Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως έχασα δέκα κιλά σε ένα μήνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@trterterterterter εγω θελω να δω αν μπορεις να βαλεις 10 κιλα σε ενα μηνα τρωγοντας υγιεινα  

2. tithon

tithon Contributor

να αποφεύγετε τα καπνιστά παιδάκια σε δημόσιους χώρους, είναι παράνομα.

3. tithon

tithon Contributor

δεν είναι πολιτικά ορθό να χάσετε δέκα κιλά σε έναν μήνα, και μάλιστα να το λέτε.
    ούτε δύο δεν καταφέρνουμε όσοι προσπαθήσαμε.

4. Elune

Elune Priceless

5. oscillation

oscillation Regular Member

Η ιδανική απώλεια βάρους είναι να χάνει ο ενδιαφερόμενος το 1% του βάρους του την εβδομάδα.
    Υπολογίζουμε τις ημερήσιες θερμιδικές ανάγκες του κάθε ατόμου και στη συνέχεια βρίσκουμε ποιες είναι οι ανάγκες του σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά.
    Σημασία έχει πως θα κατανεμηθουν αυτά τα μακροθρεπτικα συστατικά μέσα στα γεύματα.
    Σημαντικό ρολο παίζει ο συνδυασμός των τροφών και η κατανάλωση μικρών και συχνών γευματων μέσα στην ημέρα, ώστε να κάνει καύσεις ο μεταβολισμός.
    Η πρόσληψη φυτικών ινών και η ενυδάτωση επίσης είναι καθοριστικοι παράγοντες για να επιτευχθεί ο στόχος.

Για τη σωστή απώλεια βάρους, δηλαδή απώλεια λίπους, ο καλύτερος τρόπος, κατά τη γνώμη μου, είναι ο συνδυασμός μεσογειακής διατροφής και αεροβιας γυμναστικής.

Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2018
  6. Brand

Brand The Most Successful Delete

Αμήν. Ύστερα από τόσες εκπληκτικές ανακρίβειες και τη γενίκευσή τους που διάβασα, χώρεσε και λίγη λογική. Είχα μουδιάσει στην πορεία από τα facepalms.

7. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

αυτό με τα πολλά μικρά γεύματα δεν το κατάλαβα ποτέ.

8. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Τι ειναι θερμιδα?

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ούτε κι εγώ και σε εμένα αυτό δεν έπιασε, το μόνο που έχανα σε ένα μήνα ήταν 30 μέρες από το χρόνο μου.

Κιλά άρχισα να χάνω από τότε που ξεκίνησα το fasting. Τρώω κανονικά αλλά μέσα σε ένα 8ωρο αφήνοντας ένα 16ωρο χωρίς να τρώω, μόνο με υγρά
    (και εδώ που τα λέμε και εκεί κλέβω λίγο καθώς κάθε πρωί πίνω ένα σπιτικό φρουτοχυμό και ενδιάμεσα μέχρι τις 13:00 δύο καφέδες ΜΕ γάλα ΚΑΙ ζάχαρη)

Και τα κιλά χάνονται.

Όπως δεν χανόντουσαν τότε με τα μικρά συχνά γεύματα και το σκέτο καφέ που μου έκανε τη ζωή μαύρη.

Τώρα πίνω τα καφεδάκια μου γλυκά και με γάλα (αμέ) και δεν είμαι όλη την ώρα μέσα στα νεύρα. Ναι, το παραδέχομαι ότι υπάρχουν στιγμές που πέφτει και πείνα (ειδικά αν είμαι σπίτι και δεν έχω κοιμηθεί πριν τα μεσάνυχτα ή τα πρωινά του Σ/Κ που δεν έχω τη δουλειά να με απασχολήσει) ωστόσο αν δεν πέσει και λίγη πείνα (δεν λέμε να λιμοκτονήσεις) κιλά δεν χάνονται.

No pain, no gain, μαγικά δεν υπάρχουν.

10. tithon

tithon Contributor

μονάδα μέτρησης θερμής αγάπης.

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

ΥΓ.. και για να σκασετε εγω μπορω να τρωω οτι θελω οσο θελω οτι ωρα θελω και παλι να χασω ανετα 10 κιλα σε ενα μηνα Ζηλια  

Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2018
  12. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Δεν αμφιβαλλω. Αλλα πως μετριεται αυτη η θερμιδα. Τι ειναι θερμιδα?