Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολλαπλοί Οργασμοί Θηλυκών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Απριλίου 2008.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Δηλαδή εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε; Για τους δικούς μας τους οργασμούς δεν θα φροντίσει κανείς;

    Αχ ας είν' καλά το μωρό μου γιατί αν περίμενα από σας ....
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    τρέμε Παπανικολάου....
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Αυτός ο Παπανικολάου είναι ο αθλητής του Ιακώβου, που κέρδισε το διαγωνισμό για τον 'gapa gupa serial fucker' ; Σιγά! Όταν αγωνίστηκε για τον τίτλο 'έγια μόλα έγια λέσα, παρ' τ' αγγούρι του μπουχέσα' κατατροπώθηκε.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ


    Xμ...αγαπητη μου Mikra_Psemata, το νημα αν προσεξες γραφει για τους πολλαπλους οργασμους γυναικων,και ποσα απο τα θηλυκα του φορουμ εχουν βιωσει κατι τετοιο στην πραγματικοτητα ομως, (οχι στα ονειρα τους...), η και δεν εχουν νιωσει ποτε κατι τετοιο, (δεν ειναι κακο...).

    Δεν πραγματευεται λοιπον τον τροπο, η την τακτικη απο την μερια των Αρσενικων, πως θα τις κανουν να νιωσουν κατι τετοιο, θα ηθελα λοιπον να μας πεις σαν θηλυκο που εισαι αν εχεις βιωσει κατι τετοιο η οχι εσυ, αν θελεις φυσικα να μοιραστεις μαζι μας τα πιο πριβε μυστηκα σου......,ε...να μην ξερουμε και εμεις τα Α/αρσενικα του φορουμ Κυριαρχα και υποτακτικα....τα πιο πριβε μυστηκα των θηλυκων του φορουμ....?
    Μην σκεφτεις ομως οτι μεχρι τωρα ετρωγες το τυρι...και οτι αν γραψεις για εσενα θα σε πιασει η φακα του νηματος......,αλλωστε ειπα στην αρχη του νηματος οτι δεν υπαρχει φακα στο νημα δεν το ειπα....... ? 

    Οσο για το σημειο G των γυναικων που γραφεις, εχω την εντυπωση οτι αν ρωτησεις τους Αντρες πιο ειναι το σημειο G της γυναικας, θα σου πουν οτι ειναι το πορτοφολι των Αντρων......οσο πιο μεγαλο και φουσκωμενο ειναι...(για το πορτοφολι λεω....., αμεσως εσυ το μυαλο σου στο πονηρο...), τοσο πιο πολλους οργασμους..... εχουν τα περισσοτερα θηλυκα, (ευτυχως οχι ολα........), εσυ τι λες ειναι αυτο το σημειο G των γυναικων....?  


    Υ.Γ. Για να μην σου χαλασω ομως το χατηρι και επειδη σε συμπαθω, θα ανοιξω ενα νημα και για τους πολλαπλους οργασμους των Αρσενικων....(τι ειναι τουτο.... ), και το μεγεθος του καθενος μας....(το πιοοοο.....? ), το υψος μας εννοω......,(αντε το μυαλο σου παλι στο πονηρο πηγε....), ετσι για να ξερετε και εσεις τα κοριτσακια του φορουμ.....για τα πιο πριβε μυστηκα μας......  

    Την καλησπερα μου Μικρα.....

    Κοσταντινε στο χωρο του bdsm πιστευω το πρωτευοντα ρολο για να επελθει οργασμος τον εχει η εγκεφαλικη διεργεση και μετα η σωματικη, οσο για τον αραπη που λες νομιζω οτι ειναι φαντασιωση των περισσοτερων γυναικων, οπως ο βιασμος...και το να νιωσουν πουτανες.....και μαλιστα φτηνες....εστω και για μια νυχτα........, και για να μην παρεξηγηθω δεν μιλαω για ολες, και φυσικα ειναι δικια μου αποψη που για αλλους μπορει να και ειναι λανθασμενη.

    @Syrah. Ευχαριστω για την απαντηση σου και τις επεξηγησεις σου.

    Την καλησπερα μου, και θα σου τονισω ξανα οτι κατ'εμε εισαι ενα απο τα πιο ευγενικα μελη του φορουμ.
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2008
  5. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ



    Ω ναι συμφωνω μαζι σου......Το πορτοφολι ειναι το καλυτερο διεγερτικο σε εναν αντρα.....Ειδικα αν ειναι το μονο μεγαλο κ φουσκωμενο πραγμα επανω του, ξερει να το χειριζεται κ να το μοιραζεται κ δεν εχει κατι αξιολογοτερο να επιδειξει.......  
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Αν ομως ηταν να διαλεξεις αναμεσα μονο απο δυο Αντρες, που ο πρωτος ειχε και τα δυο φουσκομενα και μεγαλα....δηλαδη πεος και πορτοφολι..... και ο δευτερος ειχε μονο το πεος του φουσκομενο και μεγαλο... αλλα το πορτοφολι ηταν ρεστα και ταπι...ποιον απο τους δυο θα επελεγες....?
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2008
  7. christina

    christina New Member

    ελεος με τον σεξισμό;;;;;;;
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    καλε μου περι

    Ευχαριστως να μιλησω για μενα (ειμαι το αγαπημενο μου θεμα ειναι η αληθεια) αλλα καθως βρισκομαστε σε χωρο ανταλλαγης απόψεων κ πληροφοριων, πιστευω οτι δεν θα εχει ενδιαφερον κ χρησιμοτητα για τα υπολοιπα μέλη..

    Αντίθετα ενα θέμα όπως το δικό σου -του οποιου την αλήθεια δεν αμφισβητω- έχει σαφως τεράστιο ενδιαφερον για ολους.. ανδρες κ (ιδιαιτέρως) γυναικες.  

    Η δική μου 2η συμμετοχη στο νημα θα ειναι απλως για να επισημάνει, ότι για τον οργασμό των γυναικών καλό ειναι να μιλάνε με πολύ σιγουρια μόνο οι ίδιες γυναικες που τον βιωνουν..

    Οι άντρες καλό ειναι να ακουν κ να ελπιζουν.. ότι αυτο που βλέπουν κ ακουν είναι αληθινο. 

    Δεν αναφέρομαι σε σενα, σε όλους τους άντρες αναφέρομαι ανεξαρτήτως στάτους.


    Με συντροφικούς χαιρετισμούς
    Ψέμματα

    υγ: να εισαι σιγουρος οτι τα χοντρά πορτοφολια μπορουν να φέρουν μονο πολλαπλούς φουσκωμενους λογαριασμούς πιστωτικων.. κ όχι οργασμών.  
     
  9. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ


    Στα φουσκωμενα εμεινες εσυ....Απο μυαλο τιποτες ε????
     
  10. smari

    smari Regular Member

    Εγω μπορω να παρω τον αραπη και να την κανω?...... 

    (ειπα να κανω μια θυσια κι εγω, να παραβλεψω το μυαλο, το φουσκομενο πορτοφολι......
    και να αρκεστω στο αλλο φουσκομενο...... οχι τπτς αλλο, να δω αν εχει δικιο η Syrah,
    μην παω και με την απορια και με τον καημο.... )
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Θα στην κανω λοιπον διαφορετικα την ερωτηση γιατι πας να μου ξεφυγεις,...... να απαντησεις στην ερωτηση μου πονηρο θηλυκο...... 
    Ασ πουμε λοιπον οτι εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε δυο Αντρες μονον τον ενα (οχι και τους δυο.....), ο πρωτος τα εχει ολα, μυαλο, φουσκομενο μπιπ....,εμφανιση κ.λ.π., αλλα και φουσκομενο πορτοφολι, ο δευτερος τα εχει και αυτος ολα αλλα απο πορτοφολι τιπτ αδειο......, και για να σε προλαβω για μην μου ξεφυγεις απο την απαντηση πονηρη καρντασινα... γραφωντας για αγαπες, ερωτες, κ.λ.π......,θα σου πω οτι πες οτι εισαι και ειναι και οι δυο ερωτευμενη/οι μαζι σου και μαζι τους, ποιον θα επιλεξεις ?

    Απαντησε λοιπον ποιον απο τους δυο θα επελεγες, και μην προσπαθησεις να ξεφυγεις ξερωντας οτι με την απαντηση θα μας δειξεις το σημειο σου G....  ελα μην ντρεπεσαι λοιπον..... απαντησε γιατι θα φας κι' αλλο στριμωγμα.....,( ξερω φυσικα οτι σου αρεσει το στριμωγμα.... αλλα καποτε πρεπει να απαντησεις για την ταμπακιερα.....και μην μου ξεφευγεις με πλαγιες απαντησεις.....γιατι θα   εκραγω....) 

    Την καλημερα μου καρντασινα.

    Οκ καρντασινα μου το εμπεδωσαμαμε, καλα ταξιδια λοιπον στους ερωτικους σου προορισμους, με πολλους αληθινους και πολλαπλους οργασμους.......

    Οσο για το υστερογραφο σου συμφονω απολυτος, αλλα στην σημερινη εποχη μας Μικρα μου το γαμημενο το χρημα εχει γινει δυστυχως ο πρωτος Κυριαρχος του κοσμου ο Αρχιμαστερ των Μαστερ...., με αυτο (η γι' αυτο) ισοπεδωνουν λαους,, σκοτωνουν παιδακια,καταστρεφουν πολιτισμους, αγοραζουν ψυχες, συνειδησεις, τα παντα, γιατι ξερεις κατι ? Αυτοι που εχουν το χρημα λενε οτι ολα εχουν μια " τιμη" και αναλογα αγοραζουν.... και εμεις που δεν εχουμε το χρημα δυστυχως αναλογα πουλαμε....φυσικα οταν φτασουν αυτοι στην "τιμη" αγορας μας.....,και ας με διαψευσει καποιος/ια με αληθινες αποδειξεις ομως, οτι δεν εχουν ολα μια "τιμη"..., ειλικρινα θα χαιρομουν πολυ να διαπιστωνα κατι τετοιο, ακουγοται "καπως" ολα αυτα το ξερω, αλλα δυστυχως ετσι ειναι.....

    Την καλημερα μου Μικρα.
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2008
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    " Οι άντρες καλό ειναι να ακουν κ να ελπιζουν.. ότι αυτο που βλέπουν κ ακουν είναι αληθινο. "
    ενταξει .. μεχρι ενα σημειο το καταλαβαινω να προσπαθησω και να ασχοληθω .. αλλα μεχρι ενα σημειο .. πρεπει και η αλλη να ξερει τι γινεται με τον μαϊντανο της ... αλλιως να εχει την μαγκια να πει : "ρε φιλε καλος εισαι , ... αλλα κουκου με σενα δεν μου κανει .. δεν κολαμε ... γεια σου" ...
    Δεν περιμενω να ειμαι αξιος να ικανοποιω την καθε γυναικα που θα κανω ερωτα μαζι της .. οπως και εκεινες δεν μου εχουν δωσει την ιδια απολαυση ... γι αυτο και δεν θα παρεξηγηθω με την αληθεια ... θα παρεξηγηθω ομως αμα σε μια Χ στιγμη πεταχτει κανενα υπονοουμενο πχ " ουτε οργασμο ειχα , ουτε και το καταλαβες .. δεν σε ενδιαφερει να με καταλαβεις αρα δεν με αγαπας .." ... αυτες τις παπαριες σιχαινομαι ...
    οταν η γυναικα ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ , μπορει να οδηγησει τον εραστη της .. και αν εκεινος δεν μπορει να ανταπεξελθει , γιατι δεν εχει την χημεια , γιατι δεν γουσταρει να γλειψει , για οτιδηποτε , τοτε ΤΟΝ ΑΛΑΖΕΙ ... διοτι διαφορετικα παυει να λεγεται ερωμενη και γινεται πουτανα και δεν ειναι καθολου σεξιστικο αυτο που αναφεραι ο ΜαστερΠερρις , αλλα μια πραγματικοτητα που βιωνει το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων ... το THE MALL γι αυτες χτιστηκε ....