Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβληματισμοί

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 8 Φεβρουαρίου 2014.

1. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Απάντηση: Προβληματισμοί

Οι λόγοι για τους οποίους θα σταματούσε ο Κ τη σχέση του με την υπό του είναι πολλοί φαντάζομαι και κάποιοι θα μπορούσαν να είναι και οι ίδιοι με αυτούς που υφίστανται σε βανίλα σχέσεις. Μπορεί να βαρέθηκε, μπορεί να κουράστηκε, μπορεί να μη τον ελκύει πλέον, μπορεί να πήζει στο γραφείο, μπορεί χίλια δυο. Να την έχει αγαπήσει και να μην μπορεί να τη δει σαν υποτακτική, δύσκολο μου φαίνεται καθώς δεν αλλάζουν χαρακτήρα ξαφνικά οι άνθρωποι. Θα έπρεπε να προσποιείται πως είναι Κυρίαρχος και να μην μπορεί να το "εξασκήσει" πλέον για να θέλει να πάψει να της φέρεται όπως φέρεται σε άτομα υπό. Τα ίδια ισχύουν και για τους υπό φυσικά, από την ανάποδη.
    Τώρα, όσον αφορά την απορία για τις αδύνατες σκλάβες, αυτό όπως θα έχεις δει και στην καθημερινή σου ζωή αφορά και τις βανίλα σχέσεις, το αιώνιο πρόβλημά μας, η εξωτερική εμφάνιση. Ό,τι ισχύει στις βανίλα ισχύει και στο bdsm. Γιατί... άνθρωποι είμαστε κι εκεί κι εδώ. Είναι θέμα γούστου  

Μήπως εννοείς πως δεν μπορείς πλέον να του λες "Κύριέ μου" και σου έρχεται να του πεις "αγάπη μου", "μωρό μου" κ.ά. και εκεί ζορίζεσαι;
    Γιατί κι εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιον άλλο λόγο θα εμπόδιζε ο έρωτας ή η αγάπη μια σχέση bdsm.

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

"Μπορει να την εχει αγαπησει και να μην την βλεπει πια σαν υποτακτικη" .... Dafuq!

3. Evenless

Evenless Guest

Πανε κι ερχονται οι ανθρωποι πανω στη γη. Σταματανε για λιγο, στεκονται ο ενας αντικρυ στον αλλο, μιλουν μεταξυ τους. Επειτα φευγουν...οπως ελεγε και ο Βρεττακος. Οι ανθρωποι χωριζουν. Παντα χωριζαν και παντα θα το κανουν. Για δυο λογους κυριως. Ειτε γιατι επαψαν να διεγειρουν ο ενας τον αλλο, σωματικα ή εγκεφαλικα, ειτε γιατι βρηκαν καποιον να το κανει καλυτερα. Οι vanilla σχεσεις νομιζω πως ειναι πιο δυσκολες σε αυτο το κομματι. Σε μια bdsm σχεση τα πραγματα ειναι οριοθετημενα και συνεπως πιο απλα και ξεκαθαρα. Η λήξη σημαίνει λήξη οταν την ξεστομιζει Κ, παρα το δραμα που μπορει να ζει και να εκφραζει ο υ. Οταν δε, το αποζητα ο υ, ενας Κ δε θα μπορουσε να μην αποδεσμευσει τον υ, αφου θα επαυε πια να ειναι "λειτουργικος", ακομη κι αν ηταν ο ιδιος ερωτευμενος. Οσο ωμο κι αν φαινεται αυτο. Και ναι, πιστευω πως σε αυτες τις σχεσεις μπορει και θα ηταν ιδανικο να υπαρχει ερωτας, οπως υπαρχει ιδιαιτερη τρυφεροτητα, μοιρασμα, νοιαξιμο, κατανοηση, αγαπη και συνεπεια.
    Η προτιμηση σε μικροκαμωμενες υ νομιζω πως εχει να κανει με το γουστο. Σε καποιες περιπτωσεις ισως και με την εκφραση κτητικοτητας.

4. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

5. Απάντηση: Προβληματισμοί

Δεν ξέρω αν είναι σοβαρός λόγος για να σταματήσεις. Νομίζω πως όχι. Είναι όμως σοβαρότατος λόγος για να μη μπορείς να ανταποκριθείς επαρκώς στις απαιτήσεις Του. Και αυτό είναι πρόβλημα και μάλλον αδύνατον διαχειρίσιμο από εσένα.  

Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..

6. thinkofit

thinkofit Regular Member

Λοιπόν... εγώ αγαπητή Χριστιάννα θεωρώ καταρχήν πως μια σχέση Κ-υ είναι ακριβώς όπως είναι και οι άλλες σχέσεις... απλά η διαφορά είναι πως εδώ ικανοποιούνται κάποιες ιδιαιτερότητες... Ιδιαιτερότητες που δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι... Ποιος σου είπε πως αυτοί οι άνθρωποι που μετέχουν σε μια τέτοια σχέση δεν έχουν αισθήματα..? ίσα ίσα που εγώ προσωπικά θεωρώ είναι αναγκαία... έτσι λοιπόν οι λόγοι που μπορει μια τέτοια σχέση να μην ευδοκιμήσει είναι πολλοί....
    Στην τελευταία απορία σου ανταπαντώ με ερώτηση: "Γιατί σε μια "νορμαλ" σχέση οι αδύνατες-γυμνασμένες γυναίκες έχουν περισσότερη πέραση σε σχέση με τις πιο εύσωμες???"...

Εχω την εντύπωση πως έχεις μπερδευτεί λίγο...  

7. thanasis

thanasis Contributor

Ως προς τους λόγους χωρισμού, η gaby και η Ηλέκτρα με έχουν καλύψει.

Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα από μόνο του. Χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία/μαεστρία και ολίγον τι από ζογκλερικά, για να μπορεί ένας Κυρίαρχος να ισορροπήσει αγαπητικά συναισθήματα και τα καθήκοντα τα απορρέοντα από τον ρόλο του. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι απευκτέα τα συναισθήματα αυτά, ίσα-ίσα που θεωρώ οτι εκεί βρίσκεται όλο το ζουμί.

Πολυσυζητημένο και εύφλεκτο θέμα.

Πέρα από τα βανίλλα κριτήρια, υπάρχουν 2 τεχνικά βδσμικά ζητήματα ως προς το σωματικό βάρος. Το πρώτο είναι η ευλυγισία σε στάσεις και η αντοχή σε αυτές. Το δεύτερο είναι η δυνατότητα σΧιμπαροειδών αιωρήσεων. Και τα 2 αυτά μπορούν να ξεπεραστούν με διάφορα τεχνάσματα.

Πάντως δεν νομίζω οτι ισχύει για τους περισσότερους Κυριάρχους. Μια πολύ μεγάλη μερίδα Κ δεν ενοχλείται από το θέμα του σωματικού βάρους ή ασχολείται κυρίως για λόγους υγιείας. More power to them, λέει ο θανάσσις.

8. Απάντηση: Προβληματισμοί

Ας μου επιτραπεί να τοποθετηθώ ως προς το θέμα ευλυγισίας.
    Όντας χυμώδης και καμπυλωτή από τις απαρχές της εφηβείας μου έχω να παραθέσω το εξής: το βάρος μου δεν μου στάθηκε ποτέ εμπόδιο στο να αναπτύξω την ευλυγισία μου, ούτε στις προπονήσεις μου στο καράτε ούτε στις σεξουαλικές περιπτύξεις από τη στιγμή που με ενθάρρυναν να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου και όχι να θεωρώ ως δεδομένο ότι δεν μπορώ λόγω βάρους. Αντιθέτως έχω παρατηρήσει πάμπολλες αδύνατες κοπέλες να είναι δύσκαμπτες σε οποιαδήποτε άσκηση οπότε λιγότερο βάρος δε σημαίνει αυτόματα και ευλυγισία. Θεωρώ λοιπόν πως είναι πρωτίστως θέμα αυτοπεποίθησης και του τι λέμε στον εαυτό μας πως μπορεί να κάνει και τι όχι και δευτερευόντως οι δυνατότητες ενός κορμιού είτε αυτό είναι αδύνατο είτε παχουλό.

Για την ιστορία, έχω να πω πως όταν πίστεψα στον εαυτό μου, τα αποτελέσματα ήταν πέρα από ικανοποιητικά λίαν συντόμως και για τον δάσκαλο μου αλλά και για τον σύντροφο μου.

9. thanasis

thanasis Contributor

@libens volens potens

Φυσικά και δεν εννοώ οτι ένα πιο παχουλό άτομο δεν μπορεί να πιστέψει στον εαυτό του, να απολαύσει τον έρωτα, να καλλιεργήσει την ευλυγισία του και να γευτεί τις βδσμικές τεχνικές. Αλίμονο!

Απλώς κάποια πράγματα καθίστανται αντικειμενικά πιο challenging. Π.χ. αλλιώς κρεμάς ένα κουνελάκι 50 κιλά, αλλιώς μια BBW στα 90. Όχι οτι δεν γίνεται το δεύτερο, αλλά προϋποθέτει μεγαλύτερη πείρα (και σωματική δύναμη) από τον δέτη, περισσότερες δικλείδες ασφαλείας, όπως επίσης περιορίζει τις φόρμες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τον χρόνο που μπορεί το άτομο να μείνει στον αέρα. Τεχνικά πράγματα, δηλαδή.

10. Απάντηση: Προβληματισμοί

Ναι καταλαβαίνω τις τεχνικές δυσκολίες που υπάρχουν, οπότε έγκειται στο κάθε άτομο το πως θα τις αντιμετωπίσει. Προσωπικά αγαπώ τις προκλήσεις , γνωρίζω τα όρια που μου επιβάλλει το σώμα και όχι το μυαλό μου, εκεί ήθελα να καταλήξω.

11. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

συμφωνω. το θεμα ειναι να υπαρχει η θεληση και μετα ολα βρισκονται!!!!

12. falcon

falcon New Member

Όσο ακραία και να είναι η σχέση του Κυρίαρχου με τη σκλάβα του αυτό είναι ένα παιχνίδι στη σεξουαλικότητα τους και στη σεξουαλική τους ζωή.. ή είναι η ίδια η σεξουαλική τους ζωή.. ή είναι τρόπος ζωής και σεξουαλικής αντιμετώπισης.
    Για να πετύχει αυτό, όπως σε κάθε μορφή σεξουαλικότητας αλλά στο BDSM πολύ περισσότερο πρέπει ο αφέντης να γνωρίζει καλά τη σκλάβα του και αυτή να γνωρίζει καλά τον Αφέντη της. Και να υπάρχει και εμπιστοσύνη μεταξύ τους.
    Όπως σε κάθε μορφή σχέσης μπορεί απλώς να τη θέλει ή μπορεί και να την αγαπάει. Δε πιστεύω πως η ερωτική σχάση σκλάβας-Κυρίαρχου έχει να κάνει με τη διάρκεια της όλης σχέσης περισσότερο από το αν ήταν περιστεράκια μεταξύ τους.
    Όσο αφορά σωματότυπο ή ηλικία κλπ δεν ξέρω τις γενικές προτιμήσεις. Εμένα και παχουλές κ αδύνατες μου αρέσουν.. εξαρτάται τι μου βγάζει η κάθε γυναίκα. Θα έλεγα μάλιστα πως οι καμπυλάτες μου βγάζουν περισσότερη καύλα … γεμάτος κώλος.. γεμάτα μπούτια κόκκινα από τα «παιχνίδια»… ίσως και γιατί συχνά είναι πιο ντροπαλές.. δεν ξέρω.
    Αυτό που θέλω πάντως κ μου είναι απαραίτητο είναι όταν της μιλά κάποιος ή την βλέπει να μην μπορεί καν να πάει το μυαλό του στη προτίμηση της! Αυτό με φτιάχνει πολύ!