Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολλοι subs-slaves,ψευτικοι, γιατι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 13 Ιουνίου 2007.

  1. barkoulis

    barkoulis Regular Member

    Αγαπητή Mirella, είπες:
    >>
    Υποταχτικοι δηθεν, κρυμμενοι πσω απο την λυσσα τους να δοκιμασουν το strap on αυτο και μονο, και γεματοι απο την ενοχη αλλα και την δικαιολογια "το προσταξε η Αφεντρα, πως να μην υπακουσω?" κυκλοφορουν αναμεσα μας.
    Κι οταν δεν εχουν τι να κανουν μπαινουν και κανουν πλακα σε ατομα που ουτε καν τους δινουν σημασια (μου ετυχε προσωπικα και δεν θα τον κατονομασω)
    Σε περιπτωση καταγγελιας δεν θα επρεπε να απομακρυνθουν?

    <<

    Ας αναλύσουμε: Τί εννοείς δήθεν; Ότι δεν είναι; Που το ξέρεις αλήθεια; Tους testαρες; Εγώ θυμάμαι κάποτε (πάνε καμιά 12+ χρόνια) έβαλα κάτω μια φοιτήτρια και ήθελα να την πάρω από κ... και να μου τα καταπιεί και άλλα διάφορα τέτοια ρέστα και φυσικά έμεινα με το πι στο χι. Διότι ήμουνα λίγο πιο ματσό από το επιστρεπτό και έβγαζα μια πραγματική αυθάδεια και original αγένεια και το κοριτσάκι κατατρόμαξε με το στερημένο αγροίκο που πήγε και έμπλεξε και λάκισε με ελαφρά. (και καλά έκανε). Αργότερα το ξανάπαθα. Ώσπου άλλαξα τακτική. Ρώταγα (ανοιχτές ερωτήσεις) κα άφηνα την θυληκιά μου να μιλάει. Άκουγα και μάζευα infos. Είχαν περάσει και οι πολύ νεανικές ορέξεις και μπορούσα να είμαι πιο συγκρατημένος και με το μαλακό και λίγο λίγο, κατάφερνα τελικά να έχω... μη σου πω και 90% επιτυχία.
    Θέλω να πω δηλαδή, ότι ο άλλος που έχει λύσσα (όπως λες), για να έχει λυσσάξει κάτι πολύ "διαμονικό" θα τον κατατρώει! Έτσι δεν είναι; Οπότε αφού τον έχουν καταλάβει τα δαιμόνια, πως τον αποκαλείς δήθεν. Κακομοίρης είναι, με όλων των ειδών τις δικαολογίες και για ενοχές και για υποχωρήσεις και για εξαφανίσεις την κρίσιμη ώρα και ό,τι βάλει ο νους σου. Ορθόν;

    Διάβασα σε ένα άλλο post σου (με ερώτηση από άλλο μέλος για μια ιδανική κατάσταση με έναν σκλάβο) τι θα του έκανες. Φαντάσου τώρα ότι διαβάζει ένα αμύητο μέλος, που μέχρι τώρα έχει μόνο τις φαντασιώσεις του... θα έβαζα δύο σκλάβες να τον ξεσκίσουν με το strap on, ύστερα θα τον σάπιζα στο ξύλο, θα έβλεπα λιμάρωντας τα νύχια μου, μετά θα τον πέρναγα φάλαγγα ... Πως πιστεύεις ότι θα το πάρει ένας αμύητος (παραλληλισμός: έλα δω μωρή να σε πάρω από κ...)

    Αν τώρα θεωρείς ότι ο χώρος αυτός απευθύνεται σε μυημένους μόνο, και ότι οι αμύητοι θα πρέπει να πάρουν δρόμο, έ, μπορούμε να πάρουμε δρόμο εδώ που τα λέμε και να μείνει αυτή η προσπάθεια με τους γνωστούς αγνώστους που την ξεκίνησαν χωρίς άλλο ενδιαφέρον.



    -------------------------------------------------------------------------
    αααααα... επανήλθα
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητή Mirella_trans_Domme ίσως βρεις ενδιαφέροντα τα κάτωθι νήματα:

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=6607
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=8324

    Γίνεται συχνά λόγος από Αφέντρες για την κακή συμπεριφορά των σκλάβων. Θα πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό πως σκλάβος μας δεν είναι οποιοσδήποτε υποτακτικός άνδρας, και υποτακτικός δεν είναι οποιοσδήποτε παθητικός άνδρας. Στο παράδειγμά σου ο εν λόγω άνδρας προσπαθεί ίσως να απενοχοποιήσει τη διείσδυση, ονομάζοντάς την "υπακοή στην εντολή της Κυρίας" και αυτό δεν είναι απαραίτητα ανειλικρίνεια. Είναι ένας τρόπος άμυνας. Αν δεν προστατεύεις εσύ το σκλάβο σου και δεν του δίνεις τα κατάλληλα εφόδια κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης (που ασφαλώς πρέπει να προηγείται των συνεδριών) είναι λογικό να προσπαθεί να διατηρήσει μόνος του τις όποιες ισορροπίες. Στη δεύτερη Url που σου έγραψα, θα βρεις και κάποιες άλλες μεθόδους που πρότεινα προκειμένου μία Αφέντρα να αντιμετωπίσει τέτοια παράδοξα στη συμπεριφορά ενός υποτακτικού.

    Ως εκ των παραπάνω δεν θεωρώ ανειλικρινείς τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι επιθυμούν ή που ντρέπονται γι αυτά που επιθυμούν. Όλα αντιμετωπίζονται αν ο κυρίαρχος έχει διάθεση να ασχοληθεί διεξοδικά με τον υποτακτικό του.

    Πέρα από αυτά, αν έχεις παραδείγματα ανθρώπων που σε ενοχλούν συστηματικά ή σε προσβάλλουν ή παραδείγματα ανθρώπων που βρίσκονται στην κοινότητα εξυπηρετώντας σκοπούς πέραν αυτών για τους οποίους αυτή η κοινότητα δημιουργήθηκε, όπως για παράδειγμα για να κερδίσουν παρανόμως χρήματα ή να προωθήσουν μία πολιτική ή άλλη ιδέα, υποθέτω ότι μπορείς να το αναφέρεις εδώ: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/forumdisplay.php?f=143
     
  3. bearcy76

    bearcy76 Regular Member

    Απάντηση: Πολλοι subs-slaves,ψευτικοι, γιατι?

    Παντού υπάρχουν όρια.Αν κάποιου τα όρια του φτάνουν μόνο μέχρι το strap-on,δεν νομίζω ότι είναι σωστό να χαρακτηριστεί δήθεν.
     
  4. Alexis_22

    Alexis_22 New Member

    Re: Απάντηση: Πολλοι subs-slaves,ψευτικοι, γιατι?

    Ακριβώς! Το θεωρώ απίστευτα παιδιάστικο και αφελές να υπάρχει ζήτημα του κατά πόσο κάποιος είναι ''true'' ή όχι.
    Όπως και κάθε τέτοιου είδους διάκριση εδώ.

    Το μόνο που χρειάζεται είναι αφενός να ξέρει κανείς τι θέλει, αφετέρου να το λέει στα ίσα για να μην υπάρχουν ούτε παρεξηγήσεις ούτε απογοητεύσεις (από κάθε πλευρά) .
     
  5. ikapo

    ikapo New Member

    ειναι κατι "dom" -αυτοπροσδιοριζομενοι φυσικα- που ψαχνουν για ωραια δωρα -τι ωραιο αλλωστε να πληρωνεσαι και να σου κανουν δουλειες, η να σου γλυφουν τα ποδια- κοροιδο εισαι να κανεις την πουτανα, αφου με τους "sub" τους μαλακες τους τα παιρνεις χωρις να σε γαμανε! Νεοελληνικη εφευρεση δηλαδη -σαν την αντιπαροχη- για καλες κονομες με studio, dungeon -δηλαδη μεταονομασμενα μπουρδελα της ελληνικης μπουρζουαζιας που τωρα εμαθε και το SM.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Έμαθε η μπουρζουαζία το s/m; Αναρωτιέμαι τι συνέβαινε στην ελληνική bdsm σκηνή , αν πράγματι ο λόγος σου εισακουσθεί και οι σκλάβοι επαναστατήσουν;
    Το μόνο που θα σου ζητούσα είναι να μην με κρεμάσετε. Εγώ μαζί σας είμαι.
    Και κάτι άλλο από τα μπουντρούμια αντί για ατμοσφαιρική μουσική θα ήθελα να ακουγόταν η 4η Διεθνής.

    Πάντως καλό είναι να φυλαγόμαστε. Γιατί αν γίνει αντεπανάσταση, τι θα πούμε:
    «Δεν ήμουν εγώ εκεί. Είναι σκευωρία των τροτσκιστών;

    Υ.Γ . Το προφίλ μου ταιριάζει με του αρχηγού, της επανάστασης, που ψάχνετε ...
     
  7. antonis35

    antonis35 Regular Member

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.