Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβληματισμοί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Equinox, στις 15 Μαρτίου 2018.

1. Equinox

Equinox New Member

Μάλλον friendzone. Αν και δεν ξεκίνησε με άλλες προοπτικές. Άλλο πως εξελίχθηκε από μεριά μου.

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μπορεί όντως να θέλει να είστε φίλοι και όχι το αγόρι σου, το χεις σκεφτεί;

3. Equinox

Equinox New Member

Ναι πέρασε απο το μυαλό μου. Το πρόβλημα είναι πως θέλω να ηρεμήσω κάπως.

4. Sandra1984

Sandra1984 Goodbye

Αν βρεις άλλο αγόρι?

5. -Volt-

-Volt- Contributor

Φιλική συμβουλή το friends with benefits δε λήγει ποτέ καλά

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αφού είναι σεξ και τπτ παραπάνω, δεν είναι μπερδεμένο.

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Θα συμφωνήσω όταν πρόκειται για άτομα που βλέπονται συχνά. Για άτομα που βλέπονται στη χάση και στη φέξη μια χαρά μπορεί να λειτουργήσει.

8. Equinox

Equinox New Member

Lol βρε το ξέρω. Απλα τελικά θα ήθελα πολύ να γίνει. Και θα μπορούσε να γίνει. Όλα αυτα με τρώνε

9. Equinox

Equinox New Member

Δεν είχα σκεφτεί αυτή την εκδοχή η αλήθεια είναι.

10. Arioch

Δυστυχώς ελάχιστοι είναι οι τυχεροί που δεν έχουν νιώσει απόρριψη. Αυτό που μετράει φίλε μου εσύ να είσαι καλά, θα βρεις άλλον.

11. -Volt-

-Volt- Contributor

δεν υπάρχει τίποτα μπερδεμένο στη φιλία με προτερήματα ή πιο απλά στο φιλικά για να γαμιόμαστε. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα συμφωνώ. Ωστόσο οπουδήποτε εμπλέκονται δυο μορφές σχέσεων μη συμβατές στην πραγματικότητα πάντα κάποιος θα είναι περισσότερο στο συναίσθημα. Συνήθως και οι δύο αλλά σπάνια σε συγχρονισμό μεταξύ τους.

Νομίζω στο ξαναείπα και σε άλλο θέμα, να συμφωνήσω μετά χαράς μαζί σου αλλά έχει να κάνει με το βαθμό συνειδητοποίησης του καθενός ξεχωριστά, αλλά και το επίπεδο συνειδητότητας της κάθε μορφής σχέσης απ' όσες εμπλέκονται.

12. Arioch

Προφανώς!

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Απλά όταν βρίσκεσαι στη χάση και στη φέξη μπορεί να λειτουργήσει και λιγότερη επιδεξιότητα