Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόσεξε μην χαθείς μέσ'την πραγματικότητα των ονείρων σου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 19 Νοεμβρίου 2016.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Τα όνειρά μου με βασανίζουν... Από μικρή.

Κάποτε, έβλεπα τόσο περίεργα όνειρα που απλά τα αγνοούσα, δεν έβγαζαν νόημα κανένα, πραγματικά. Ορισμένα τα σημείωνα, άλλα τα ξεχνούσα με το που άνοιγα τα μάτια...

Πλέον τα τρέμω   Αν και λιγοστά, τα περισσότερα βγαίνουν αληθινά και είναι σχεδόν τρομακτικό. Τα βλέπω λοιπόν όταν πρόκειται να συμβεί κάτι.
    Τα απεχθάνομαι, γιατί βλέπω ανθρώπους που αγαπώ σε αυτά, ειδικά μια περίοδο έβλεπα κάποιον και πραγματικά τρελαινόμουν, ξυπνούσα τα βράδια κλαίγοντας, με άκουγαν τα σκυλιά μου να κλαίω και μου γλείφανε το πρόσωπο να με ξυπνήσουν  
    Δεν υπάρχει το συναίσθημα μετά το ξύπνημα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, νευρίαζα γιατί δεν μπορούσα να εκφράσω την ανησυχία μου, ένιωθα εγκλωβισμένη.

Όσον αφορά τα πιπεράτα όνειρα, κυρίως σε περιόδους που η εκτόνωση είναι άτακτη και έχει περάσει πολύς καιρός. Εκείνες οι μέρες είναι πραγματικά περίεργες γιατί το παραμικρό σε κάνει να σκέφτεσαι σκηνές και πιθανά σενάρια  

2. VickyS

VickyS Sneaky

Μου έχει τύχει πολλές φορές να ξυπνήσω από άσχημο όνειρο ιδρωμένη και πολλές φορές πνιγμένη στο κλάμα. (Αυτό συνήθως μου συμβαίνει όταν βλέπω ότι πεθάνει κάποιος δικός μου και τον χάνω).. οπότε μετά όσο και να το καταλαβαίνω το κλάμα συνεχίζει...  
    Έχει τύχει να δω χαρούμενο όνειρο επίσης...να με ξυπνήσουν και να κοιμηθώ για να δω την συνέχεια! και ΝΑΙ κάποιες φορές αν το σκεφτώ έντονα το ξαναβλέπω!!!!
    Και στο τρίτο σου ερώτημα πάλι ναι... και είναι τουλάχιστον εξαντλητικό όταν ξυπνάς στο παρα πέντε και δεν προλαβαίνεις να ηρεμήσεις! οπότε τριγυρίζω σαν το καυλωμένο ζόμπι όλη μέρα γιατί προφανώς και δεν καταφέρνω να ξυπνήσω!!!!
    Επίσης έχω παρατηρήσει πως αν πριν κοιμηθώ έχω χαλαρώσει και σκέφτομαι έντονα μια κατάσταση τότε το όνειρο που θα δω κατά 90% θα έχει να κάνει με αυτό που σκεφτόμουν!

Νομίζω πως για κάθε όνειρο πρέπει να υπάρχει κάτι μέσα μου για να το δω... τα ερωτικά είναι εκτός ελέγχου φυσικά (και δεν με χαλάει)..
    Κάθε όνειρο είναι "αληθινό" εκτός αν εννοείς αν τελικά κάτι από αυτά βγήκε αληθινό... οπότε όχι...