχω το ταλέντο της συγγραφής... Μου αρέσει να διαβάζω πιο πολύ. Αν ποτέ γίνει καμία μάζωξη να πούμε τις ιστορίες μας ευχαρίστως.

2. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Τον επαιξες μεσα στο λεωφορειο? Η αντεξες?

3. Jemme53

Jemme53 Regular Member

Που να αντεξεις, αδελφε; Τον επαιξα, βεβαια)))) Βλεποντας τετοιο θεαμα!!! ... Παντως, ηταν πολυ ωραια αισθηση)))

4. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Εγω θα γουσταρα να ειχα ενα μαξιλαρι και να τριβομουν να εκανα οτι το γαμαω οσο την εβλεπα, φοροντας το στρινγκ για να χυσω μεσα σε αυτο

5. Jemme53

Jemme53 Regular Member

Να σου πω την αλήθεια, φίλε, δεν το άφησα έτσι))). Απλά μου είχε τύχει κάτι άλλο: να βλέπω κάτι ωραία σώματα, ημίγυμνα... όμως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να "χαλαρώσω")))). Και κυκλοφορούσα σχεδόν όλη την ημέρα καυλωμένος, μέχρι το βράδι... Αυτό, όμως, μου θύμιζε ένα παιχνίδι που έπαιζα με μια κοπέλα. Που μου είπε: από σήμερα το σεξ μόνο με την άδεια μου. Ακόμα και με τη γυναίκα σου.
    Μου τυχαιναν καλές γνωριμίες, αλλά - την έπαιρνα τηλέφωνο και που και που άκουγα - όχι!
    Και αυτό με άναβε ακόμα περισσότερο)))). ..

6. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Σε καταλαβαινω. Εγω πολλες φορες (οπως τωρα) κανω αποχη απο το χυσιμο και ειμαι ολη μερα καυλωμενος με.το παραμικρο. Πραγματικα νιωθω αβολα αλλα τερμα ωραια!!!!! Δεν ξερω, ειναι περιεργο να στο περιγραψω. Εκτος κ αν χυσω καταλαθος αν μετα απο μερες αποχη, βαλω καμια σφηνα κτλ, κ οπως περπαταω χυσω πανω μου καταλαθος επειδη δεν γινεται να το ελενξω

7. Jemme53

Jemme53 Regular Member

Ξέρεις, για μένα είναι ωραία αίσθηση κάποιος άλλος να κοντρολαρει την σεξουαλική σου ζωή. Συχνά - δύσκολο, αλλά - ωραίο.

8. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Εννοειται. Αλλα ξερεις τι ειναι να σ φοραει η δικια σου στρινγκ και σφηνες και να σου απαγορευει να χυσεις???? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

9. SunDestr

SunDestr Premium Member

Δεν είναι περίεργο αλλά κάτι που δε μου συμβαίνει συχνά με αγνωστους...
    Συνέβη προ μισής ώρας.
    Συνοδεύω στο δωμάτιο της Κύρια γύρω στα 50,αδύνατη, εμφάνισιμη που δε μπορούσε να περπατήσει καλά,έκανε 10 μέτρα το λεπτό.
    Από ευγένεια δε ρώτησα τι και πώς,υπέθεσα κάποιο θέμα σπονδυλικής στήλης ή λουμπαγκο.
    Παισμενοι αγκαζε προχωράμε αργά και τις έχω πιάσει την κουβέντα.
    Κάποια στιγμή μου αφήνει το χέρι και μου λέει "μισό λεπτό",κάνει πολύ άνετα βαθύ κάθισμα και ανοίγει την τσάντα της να βρει κάτι,λέω από μέσα μου "αυτή έχει ταλέντο στα καθίσματα"
    Πάνε στο δωμάτιο και έχουμε κολλήσει να μιλάμε ενα πεντάλεπτο.
    Στο τέλος και ενώ κοιταζομαστε πολύ καλά μου λέει
    "Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση όλων των ειδών" τονίζοντας με έμφαση τις λέξεις.
    Όχι μόνο μου σηκώθηκε επί τόπου αλλά έσταξε κιόλας...
    Ευχόμουν να μου πει να ξαναπεράσω,θα δούμε πως θα πάει αυτό,είναι από τις περιπτώσεις που λίγο να πάρεις πράσινο
    φως έχεις "μπει"
    Στο κρεββάτι την είδα να κάθεται πολύ άνετα οκλαδόν.

10. Mark.22

Mark.22 New Member

Όταν με είχε δέσει η κοπέλα μου σε ένα κρεβάτι

11. Stomping Ground

Stomping Ground Premium Member

Όταν μιλούσα με ένα άλλο παιδί και η κοιλιά του ακουμπούσε τη δική μου

12. energizer7

energizer7 Regular Member

Έβγαινα κάποτε με μια κοπέλα την οποία την καυλωνε ο τρόπος με τον οποίο έστριβα το τιμόνι με το 1 χέρι είτε για να στρίψω σε κάποιο στενό , είτε για να παρκάρω.
    Κάθε φορά που έκανα αυτή την - μηχανική για εμένα - κίνηση , μετά κατέληγε είτε σε πίπα μεσα στο αμάξι ανεξαιρέτως το που ημασταν , είτε σε σεξ αν είχαμε γυρίσει σπίτι ή έξω κάπου απόμερα.
    Και ακόμα και σήμερα είναι από τις πιο περίεργες , αλλά συνάμα , συναρπαστικες, καταστασεις που μου έχουν προκυψει