Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

1. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Εγώ δεν ξέρω τίποτα για εργολαβίες και κοινοπραξίες.
    Είμαι ένας φτωχός και μόνος Κ...

2. nikossub93

nikossub93 Contributor

Ο Κ μπορεί να έχει όσα υ θέλει.

3. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Πέφτει παντόφλα.. 

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Άτιμη βαρύτητα...

5. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Ναι..η βαρύτητα φταίει.. 

6. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Η ειλικρίνεια είναι βασικό, το βασικότερο συστατικό, κάθε σχέσης... Σε ό,τι αφορά στην πολυγαμία , ο Κ οφείλει να προστατεύσει τόσο τα δικά του συναισθήματα όσο και των ανθρώπων που έχει στην ιδιοκτησία του... Έχω πληρώσει τα ψέματα που κατά καιρούς έχω πει... επειδή πίστευα πως έτσι προστάτευα την ηρεμία μου αλλά και την σκλάβα μου.. τεράστιο λάθος ... Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες , δεν αφορούν και κανέναν άλλωστε ... αλλά το "μάθημα" που πήρα είναι ότι η αλήθεια είναι η μόνη οδός ... για τα πάντα... ακόμη και τα λευκά ψέματα συσσωρεύουν τοξικότητα κι έλλειψη εμπιστοσύνης ...

Last edited: 12 Ιανουαρίου 2025 at 17:16
  7. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Αυτό θα το έλεγα συλλέκτης υποτακτικών Πολλοί Κ γίνονται συλλέκτες υπό .

Το ζήτημα είναι αν μπορεί να δώσει την προσοχή ταυτόχρονα και ισομερή.
    Το πιθανότερο είναι να παραμελεί κάποιο .
    Και αυτό γίνεται εύκολα ορατό. Οποιοσδήποτε θέλει ποικιλία, δεν έχει παρά να το πει. Να προετοιμάσει την υπό του και γενικά να είναι ξεκάθαρος.

Άλλωστε ο σκοπός είναι όλοι να περνάνε ωραία.