Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε μισητές στους άνδρες (γρήγορα και άμεσα)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 20 Αυγούστου 2015.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Στο online game μου εχω πολυτιμα αντικειμενα .... ΑΝ διαγραψει τον Χαρακτηρα μου μαλλον θα πρεπει να παει να πεσει απο τον καταρακτη μετα

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Αν μου διέγραψε το χαρακτήρα στο λολ ..... Ουτε να το σκεφτώ θέλω.

3. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

LoL και WoW δεν με πολύ ενδιαφέρουν αλλά να πέσει το KDR μου Battlefield 4 εκεί θα πονέσω  

4. thief

Παρακάτω, σας έχουμε κάποιους τύπους γυναικών που οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται. Αν είστε μία από αυτούς, κάντε κάτι γρήγορα γιατί αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε την μπάλα…

1. Η πολύ έξυπνη: Όχι δεν φταίει η μανούλα σας που σας έκανε τσακάλι, ούτε θα πρέπει να απολογηθείτε για τα 4 μεταπτυχιακά που έχετε κάνει, αλλά καλό θα ήταν μπροστά στον καλό σας να κρατάτε πιο χαμηλούς τόνους.

Όλοι οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που ξέρουν να μιλήσουν και να σταθούν σε μία συζήτηση που δεν περιέχει μαλλιά και παπούτσια, αλλά το να τα βάζετε με τον καλό σας και να προσπαθείτε μονίμως να του αποδείξετε ότι έχει άδικο καταντά τουλάχιστον εκνευριστικό!

Ακόμα και σε ένα θέμα αστείο, όπως το ποδόσφαιρο, μπορεί να γνωρίζετε όλη την ιστορία του Ολυμπιακού απ’ έξω, αλλά όταν οι άντρες τσακώνονται για το πέναλτυ, εσείς καλύτερα να πάτε στην κουζίνα σας.

2. Aυτή που θέλει να βολευτεί: Αν μόλις τον γνωρίσατε, ρωτήσατε τι δουλειά κάνει και στη συνέχεια φέρατε τον κόσμο ανάποδα να μάθετε τα πάντα για την οικονομική του κατάσταση, τότε λυπούμαστε αλλά δεν σας αξίζει ούτε αυτός αλλά ούτε και κανένας άντρας!

Όλες οι γυναίκες γουστάρουν να τις περιποιούνται ή να τους κάνουν δώρα, αλλά αν εσείς ψάχνετε κάποιον απλά για να βολευτείτε, να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα εκείνος θα το καταλάβει και θα σας παρατήσει.

Γιατί στο κάτω κάτω, μπορεί να έχει μια καλή δουλειά, αλλά δεν του είπε κανείς ότι είναι υποχρεωτικό να φορτωθεί και μία τεμπέλα ψωνάρα!

3. H… νυφούλα: Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι ελάχιστες οι γυναίκες που δεν έχουν ονειρευτεί το γάμο τους ή το νυφικό τους και όσες το αρνούνται είναι απλά ψεύτρες. Αυτό βέβαια, απέχει πολύ από το να γίνει ο γάμος εμμονή ειδικά από τα πρώτα ραντεβού!

Αν είστε από αυτές, που θα αναφέρετε την μαγική λεξούλα στη δεύτερη έξοδό σας, στην τρίτη θα ακούσετε ένα love song και θα αποκαλύψετε ότι το έχετε επιλέξει για τραγούδι του γάμου σας, μα δεν έχετε ίχνος ντροπής, και στο τρίτο θα σταματήσετε μαζί του έξω από μία βιτρίνα με νυφικά ζητώντας του τη γνώμη του, τότε είστε αξιοθρήνητες και είναι θέμα χρόνου να μείνετε μόνες σας

4. H… τρελή: Όλες οι γυναίκες είμαστε τρελές και ζηλιάρες. Αυτό είναι κάτι που κουβαλάμε από την στιγμή που γεννιόμαστε! Άλλο όμως να ζηλεύετε φυσιολογικά για να διατηρείται και η σπίθα στη σχέση κι άλλο να έχετε καταντήσει παρανοική σε σημείο μάλιστα να σας φοβάται!

Εξερευνήσεις σε κινητά και facebook, απαγόρευση συναναστροφής με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός από εσάς και την μαμά σας και φυσικά έξοδος ποτέ μα ποτέ χωρίς εσάς, είναι υπερβολές και αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας.

Πολύ σύντομα θα σας παρατήσει γιατί πολύ απλά θα βαρεθεί να είναι το σκυλάκι σας. Και ξέρετε πώς; Θα βρει άλλη μέσω facebook. Ναι ναι, αυτό που τον αναγκάσατε να κλείσει! Μα πώς τα κατάφερε;

5. Αυτή που θέλει να ξεπεράσει τον πρώην: Νομίζατε ότι επειδή δεν το λέτε, οι άντρες δεν το καταλαβαίνουν; Το θέμα φωνάζει από μόνο του:

Τον έχετε για καβάτζα και πολύ απλά προσπαθείτε μέσω αυτού να μαλακώσετε τον πόνο του χωρισμού σας. Δεν εννοούμε να κάτσετε μόνη σας και να κλαίτε, αλλά το να έχετε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για να κάνετε τη… δουλειά σας, είναι πολύ άσχημο και ανέντιμο! Σύντομα θα το καταλάβει και θα σας χωρίσει.

Ευχή και κατάρα σας δίνουμε, να μην έχετε αρχίσει να τον ερωτεύεστε! Ο φαύλος κύκλος δεν θα τελειώσει ποτέ!

πηγη http://www.syllogi.gr/ki-omos-giati-andres-sichenonte-afti-tin-gineka/#

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

6. thief

Ο Μητσάρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό.
    Ο Δικαστής τον καλεί να απολογηθεί :
    - Πες μας κατηγορούμενε, τι έγινε το μοιραίο βράδυ;
    - Το λοιπόν, κύριε δικαστά, βλέπω την μαντμουαζέλ στο πάρκο
    και τη ρωτάω "είσαι για μια βόλτα;", "αμέ" μου λέει και την πηγαίνω
    στο πάρκο. Εκεί, περνάει από μπροστά μας ένας κολουρτζής.
    - Μανούλι, θες κολούρι? την ερωτάω.
    - Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.
    - Φίναααα!
    Μετά από εκεί πάμε παραλία μεριά να ακούσουμε τα κύματα να πλατσουρίζουν, πέρα δώθε. Εκεί παραπέρα ήταν ένας κολουρτζής.
    - Μανούλι, θες κουλούρι? την ερωτάω.
    - Καλώωως!
    Καθότι πρώτο ραντεβού κύριε πρόεδρε, και ο Μητσάρας,
    τουτέστιν εγώ, είναι ρομαντικός τύπος, είπαμε να πάμε μια βαρκάδα.
    Εκεί που νοικιάσαμε τη βάρκα περνούσε ένας κουλουρτζής.
    - Μανούλι, θες κουλούρι? την ερωτάω.
    - Ξηγημένααα!
    Ξανοιγόμαστε, λοιπόν, κανά δυο μίλια στο πέλαγο, κύριε πρόεδρε και τι μου λέει;
    - Τι σου λέει άνθρωπέ μου;
    - Μητσάρα, θέλω κουλούρι!
    - Ε! Την γαμας κύριε πρόεδρε; ή δεν την γαμας;

και καπως ετσι μπορειτε να γινετε μισητες σε εναν αντρα

7. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ακουμπάω το.. 4

9. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Πάνω στο post του thief:

1. Όντως ο άντρας την πολλή εξυπνάδα της γυναίκας, όταν εκείνη τη δείχνει, τη βρίσκει κουραστική. Άλλωστε δεν είναι απαραίτητα αληθινή εξυπνάδα. Επίδειξη προσήλωσης σκέψης και ανταγωνισμός/επίδειξη λογικής είναι και είναι κουραστικό, δεν είναι έτσι η ζωή. Αν ήθελε καθηγήτρια γινόταν ερευνητής ή έκανε παρέα με κάποιον/α τέτοιο/α. Αν δεν είσαι χαλαρή ο άλλος θα βαρεθεί. Ξέρει και μόνος του να σοβαρεύει και να αναλύει αν θέλει. Σωστό.

2. Δεν είναι απαραίητητα κακό να θέλει να βολευτεί η κοπέλα αν ο τύπος τη γουστάρει. Αυτός θα τρέφει την κρυφή ελπίδα ότι σταδιακά θα τον αγαπήσει το ίδιο. Έρωτας...
    Και είναι χαρά του άντρα να προσφέρει χωρίς αντάλλαγμα πλην ενός. Ότι του το αναγνωρίζεις, τον αγαπάς και τον ευγνωμονείς για αυτό. Λέγεται αντρική αυτοεκπλήρωση (ισχύει στις μακροχρόνιες σχέσεις, ή τουλάχιστον όταν ονειρευόμαστε εμείς οι άντρες τέτοιες σχέσεις με κάποια). Αυτού του είδους "εκμετάλλευσης", με την προαναφερθείσα όμως προϋπόθεση πάντα, χαϊδεύει τον αντρικό εγωισμό και κάνει τους άντρες να αισθάνονται "γεμάτοι". Λάθος υπό προϋποθέσεις.

3. Δύσκολα συναντά κανείς τόσο αφελή και ανώριμη γυναίκα. Σιγά μη σου το δείξει αμέσως. Αν κιόλας το έχει σκεφτεί. Λίγο εκτός πραγματικότητας ως ενδεχόμενο να συμβαίνει, γενικά μιλώντας...

4. Σωστό. Κυρίως η τρέλα. Και η ζήλια μεν, αλλά η τρέλα περισσότερο.

5. Αδιάφορο. Αγγίζει τις δύο πρώτες προτάσεις του (2) που έγραψα.

6 (δικό μου). Αν υπάρχουν παιδιά στη σχέση τότε όλα τα παραπάνω αναθεωρούνται εκ θεμελίων και δεν ισχύουν πλέον όπως περιγράφονται είτε στο post μου είτε στου thief. Βασικά τότε αλλάζουν ΟΛΑ και ΤΕΛΕΙΩΣ. Πλέον κουμάντο κάνουν τα παιδιά και οι δικές τους ανάγκες πρώτα και κύρια και μετά (πολύ μετά και πολύ δευτερευόντως) όλα τα άλλα.
    Το τι ισχύει τότε μόνο όσοι έχουν παιδιά μπορούν να το καταλάβουν και να το νοιώσουν και δεν μπορεί να μεταδοθεί σε τρίτους με κανέναν τρόπο περιγραφής.

10. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Τα αστεια με βιασμους να λειπουν. Θελετε να θεωρειστε και σοβαροι επειτα

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

καλώς την ακτιβίστρια!!

12. thief

@SAP σε έχω να πάμε στον βόρειο πόλο και να μου ζητάς παγωτό με γεύση φράουλα. ...

ΥΓ. .. πρόσεχε γιατί εκεί δεν έχει φράουλες