Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρώτη φορά, πώς κράτησα μαστίγιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος tzes, στις 27 Απριλίου 2012.

1. alex3

alex3 New Member

Απάντηση: Πρώτη φορά, πώς κράτησα μαστίγιο

Είναι υπέροχη εμπειρία να νοιώθεις το μαστίγιο να πέφτει πάνω σου από το χέρι μιας αφέντρας οπότε εκείνος ο άντρας που χτυπήσατε με το κολλάρο στο λαιμό θα ένοιωσε πολύ τυχερός, καλωςήρθατε στο κόσμο του Bdsm  

2. noone

noone Regular Member

Και όσοι δεν θέλουμε η πρώτη μας φορά να είναι public? Τι κάνουμε?

3. voluptas

voluptas Regular Member

μ' αρέσει πολύ τόσο η ιστορία αλλά ακόμα περισσότερο ο τρόπος που τα διηγείται..

πράγματι δε σου έκατσε άσχημα η πρώτη εμπειρία  

4. tzes

tzes New Member

Ευχαριστώ nikk, χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία μου!

noone : Πιστεύω πως εάν θέλεις κάτι πραγματικά και το έχεις στο μυαλό σου ξεκάθαρα αργά ή γρήγορα θα σου συμβεί..

alex3 : Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο που μου άφησες  

5. dark_knight

dark_knight New Member

Πολυ ωραίο story. Μπράβο!
    Μακάρι όλοι οι τολμηροί να ανταμείβονται απο τέτοια γεγονότα.

tzes απο που βγαίνει αυτο το όνομα αν επιτρέπεται? εχει να κάνει με Πόλη?

6. tzes

tzes New Member

dark knight : Σ΄ευχαριστώ!  
    Καμία σχέση με Πόλη! Είναι απλώς ένα ψευδώνυμο..

7. lezdom george

lezdom george New Member

γεια σου Τzes.ειμαι καινουργιοσ στο forum αλλα οπωσ και ολοι μασ απολαυσα
    την ιστορια τησ εμπειριασ σου στην EROTICA...εχω και εγω παειμε τη γυναικα μου αλλα και με φιλουσ, τισ τρεισ τελευταιεσ φορεσ και διασκεδασα πολυ.απο την αφηγηση σου καταλαβενω οτι εισαι πολυ ανετη,ευελικτη τολμηρη αλλα και επικοινωνιακη ταυτοχρονα .αληθεια θα μπορουσεσ ποτε η εχεισ σκεφτει ποτε την δυνατοτητα μιασ αντιστοιχησ εμπειριασ με γυναικα΄?

8. tzes

tzes New Member

Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία μου, lezdom george!
    Το να ζήσω κάτι αντίστοιχο με μία γυναίκα είναι μια ανεκπλήρωτη φαντασίωση μου

9. lezdom george

lezdom george New Member

female slave

σε ευχαριστουμε πολυ τζεσ για την αμεση απαντηση σου,και συγγνωμη για τη καθυστερηση στην ανταποκριση,θελω να ξερεισ μονο οτι δεν ειμαστε και οι δυο πολυ εξοικιομενοι με τουσ ηλ.υπολογιστεσ
    και πιθανον να υπαρξει καποια ανακολουθια στα μηνυματα.θα χαρουμε πολυ να ακουσουμε συντομα νεα σου και να ανταλλαξουμε ιδεεσ,αποψεισ και προτασεισ ,πανω στισ μονο μεχρισ στιγμησ τουλαχιστον, ανεκπληρωτεσ φαντασιωσεισ μασ.

10. Marbledragon

Marbledragon Regular Member

να σαι καλά tzes και να ξέρεις πως σε ζηλεύω τρελά που έκανες τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα. Θα μου άρεσε πολύ να γνωριστούμε.

11. tzes

tzes New Member

Marbledragon Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !

12. lezdom george

lezdom george New Member

Αγαπητη tzes καλησπερα,θα ηθελα να σας ρωτησω ,εαν η φαντασιωση σας για μια εμπειρια με καποια female slave ,υπο ιδανικες συνθηκες παντα,θα πιστευατε οτι θα ηταν ,ιδια η εφαμιλη ,με καπια αντιστειχη φαντασιωση με ανδρα στον ιδιο ρολο απο τις εμπειριες που ειχατε στο παρελθον?Αν με αλλα λογια ,θα ειχατε τις ιδιες,περισσοτερες η λιγοτερς προσδοκιες στο ενδεχομενο με μια αλλη γυναικα?