Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως θα την παλέψω με νέα καραντίνα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος talljim, στις 2 Νοεμβρίου 2020.

1. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Παιζω με την σκυλα μου. 2 μερες στελνει μνμτα και την εχω στο "διαβαστηκε". Δεν ξερω αν το διασκεδαζει, εγω παντως σιγουρα ναι!

2. sapfw

sapfw out of order Contributor

εγώ πάλι πήρα κροκέτες που δεν της αρέσουν, τις δίνω μία μία και γελάω με τις αντιδράσεις της!

βρε σαδίσταρε, τέτοια σου έμαθα;
    επανάληψη το προτελευταίο κεφάλαιο, αύριο γράφεις τεστ

3. iolanda

iolanda Contributor

Και μετά λες τον άλλον σαδίσταρο   

4. sapfw

καλέ... παίζω μαζί της!    

5. sapfw

@iolanda για την αποκατάσταση της αλήθειας, κάπως έτσι παίζω μαζί της  

κι αυτή φυσικά, ως γνήσιο αιρετικό κατοικίδιο, δεν κουνάει το κεφάλι της δεξιά-αριστερά, απλώς μου τις φτύνει κατάμουτρα  

6. iolanda

iolanda Contributor

Το έχω ξαναδεί το βιντεάκι, απίθανο    

7. sapfw

@iolanda το βίντεο σχολιάζεις; το ότι το δικό μου το σκασμένο με φτύνει κατάμουτρα, το προσπέρασες!!!    

8. Richardos43

Richardos43 New Member

Η αέναη αναζήτηση των κοινών αναγκών της ομιγυρης του σάιτ αυτού εκτιμώ ότι μπορεί να καλυφθεί με την εμβάθυνση και ανταλλαγή απόψεων μέσα από κοινούς προβληματισμός και διάλογο μεταξύ μας..

9. iolanda

iolanda Contributor

Να κάθεσαι σε μεγαλύτερη απόσταση χαχαχαχα