Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος mentoras, στις 20 Αυγούστου 2010.

1. anima0

anima0 Regular Member

Απάντηση: Re: Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

Μα διαφημιστείτε και σεις, που ξέρετε..
    Αφήστε που μας κρατάτε σε αγωνία.

2. anima0

anima0 Regular Member

Απάντηση: Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

Που μπορώ να στείλω curicullum vitae?

Προς τον νηματοθέτη: στείλτε και σεις, ααα... και βοηθάει να είστε όσο όμορφος είμαι εγώ

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Επίσης θα μπορούσε να απευθυνθεί σε εταιρεία με μεταξοτυπίες και διαφημιστικά έντυπα, να του σχεδιάσουν υπέροχα αυτοκόλλητα για το αυτοκίνητο με το κείμενο: ψάχνω Αφέντρα, να τα επικολλήσει στις πόρτες με τηλ, δ/νση και φωτο του!!!!:rollinglaugh:Αστειεύομαι φυσικά.Η καλύτερη λύση είναι η τελευταία πρόταση του Master Perris. 

---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

Να φτιάξετε μία φανουρόπιτα.Μπορεί να μην βρείτε τα κλειδιά σας αλλά θα σας μείνει η γλύκα και λίγες θερμιδούλες οι οποίες δεν θα φανούν στο λεπτό κορμί σας!!!! 

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:41 ----------

Αναζητάτε ferrari με τέσσερις ρόδες και μηχανή? Γιατί γνωρίζω μία ferrari χωρίς ρόδες με δύο πόδια και πολύ....υπάκουη!!! 

4. Ninevi

Ninevi Regular Member

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητή varva, έχω το βίτσιο... να ελέγχω λίγο βάναυσα... το αντικείμενο...(έμψυχο ή άψυχο...) πρωτού το χρησιμοποιήσω...  

Αν αυτή η υπάκουη σκύλα...(sorry, ferrari ήθελα να πω...) που γνωρίζεις δεν έχει αντίρηση να ελεγχτεί παντού (είδες μου αρέσει και η συναίνεση γμτ...) πρωτού αποφασίσω αν θα γίνει ιδιοκτησία μου, κανένα πρόβλημα να την γνωρίσω!  

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Αγαπητέ μου MasterPerris,εφόσον δηλώνετε τόσο καλός χειριστής-οδηγός (γιάτι ομολογουμένως είνια πολλά τα άλογα μιάς ferrari)θα σας εμπιστευθώ και θα σας την.... παρκάρω σύντομα!!! 

7. anima0

anima0 Regular Member

Αλήθεια το "μνα βρω μια αφέντρα" τι σημαίνει;

Είστε αμνός βελάζων, προσδίδοντας μια νότα βουκολική; Ζητάτε τσοπάνα;
    Είναι λάθος; αρέσει αυτό στις Αφέντρες.. μήπως είστε πανούργος;

Αστιεύομαι φίλε μου. Καλώς όρισατε και εύχομαι να βρείτε ότι ζητάτε.

8. Emma

Emma Contributor

Η τέτοια είδους απελπισία απωθεί.
    Ταυτόχρονα η τέτοια είδους απελπισία έλκει (και παράλληλα ωθεί σε) opportunists.
    (Γνώμη μου πάντα).

9. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

ψαξε ψαξε με υπομονη

10. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

θα συμφωνήσω

αλλά στο υστερόγραφο ,αν το αγρίμμι δεν χαλάσειτο φράχτη και το κοτέτσι ,τότε πως θα καταλάβει ο κυνηγός ότι έχει κυνήγι το δάσος ;;; αλλά και πάλι οξύμωρο είναι γιατί στο παράδειγμα μας ,είναι σαν να λέμε ότι ο υποτακτικός δεν έχει θέληση και βούληση ...

προτιμώ το παράδειγμα με τα αδέσποτα σκυλιά και τους πεζοπόρους, ανταποκρίνεται καλύτερα στο χώρο των αλγολάγνων σχέσεων .

11. slavespiros

slavespiros New Member

υστερα απο πολλα χρονια αναζητησης για Αφεντρα το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι ΜΟΝΟ εαν τις πληρωνεις μπορεις να βρεις.

12. Μιλάς για τον εαυτο σου μονο. Ετσι;