Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 6 Ιουλίου 2010.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    παντως το θεωρω τουλαχιστον ενδιαφερον και προκλητικο , να βλεπεις εναν/μια υ και να αναρωτιεσαι ποσο πολυ δαγκωνει και κατα ποσο το "υ" ειναι το εισητηριο διαφυγης του απο τον εαυτο του ή το πασο εισοδου του στον κοσμο σου .........
     
  2. Olympos

    Olympos Regular Member

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

     

    Πολλα λογια γυρω-γυρω ολοι και για την ταμπακιερα τιποτα.
    Η, όπως λεγαν οι παλιοι… οποιος δεν θελει να ζυμωσει, 10 μερες κοσκινιζει…

    Το υ δαγκωνει ! Δηλαδη ?

    Να αναρρωτηθουμε... Γιατι το κανει ? Ειναι εκδήλωση άμυνας, αυτοπροστασίας. οφειλεται στο ενστικτο αυτοσυντηρησης ?

    Καποιος ειπε : 'Η βια ειναι το τελευταιο καταφυγιο των αδυνατων'

    Ειναι εκδήλωση βιας ? Οφειλεται στην αισθηση αδυναμιας που νοιωθει το υ ?

    Η τελικα ειναι το αιωνιο παιχνιδι κυριαρχιας-υποταγης σε στυλ ... τσεκαρω να δω ποσο με παιρνει να τραβηξω το σχοινι, ε, και αμα βρω και τον άλλο λασκα, του ριχνω και μια να μαθει να μου κανει εμενα το Κ !!!  

    Ας συνελθουμε !

    Να το δουμε λιγο σημειολογικα ? Δαγκωνει ! Δε λεει… επιτιθεται, αντεπιτιθεται, κλωτσαει, γρατσουναει, (ξε)σκιζει, βαραει, μαστιγωνει, δερνει, ….
    (Να σκεφτουμε μηπως ότι το ‘δαγκωνω’ είναι περισσοτερο ‘παθητικο’, ενώ όλα τα αλλα εχουν περισσοτερη ‘ενεργητικοτητα’, εχουν περισσοτερη ‘θετικη’ (positive) ενεργεια ??)
    Γιατι αραγε ?

    Με οδηγει στο συμπερασμα ότι η συγκεκριμενη πραξη ξεκιναει από αρχεγονα ενστικτα και όχι από περισσοτερο λογικη διαδικασια σκεψης ! Τι εννοω ?
    Το δαγκωμα είναι ισως η τελευταια πραξη (γραμμη) αμυνας από ένα ζωο που αισθανεται ότι απειλειται ! Σαφως και δεν είναι επιθετικη ενεργεια, ετσι όπως παρουσιαζετα !
    Ποτε αμυνεται ένα ζωο ?
    Όταν αισθανεται ότι απειλειται ένα από τα δυο βασικα ενστικτα (του), της επιβιωσης η/και της αναπαραγωγης. Δηλαδη όταν αισθανεται ανασφαλεια.

    Δαγκωνει ποτε ένα ζωο όταν είναι χορτατο και όταν δεν απειλειται ???? (το ιδιο η τα μικρα του)

    Αγαπητα υ, δαγκωνετε, και καλα κανετε, εφοσον αισθανεσθε ανασφαλεις. Δεν φταιτε εσεις. Απλα, δεν βρεθηκε μπροστα σας Εκεινος που θα αρει την ανασφαλεια σας. Εκεινος που θα κορεσει την πεινα σας (κάθε ειδους).
    Μονο, μια φιλικη συμβουλη : Μπορει να σας τυχει… (λεω τωρα…) καποιο σκληρο Κ και να σπασετε τα δοντακια σας. Αλλα…τι λεω τωρα ? … μαλλον θα σας αρεσει !  

    Επιμενω στο ότι δεν φταιει το υ. Μπορει να γινομαι αντιπαθης σε καποιους Κ, αλλα, αν ο Κ δεν μπορει να εμπνεει σιγουρια, ασφαλεια, εμπιστοσυνη, τι να κανει το καημενο το υ ?

    Οσο για το ‘αιωνιο παιχνιδι’ που αναφερω παραπανω….
    Είναι στη φυση του θηλυκου, να θελει το ΄καλυτερο’ αρσενικο για να γονιμοποιησει τα ωαρια του, ώστε να αποκτησει ισχυρους απογονους, να διαιωνισει τη γενια… είναι ενστικτο !
    Περιμενει μασουλωντας νωχελικα, οσο διαρκει η μαχη των μνηστηρων, για να παει τελικα με το νικητη !
    Στις μερες μας, μια και οι τετοιου ειδους μαχες εξελιπαν, τα θηλυκα κανουν διαφορα ‘χαζο-τεστ’ (ναι, τετοια), για να κρινουν την ‘ποιοτητα’ του αρσενικου.
    Αν τα αρσενικα καθονται και τα χαβουν, ας προσεχαν !
    Καποιος ειπε, ότι ο πολιτισμος, η κουλτουρα, είναι μια λεπτη μεμβρανη που καλυπτει τα ενστικτα.
    Όμως, είναι κριμα, χαριν της κακως εννοουμενης κουλτουρας, να ‘θαβουμε’ τα ενστικτα.

    Με τις υγειες σας !

    Υ. Γ. Όλα τα θηλυκα, σε καποια φαση της ζωης τους (και μοναδικη, κατ εμενα), γινονται κυριαρχικα !
    Δειτε την εικονα : Λιονταρακια βυζαινουν από τη λεαινα. Υπαρχει πιο εντονη απεικονιση κυριαρχιας ??
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Olympos: "Η βία είναι το τελευταίο καταφύγιο του μη ικανού"*, λεχθέν, αν ενθυμούμαι καλώς, υπό του Isaak Asimov στο "Foundation". Αν εφαρμοσθεί όπως έλέχθει δίνει αισθητά αν όχι τελείως άλλο νόημα.

    * "Violence is the last shelter for the incompetent" στο αγγλικό κείμενο.
     
  4. Olympos

    Olympos Regular Member

    Απάντηση: Re: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Το Foundation ειναι απο τα αγαπημενα μου... ευχαριστω που μου το θυμισες. Παει καιρος που το ξαναδιαβασα, (ολη τη σειρα εννοω...). Αν θυμαμαι καλα, μιλουσε για αδυναμο/το και οχι για ανικανο... Αν κανω λαθος, συγχωρηστε με για την παραποιηση. Πητε οτι εγινε... 'ποιητικη αδεια'....
    Να περνατε καλα
     
  5. angel42

    angel42 Regular Member

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Αγαπητέ MasterDO,

    χαίρομαι ιδιαίτερα που συμφωνείτε με κάποιες από τις διαπιστώσεις μου και φυσικά κι εγώ συμφωνώ με τα όσα καταθέτετε περί του "it takes two to tango". Πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε, αν μιλάμε για το πραγματικό και όχι για το φαντασιακό... Όπως επίσης δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ και να υποκλίνομαι πάντα στον απεριόριστα σημαντικό, πρωταγωνιστικό και δραστικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει ένας Κυρίαρχος που εμπνέει... Το να είσαι υποτακτικός από μόνο του λέει πολλά αλλά και τίποτε αν δεν μπορείς να το βιώνεις επί της ουσίας και όχι μόνο επί της συνουσίας, πολλώ μάλλον δε επί της απουσίας... Το κάστρο της μοναξιάς όση ωριμότητα κι αν διαθέτεις για να το βιώνεις παραμένει πάντα ένα κάστρο μοναξιάς...

    Ως προς το στοίχημα σας, πολύ φοβούμαι, ότι εγώ τουλάχιστον θα σας απογοητεύσω οικτρά... Δεν θα μπορούσα να φωτογραφίσω κανέναν ή να μετάσχω στη φωτογράφηση κανενός διότι, εκτός από τον Κύριο μου, δεν γνωρίζω κανέναν άλλον/άλλην προσωπικά... Το μόνο "εργαλείο" που διαθέτω είναι η παρατήρηση μου ως "ξένη" που πασχίζει να καταλάβει τι λένε οι γράφοντες μέσα από τα γραφόμενα τους και μόνο... Δεν διαθέτω εξ' ου καμία απολύτως "εσωτερική πληροφόρηση", πέραν από τον τρόπο που εκτίθεται μέσα από το φόρουμ ο κάθε ένας από εμάς, ακόμα και με τον κίνδυνο των "εσφαλμένων" διαπιστώσεων που μπορεί να κάνω, στην προσπάθεια να αντιληφθώ...

    Τέλος, γράφω μόνο αυτό που σκέφτομαι ακριβώς, με την ελπίδα ότι αυτού του είδους η "έκθεση" πέραν της προσωπικής μου ωφέλειας, στο βαθμό που καταγράφει το βίωμα όπως συντελείται (ή και τα ερωτηματικά) καθώς προσπαθώ να το αποκωδικοποιήσω, να το αναλύσω και να το εμπεδώσω, μπορεί να είναι βοηθητικό και για κάποιους άλλους καθώς κι αυτοί βιώνουν τα δικά τους, είτε σύγχρονα, είτε προηγούμενα, είτε πολύ πιο προχωρημένα επίπεδα σε αυτό το μυστηριώδες ταξίδι...

    Ελπίζω να σας κάλυψα. Στ' αλήθεια δεν καταλαβαίνω τί διακυβεύεται, αλλά ίσως αυτό να οφείλεται στην άγνοια των προσώπων και των ήδη περιπεπλεκόμενων σχέσων. Ως προς το τελευταίο, το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι δε με αφορά καθόλου ένας τέτοιος μικρόκοσμος... Το αποφεύγω μετά κόπου στη ζωή μου "σαν το διάολο το λιβάνι"¨...

    Με τιμή και εν ειρήνη για τη συνέχεια διαλόγου χωρίς καχυποψία

    angel 42

    Υ.Γ. Θα πρότεινα στο φόρουμ, ότι ίσως να ήταν καλύτερα για την ποιότητα του διαλόγου, όσοι έχουν μεταξύ τους διαφορές που είναι απόλυτα θεμιτό να υπάρχουν ή να προκύπτουν, να τις λύνουν όσο η ψυχή τους λαχταρά, ιδιωτικά (πχ, μέσω pm), ή και γιατί όχι, αν η δημόσια κατάθεση είναι απαρραίτητη, σε ένα ειδικό νήμα "μονομαχιών" "αψιμαχιών" κλπ, κλπ... Αυτό θα μπορούσε να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ως "παιχνίδι" και ως "ξεκαθάρισμα λογαριασμών". Γιατί όσο αυτά τα ρημάδια τα "προσωπικά" μπαίνουν στη μέση, καταφέρνουν σχεδόν πάντοτε να κάνουν τα νήματα "μαλλιά κουβάρια". Από πλευράς μου δεσμεύομαι να είναι η τελευταία φορά που ενδίδω στον πειρασμό να απαντήσω 'επί του προσωπικού' μέσα από το θέμα και το νήμα κάποιου άλλου. Και ζητώ συγνώμη και από τη Syrah (που επίσης δεν την γνωρίζω) που το κάνω τώρα κι εγώ από εδώ, με την ελπίδα πως ίσως βοηθηθούμε μέσα από αυτήν την "παρεκτροπή" μου σε μία καλύτερη, πιο μεστή επικοινωνία... Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την υπομονή σας.
     
  6. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    @ angel42
    Μ΄έκανες και γέλασα με το υστερόγραφό σου.
    Να' σαι καλά.
    Ο λόγος;
    Αυτό που ζήτησες το είχα ανεβάσει ως νήμα προ καιρού
    και η διαχείριση, συγκεκριμένα ο MasterJp, το αποκαθήλωσε
    ως απαράδεκτο χώρο προαγωγής του ξεκατινιάσματος.
    (Για την ιστορία, το νήμα ονομαζόταν Argument room).

    Είσαι συμπαθέστατη, να σε χαίρεται ο Κύριός σου.
    Να σου υπομνήσω μόνο πως εξακολουθώ να αδημονώ
    αφού απάντηση δεν πήρα.

    Εις το επαναδιαλέγεσθαι...
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σε πολλούς ανθρώπους βλέπω μια ξέχειλη δύναμη και επιθυμία να θέλουν να είναι λειτουργία. Διαθέτοντας τη λεπτότερη όσφρηση σπεύδουν σε όλες εκείνες τις θέσεις όπου θα μπορούσαν ακριβώς αυτοί να είναι λειτουργία. Σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν εκείνες οι γυναίκες που μεταμορφώνουν τον εαυτό τους σε λειτουργία ενός άνδρα...Τέτοια όντα διατηρούν τον εαυτό τους καλύτερα όταν ενσωματώνονται σ' έναν ξένο οργανισμό. Αν αποτύχουν να το κάνουν αυτό, χάνουν το κέφι τους, οργίζονται, ερεθίζονται και κατασπαράζουν τον εαυτό τους.

    Νίτσε, Η χαρούμενη επιστήμη
     
  8. Απάντηση: Re: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Μια και ξέρω οτι έχεις εντρυφήσει στις θεωρίες του Νίτσε, θα μπορούσες να μου δώσεις κάποια διευκρίνιση για το πώς εννοεί εδώ τη λέξη 'λειτουργία';  
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Πιστεύω πως την εννοεί σε αντιδιαστολή με τη βούληση. Εννοεί την πράξη, την μεταφορά του οράματος στην υλοποίησή του.

    Μία στάνταρ ερώτηση που κάνω από τότε που πήρα release, σε όλους τους Κ που με προσεγγίζουν, είναι η εξής: Ποιος έχει την δύναμη στη σχέση ασυμμετρίας;

    Ο καλός μας ο sw, αν θυμάσαι, απάντησε σχεδόν αυθόρμητα (εμ βέβαια) και έδωσε την ορθή απάντηση, κατά την άποψή μου. Άλλοι, στο περιβάλλον μου, δεν ήξεραν πού παν τα τέσσερα, λολ. Αναμενόμενο...

    Δεν υπάρχει Μάστερ άνευ λειτουργίας, άνευ μεταφοράς του concept στην πράξη. Το λειτουργικό κομμάτι, είναι δουλειά της σκλάβας. Αυτό σημαίνει Power exchange....
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    1.μακάρι να είμουν ένα ανώριμο "υ" όπως αναφερεις .. αυτή η διαδικασία του "χτισίματος" είναι ότι πιό όμορφο σε μία σχέση "κυριαρχίας/υποταγής" ,μόνον ένα ώριμο "κ" που ξέρει τι θέλει μπορεί να απολαύσει ένα ανώριμο "υ" ,σαν τη φρέσκια πλαστελίνη μπορείς να κάνεις τόσα πολλά ...

    2.όσα αναφέρεις τα συναντάμε τόσο σε "υ" όσο και σε "κ" ,οπότε αυτό αφορά όλους εμάς (συμπεριλαμβανόμενου του γραφών όσο εσένα Syrah .. ) όποτε δεν βρίσκω συνέχεια ,εκτός και αν θες να μας αναφέρεις τρόπους ή ψάχνεις να ακούσεις τρόπους να πλάθεις ανώριμα "υ" ...

    δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάτι ,ανάγνωσα περιληπτικά αρχική και τελευταία σελίδα  
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Bump σε αυτό το εξαιρετικό νήμα.
     
  12. Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Δαγκώνει ε;
    Κερδίστε την εμπιστοσύνη του και τσακίστε την υποταγή του..

    Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..