Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβληματα στις σχεσεις ενος ποδοφιλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος agent!, στις 29 Νοεμβρίου 2016.

1. δεν ειναι τοσο απλό το θεμα.εγω κινδυνευσα να χασω πολυ σοβαρη σχεση από αυτο. το ειπα ευθεως τσακωθηκαμε ασχημα και παραλίγο να χωρισουμε. αλλα επειδη την αγαπούσα πάρα πολύ εκανα πίσω. βασικά ήταν η γυναίκα της ζωης μου, και μέχρι να την καταφερω πέρασα πάρα πολλα. δεν ήθελα με τιποτα να την χασω και ετσι δεν ξαναεκανα καμία νυξη. σεξουαλική ζωή είχαμε κανονικότατα αλλα από μενα χωρις αυτό , και μείναμε πάρα πολλά χρονια μαζί μεχρι που εφυγε από την ζωη. μην κρινουμε ευκολα κάποιον που δισταζει να το πει στην σχεση του.βασικα γιαυτο υπάρχει το bdsm κατά την γνωμη μου. λόγω του συντηριτισμού από τις γυναίκες και την ατολμία πολλων ανδρων να παραδεεχτούν το φετιχ τους. σας το γράφει παραλίγο παθων αυτο.

2. Alex L.

Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

Οι σχέσεις από την φύση τους είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το σεξ λοιπόν μπορεί να εξισορροπήσει τα επιμέρους θέματα ή να τα διαταράξει πλήρως, γι' αυτό ακόμα και οι πιο προοδευτικοί πχ. Ράιχ, μιλούν για υγιές σεξ, δηλαδή το mainstream sex διότι έτσι ελαχιστοποιούνται οι ρίξεις.
    Για έναν ποδολάγνο λοιπόν η καλύτερη λύση είναι να βρει μία ποδολάγνο και όλα αυτά τα θέματα θα λυθούν, μία φορά που έκανα ένα one night με μία πραγματική ποδολάγνο κατάλαβα την διαφορά, η κοπέλα ήρθε σε οργασμό απλά τρίβοντας τα πόδια της με όλη της την δύναμη στην μούρη μου.