Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που πάνε οι bdsmers μετά τα 50; πόσοι ακομη είναι εδω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ilias1, στις 27 Μαϊου 2016.

  1. Εχω παράδειγματα από ανθρώπους αυτής της ηλικίας Που τριγυρίζουν εδώ μέσα αλλα και από την δουλειά Μου Που τους συναναστρεφομαι καθημερινά τα τελευταία 16 χρόνια !!!!
     
  2. Φυσικά !κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει !!
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι λόγος αυτός να ζηλεύουμε.
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Μέγα το μυστήριο της ζωής
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Σφάλλετε!

    Φιλοσοφικά μιλώντας, νομίζω πως μπερδεύετε την δυνατότητα με την υλοποίησή της. Μολονότι σας το εύχομαι από καρδιάς, δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση ότι όσοι δεν έχουν ήδη φτάσει, θα φτάσουν τα +/-60, μη σας πω και για το αύριο, εδώ που τα λέμε.

    Κι επειδή οι παράγοντες που θα το κρίνουν αυτό είναι τόσο σύνθετοι και τόσο έξω από τον έλεγχό μας ένας απλός μπούσουλας κ α θ η μ ε ρ ι ν ή ς ζωής θα ήταν το "πριν περάσω στην ανυπαρξία, να έχω υπάρξει με τον τρόπο που θα ήθελα - όσο πιο κοντά μπορούσα ή να έχω προσπαθήσει τουλάχιστον". Αυτό, ως την -ανεπίγνωστα- υστάτη μέρα. Ισχύει συνεπώς για 20, 30, 40, 50, 60 κλπ. κλπ.

    Πάντως, η συνειδητοποίηση της μη-εγγύησης κάνει συχνά τους ανθρώπους πιο μαλακούς στις κρίσεις τους για εκείνα που δεν μπορούν να γνωρίζουν.

    Τώρα, όσον αφορά την κατακλείδα σας για τους +/-60:

    Υπάρχει ένα ζήτημα εδώ. Αν όλα τα μωρά κοντά στα 18+ τα εμπιστευόμαστε ως κοινωνία ότι ξέρουν να δοκιμάσουν ποιούς να μας κυβερνάνε, δεν θα τα εμπιστευόμαστε ότι ξέρουν να δοκιμάσουν ποιούς / ποιές θα βάλουν στο κρεβάτι τους;

    Το πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι με κάποιες 30+ ή και 40+ που όταν τους την πέφτει κανάς 50άρης ή 60άρης ακκίζονται ότι είναι "μωρά" 18+. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω πως, αν δεν θέλουν, είναι πρέπον να πούν "Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω", για την ολιγόλεπτη χαρά που πήραν νιώθοντας και πάλι ντεμπυτάντ  
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2019
  6. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Συνεχίστε παρακαλώ. Εγώ, ως πρεσβυτέρα, έχω κάτσει στο κούτσουρο μαζί με άλλους παλαιολιθικούς και παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον τι γίνεται στο σικελικό χωριό. Χαμογελάμε επίσης σαρδόνια,αλλά μη σας ανησυχεί αυτό (όχι ακόμα τουλάχιστον).
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Αχ, εμείς οι πρεσβυτέρες... 
    Κι επειδή όλα φυσικά έχουν ειπωθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θυμήθηκα κι αυτό το νημάτιο.

     
  8. Για να το πάρω από το τελος προς την αρχή. ..το οτι θέλουν να τα τραγανίσουν τα 18 χρονα οι γεροι δε σημαίνει οτι θα το καταφέρουν κιόλας !!!!χαχαχαχα!! Απλά αποδεικνύουν οτι όντως εχουν ξεμωραθεί κάνοντας απεγνωσμένα αλλεπάλληλα πεσιματα σε τόσο μικρές ηλικίες ..!!!!!

    Οσον αφορά τώρα για το αν θα φτασουμε στα 60 ... ελπίζω πως ναι. Το σχόλιο Μου αφορούσε το γήρας γενικότερα που δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς εκτός του χαϊλαντερ ...!!!
     
  9. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς, με τόσο λίγες λέξεις να καταφερθεί εναντίον του BDSM -εν συνόλω- και να προσβάλλει τόσο πολύ έναν χώρο που, ευγενικά, τον φιλοξενεί...
     
  10. Οποιος θεωρεί τον εαυτό Του γερο ξεμωραμενο καλά κάνει και νιώθει προσβεβλημένος . Τι σχέση έχει το βδσμ εν συνόλω με αυτό που εγραψα?
     
  11. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Δεν με θεώρησα τίποτε από αυτά. Δεν φτάνει που... κοιμάσαι στο μάθημα, λες και χαζομάρες!!!
    Κατ'αρχήν, το ήθος φαίνεται από τη συγγνώμη που ζητάει κανείς. Αντί, λοιπόν, συγγνώμης, ένα: "Γιατί ρε παρεξηγιέσαι που στην είπα???". Συγχαρητήρια...
    Τώρα, ο λόγος που -ίσως- να μην καταλαβαίνεις γιατί θα έπρεπε να ζητήσεις συγγνώμη είναι ο ίδιος που δεν καταλαβαίνεις τι σχέση έχει το BDSM με αυτά που έγραψες. Την ίδια που έχεις και εσύ με το ίδιο το BDSM και την κατανόησή του.
    Κρίμα.... γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται σοβαρά εδώ μέσα. Κρίμα...
     
  12. Sonam

    Sonam The most inflated egos are often the most fragile.

    Σε 17 χρόνια θα απαντήσω xD