Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός έχει τον έλεγχο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Lucifer81, στις 23 Φεβρουαρίου 2020.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Καυλωσαμε και σήμερα.
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @theboyservant και άλλοι/ες κατά καιρούς..
    Τι θα πει fair game? Άντε...και δεν θεωρείς fair game, το ο,τι κάνει Αυτός/η που αποκαλείς, (προσοχή) νοιώθεις και όντως πιστεύεις για Αφέντη σου, Κ σου κτλ

    Τι ακριβώς κάνεις; Του λες " ααααα δεν είναι δίκαιο, δεν είναι δεν είναι"
    Μπαίνεις εδώ και καταγγέλεις το Κ και θα του κάνουμε ντα
    ή φεύγεις επειδή δεν είναι δίκαιο, αλλά παρόλα αυτά και τον/την θες, και κατά τα άλλα μια χαρά νοιωθεις πατημένο κάτω; αλλά φεύγεις γιατί..."not fair"

    Για να δω δηλαδή, τι ακριβώς είναι αυτό το fair, ρε παιδί μου, μην έχω πιαστεί  
     
  3. Έλα να σε βάλω κάτω να στα εξηγήσω. Π.χ. στον δικό μου αφέντη έχω απαγορέψει (don't get triggered please!) needle play. Αν μου χώσει καμιά βελόνα στο βυζί δεν θα είναι fair γιατί τα είπαμε τα συμφωνήσαμε βρε αδελφέ, δεν παίζουμε με βελόνες. Τι θα κάνω; Δεν ξέρω, αναλόγως τις περιστάσεις. Αν είμαι λυμένος π.χ. ίσως του τη χώσω στο μάτι. Αν όχι, μπορεί να κάνω τουμπεκί μέχρι να με λύσει και μετά να του τη χώσω στο μάτι. Σε κάθε περίπτωση δεν θα του πω "αχ ναι, καλά μου την έβαλες αφέντη μου, αν θες φέρε και τη σούβλα να με κάνεις σουβλάκι". Κάπως έτσι πάει στο bdsm. Από 'κει κα πέρα, δεν ξέρω, μπορεί να υπάρχουν και άτομα που νομίζουν ότι είναι όντως δούλοι του αφέντη τους, ξέρεις, περίπου με την ιστορική έννοια, ιδιοκτησία κλπ. Αμφιβάλλω ότι υπάρχουν πολλοί, πάνω στην καύλα τα λένε αυτά και μετά πάνε στη δουλειά τους ή γράφουν σε κανένα φόρουμ, αλλά άβυσσος η ψυχή, οπότε ποτέ δεν ξέρεις.
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Εγώ πάντως στον Αφέντη μου, ακριβώς επειδή τον βλέπω ως τέτοιον και πριν χύσω, και μετά, και μακριά να είμαι και και, η αντίδραση ή μάλλον η σκέψη μου δεν θα ήταν να του χώσω το οτιδήποτε στο μάτι, θα ήταν η χαρά αν κατάφερα να κάτσω να δεχτώ την βελόνα ή κλαμματα και συζήτηση, ή θα κοιτούσα να επικοινωνήσω τον φόβο μου η την οποία αντίδραση είχα. Θα σκεφτόμουν " γιατί να μην το κάνω αυτό αφού το θέλει; "
    Και δεν έχει να κάνει με το ότι το βλέπω με την ιστορική έννοια, it's more ότι το βλέπω με την ουσιαστική, βαθειά έννοια, του έχω Αφέντη και θέλω να έχω.

    Τώρα για το αν υπάρχουν πολλοί ...  
    Ευτυχώς υπάρχουν, ίσως όχι πιο πολλοί από αυτούς που βλέπουν Αφέντες μέχρι να χύσουν, αλλά σίγουρα they stick around, much much longer.

    Ευχαριστώ για το κάθισμα, και την εξήγηση.

    Υ.γ γενικά , πάντα παρατηρώ ότι όλα τα παραδείγματα τα όρια, οι δυσκολίες και τα " θα του δείξω " έχουν να κάνουν με πρακτικές και πόνο.
    Πραγματικά..με εντυπωσιάζει αυτό καθώς θεωρώ ότι μέσα σε μια D/s πόσο μάλλον M/s τα ζόρια είναι στα πιο απλά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με σαδομαζοχισμό και γαμήσια. Αλλά οκ.. ξερωγω;
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    - Εμένα με τρελαίνει βδσμικα η @butterfly24 . Αφού την ψυχολογησω της παρουσιάζω έναν εαυτό που ξερω ότι δεν ειμαι με σκοπό να πάρω αυτό που θέλω. Από σεξ μέχρι πλήρη υποδούλωση.

    - Εμένα με τρελαίνει βδσμικα η @dina. Διαπίστωσα ότι είναι μονο ερωτευμένη μαζι μου , δίχως να έχει κάτι από αυτό που θέλω και την πατάω εκεί. Και περνώ αυτό που θέλω.

    - Εμένα με τρελαίνει βδσμικως η @Brt η οποία είναι κολαρρωμενη. Αντί να ζητήσω ενοικίαση από τον Κ, εάν νοικιαζεται, προσπαθώ να της την πέσω και να την κλέψω.

    - Εγώ και @Μυθοπλαστης έχουμε βάλει στόχο να φάμε την @subwhat. Εγώ διαδίδω ότι ο Μυθος ειναι τέρμα για το πουτσο και εγώ θα την προστατεύσω.

    - Διαπίστωσα ότι η @Κρουελα είναι ανόητη και αφελής. Δεν έχει πλήρη συνειδηση. Μπορώ να κάνω τη νύχτα μέρα να την πείσω για το οτιδήποτε για να πάρω αυτό που θέλω.

    Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα παραβιασης του fair play.

    Γιατι το play είναι άπειρο. Τίποτα δεν το περιορίζει.

    Για αυτό πρέπει να ναι fair.  
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Ρε συ μπαμπλ, εντός σχέσης λέμε, μην πας και εσύ στο δεν υπάρχουν κανόνες.

    Μιλάμε εντός K/υ με δεδομένο ότι ο Κ, Αφέντης είναι όντως τέτοιος. Ποιο υ που κάθεται και μετράει τι είναι δίκαιο και τι όχι, επέζησε πάνω από τρίμηνο; honestly.

    Και δεν λέω μόνο να πήρε πόδι, να αντέξει τον εαυτό του λέω...



    Edit: Όσο για τα παραδείγματα 1 και 2 είμαι από αυτές που θεωρούν ότι ο κάθε Κ παίζει και κυριαρχεί με ο,τι τρόπο, μέσο κτλ έχει και ξέρει. Αν το αποτέλεσμα είναι κυριαρχία εγώ Κ θα τον πω, ωστόσο ο τρόπος το μέσο κτλ είτε τον κάνουν έναν αξιόλογο άνθρωπο είτε όχι. Προσωπικά δεν με νοιάζει, αλλά νομίζω νοιάζει τους ίδιους  
     
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Δεν παρακολούθησα τη συζήτηση. Εάν μιλάμε για εντός συμφωνω η έννοια του fair στο βδσμ δεν υπάρχει. Βρισκομεθα εις το παράλληλο σύμπαν  
     
  8. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @χάντρα Θα ήταν αυτή η αντίδραση σας ενώ το έχετε θέσει ως όριο;
     
  9. Έχεις δίκιο, ιστορικά οι δούλοι δεν ήταν δεδομένο ότι ήθελαν να είναι δούλοι. Εδώ μάλλον μιλούμε για την ψυχοπαθολογική/κακοποιητική εκδοχή, σίγουρα όχι την bdsm πάντως, αφού σε αυτή είναι απαραίτητη η συνάινεση.



    Ε, καλά μη στο χαλάσω, ας πούμε για άλλα, μη γαμησιάτικα! Στον αφέντη μου επίσης έχω πει ότι δεν σταματάω σχολή/δουλειά και να ήθελε.
     
  10. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο βρίσκω ανούσια τα όρια, σε ο,τι με αφορά.
     
  11. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Επειδή έγραψες αυτό. Δεν θα σου ξανα απαντήσω  
     
  12. Με λυπεί, αλλά δεν είμαι και αφέντης σου για να σε κάνω να μου απαντάς με το ζόρι.