Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρώτη φορά με σκλαβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mardana, στις 11 Μαρτίου 2022.

1. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Επειδή μας αρέσουν τα πικάντικα εδώ.
    Και οι μπάμιες.

2. Mardana

Mardana Regular Member

Να φανταστώ έχετε αρχίσει και με γλεντατε, από Αθήνα είμαι.

3. espimain

espimain Contributor

Τότε το "Μου" είν' αρκετό.

4. kinvara

kinvara Δική Του

Α μην αγχωνεσαι. Προηγούνται άλλοι  

5. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Προτείνω να αρχισεις να διαβάζεις κανένα νήμα για να αντιληφθείς και τα εντος του χώρου αλλα και τα εντος του φορουμ -θα αρχίσεις να βλέπεις μέσα στο σκοτος!

6. Mardana

Mardana Regular Member

Ωραίος!

7. kinvara

kinvara Δική Του

Μια χαρά είσαι για νεούδι εδώ μέσα.. keep going

8. tithon

tithon Contributor

να αναλάβει η αθήνα, παρακαλώ  

9. Mardana

Mardana Regular Member

Θα προτιμούσα να γνωρίσω κάποιον η κάποια και να μιλήσω για αυτά... Δεν μου αρέσει η ιδέα να ψάχνω πράγματα τα οποία θα μου διμιουργησουν άπειρες απορίες!

10. Mardana

Mardana Regular Member

Έγραψα ένα ποστ.. δεν έχω ιδέα πώς συνεχίζω εδώ μέσα η τι πρέπει να ψάξω!!! Νομίζω ότι το έχω κάνει ακόμα ποιο δύσκολο!  

11. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

@Mardana Αν έχεις απορίες πιθανόν να απαντηθούν. Αυτός ειναι ο λογος ύπαρξης του φόρουμ για να συζητιούνται αποριες/σκεψεις/θεσεις που εχουν οι συμμετέχοντες.
    Αν απο την άλλη προτιμάς τη δική σου μέθοδο, αυτην της γνωριμίας, μπορείς να δοκιμάσεις..

12. kinvara

kinvara Δική Του

36χρονών αγοράκι θα τη βρεις την άκρη, δε σε φοβάμαι