Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε μισητές στους άνδρες (γρήγορα και άμεσα)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 20 Αυγούστου 2015.

1. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

2. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

sexy γουβίτσες...  

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Πολύ σεξυ αν δεν έχεις κανόνισε να αποκτησεις

4. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Έχω την πεποίθηση ότι το μίσος θέλει χρόνο για να γίνει,σαν την αγάπη και το τσιμέντο.Όταν κάποια έχει τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο εναρκτήριο ποστ,απλά ξενερώνεις και τρέχεις. Αν τα έχει αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο παραμένεις τότε το μίσος βρισκει τον χρόνο του να πήξει. και καταλήγεις να τραγουδάς το γνωστό σκυλάδικο I hate myself for loving u...

5. Nα συνέλθουμε λιγάκι μερικοί.
    Το μισητές μπορεί να είναι πλεονασμός, αλλά είναι ταιριαστός τίτλος αντι-νήματος στο αντίστοιχο περί μισανδρίας  
    Σταματήστε την βαριά φιλοσοφία περί μίσους / αγάπης μεταξύ ανδρών και γυναικών, γιατί πέφτεται σε λούμπα.
    Είναι ένα νήμα ανάλαφρου χωσίματος λίαν εκτονωτικού για οτιδήποτε δεν κάθεται στο πάνσοφο ένστικτό μας καλά, με ξεκάθαρο
    και συγκεκριμένο στόχο, και ως τέτοιο πρέπει να εκλαμβάνεται.

6. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Καλά δε το λες και βαριά φιλοσοφία...Αλλά συμφωνώ μαζί σου περί πλεονασμού και μόνο έτσι θα ήταν αντι -νήμα στο νήμα που βρίθει υπερβολής

7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Eμένα πάλι γιατί μου φαίνονται ίδια ( ως προς το περιεχόμενο ) τα δύο νήματα;

8. Σε λίγο από αυτά τα 2 νήματα θα αναζητήσουμε και το υπέρτατο μυστικό των ΕΛ...
    Nαι κάτσε και θα δεις το είδα το όνειρο  

9. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Οπως βολέυεται ο καθένας!

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Οι ξαδερφες μου μέχρι τα 27 τους δεν είχαν δείγμα κυτταριτιδας.
    Μετα κάναν κάναν μερικά λακακια τα οποία φαίνονται μονο οταν πιέσουν πολύ το δέρμα στα πόδια. Πουθενά αλλού.
    Το ίδιο συνέβαινε και με τις μανάδες τους.
    Η δικιά μου μάνα είχε κυτταριτιδα μετα τα 35 της .
    Εγώ πήρα απο το σοι του πατερα μου  

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Η κυτταριτιδα είναι αισχος μη λέμε βλακείες.
    Απλως το έχουμε αποδεχθεί ως κομματι του σώματος μας, γιατί αναπόφευκτα όλες το αποκτανε σε κάποια ηλικία

12. Τι σχέση έχει η κυτταρίτιδα, οι τηγανιτές πατάτες με το νήμα ρε κορίτσια?
    Ναι όλες έχουν λίγο δεν χάλασε ο κόσμος και τα μοντέλα έχουν (φωτογράφος είμαι και ξέρω)
    Αυτό δεν τις καθιστά μισητές....
    Καλά όταν είναι να το τερματίσεται δεν υπάρχει έλεος λέμε χαχαχα