Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που θες να με ξεγυμνωσεις? -η να σε ξεγυμνωσω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος orama70, στις 17 Σεπτεμβρίου 2010.

Tags:
  1. Master1988

Master1988 New Member

Στο πάρκο Ξαρχάκου παραμονή Πρωτομαγιάς πάνω σε παγκάκι 3 το βράδυ και να μην μας νοιάζει τίποτα, όμορφο νεανικό ζευγάρι. Πιτσιρίκια και οι δυο μας τότε μόλις στα 18-19 μας.

2. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

Όπου έχει ανοιχτό κλιματιστικό

3. Brt

Brt #ολαπολυ

Σήμερα το βράδυ, 21:30, στην Ανατολή της αυγουστιάτικης πανσέληνου, με το κόκκινο φεγγάρι, σε μια παραλία   και μετά βραδινό μπανάκι.

4. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Το κλείνουμε από τώρα το ραντεβού;;;;;

5. Bruno38

Bruno38 New Member

Σε υπερυψωμενη σκοπια ναυαγοσωστη!!!

6. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

εχω γδυσει τη βικυ μπροστα σε φιλο κυριαρχο και αφου της εριξα μερικες στο κολο της εβγαλα τα χερια που τα ειχε βαλει μπροστα στα επιμαχα σημεια και τον αφησα να πιασει λιγο το μουνακι της .αλλα μεχρι εκει μετα πηγε τρεχοντας στη κρεββατοκαμαρα και βγηκε οταν εφυγε .σιγουρα καβλωσε η πουτανα και μαλακιστικε οσο ηταν μονη

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Η Ντινα το ξέρει???

8. John44

John44 Regular Member

Να μου ζητήσει να ξεγυμνωθώ μπροστά σε φίλη Της ή ακόμη καλύτερα μπροστά σε γυμνασμένο και "προικισμένο" εραστή Της ώστε η σύγκριση να είναι εξευτελιστική!

9. Βράδυ,αργά στην παραλία. Να είμαστε μόνοι γύρω από την φωτιά. Να μου πεις "έλα,πάμε μέσα". Να με πας στην μικρή σπηλιά δίπλα στο ζεστό τρεχούμενο νερό.Εσυ και εγώ,μόνο! Αμίλητοι να ξεγυμνώσουμε τα κορμιά και τις ψυχές μας.

10. Kentavros

Κουνούπια θα έχει.

11. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

αν θελει μπορει να το βιωσει

12. Kentavros

Την ρώτησες?