Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβληματικοί Άνδρες Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    εγω φερνω ποπ-κορν
     
  2. Έμμεσο επάγγελμα... πέφτουμε από τα σύννεφα  
     
  3. Εγώ Νάτσος ... δώσε πόνο προβολατζή!
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    αραξε, περιμενουμε τους κλακαδoρους  
     
  5. Μήτσο να παραλλάξω λίγο το αρχικό ερώτημα και να κάνω την προβολή της ταινίας ακόμα πιο απολαυστική (Με 6κάναλη ηχητική μπάντα)

    Παρατηρώ ότι:

    Υπάρχουν πρωην γυναίκες υ (πασίγνωστο) που υποδείονται τον ρόλο της Κ (Γκουσγκουνοειδώς) με τσιτάτα που "χρωματίζουν" απανταχού τους άντρες υποδέστερους τους (βλ. θεωρίες γ. Κυριαρχίας). Πολλές φορές το κάνουν γιατί παίζει αφραγκία (γαμημένο Μνημόνιο) ή γιατί απλά βρίσκουν μαλάκες (οι 9 στους 10 δώρο). Ακόμη, θεωρούν ότι οι γυναίκες είναι Ανώτερα όντα εκ φύσεώς τους (έτσι τουλάχιστον μπουρδολογούν προς άγρα πελατώνε, γιατί όταν τον τρώνε γονατιστές στα 4 και το αρχέγονο ένστικτο της σουμπιάς τους βαρέσει κόκκινο, οι θεωρίες πάνε περίπατο).

    Συμβαίνει αυτό; Το έχετε παρατηρήσει;
     
  6. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ΣΣσσσσΣΣΣΣσσσσσΣΣΣΣσσσσΤΤΤΤΤΤτττττττττ

    φτου ! κακά !  
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Nα σας ρωτήσω κατι; Μπορείτε να μου πείτε ποια ειναι τα κατάλληλα αντρικά χέρια για αυτο το ποσοστό γυναικών που δηλώνουν Κ; Θα εχει ενδιαφέρον η απάντηση σας ειτε απο εσάς ειτε σπο όποιον, οποια το προσυπόγραψε.
     
  9. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Τα κατάλληλα χέρια είναι κάτι ρευστό... Ο κάθε άνθρωπος (στην προκειμένη αυτο το ποσοστό γυναικών που δηλώνουν Κ χωρίς να είναι) εχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα την έκαναν να αφεθεί και να ανθίσει δίπλα σε έναν άνθρωπο. Δεν θεωρω ότι μία γυναίκα Κ που κρύβει μέσα της μία υποτακτική ότι το κάνει απαραίτητα εσκεμμένα ή συνειδητά... μπορεί και η ίδια να μην το έχει ανακαλύψει και απλά να υιοθετεί σεξουαλικά την κυριαρχική συμπεριφορά με την οποία έχει μάθει να λειτουργεί καλά και την οχυρώνει στα επαγγελματικά της παράδειγμα.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Το π ρ ο Κ ε ι μ ε ν ο νημα αφορούσε γυναίκες Κ, οχι γυναικες δήθεν Κ ή που δεν ξέρουν τις τους γινεται; Όποτε να υποθέσω οτι η διατυπωςη σας δεν σντικατοπτριςε την σκέψη σας σωστά και μιλούσατε για γυναικες δηθεν Κ, οχι για γυναικες που δηλώνουν Κ και ειναι; Γιατι το ερώτημα αφορά την αντιμετώπιση των τελευταίων απο ενα μερος ανδρών Κ, για τους οποίους ολως παραδόξως δεν λεμε δηθεν Κ.
     
  11. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Η τοποθέτησή μου αφορούσε την ακόλουθη φράση:

    Το ότι μπορεί ένας μεγάλος αριθμός γυναικών που δηλώνουν Κ να μην είναι, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση και το αντίστοιχο για τους άντρες που δηλώνουν Κ χωρίς να είναι...αλλά αυτούς τους έχει σταυρώσει το φόρουμ έτσι κι αλλιώς προ πολλού και με κάθε ευκαιρία το κάνει.
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δηλαδή, και προς την κατςνοηςη μου και μονο, κατα την αποψη σας οι γυναικες ειναι εκ φύσεως υποτακτικές ή οτι υπαρχουν αρκετές γυναικες που αν και δηλώνουν Κ δεν ειναι, όποτε αυτες στα κατάλληλα ανδρικά χέρια θα ανθίσουν;