Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε " μισητοί " στις γυναίκες ( Ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Αυγούστου 2015.

1. brenda

brenda FU very much

Θα κάνεις κι άλλο παιδί, στο λέω εγώ, κι ούτε καν με το κληρονομικό χάρισμα... 

2. ...ή παντρέψου ένα μικρό καλόγερο...

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@Tenebra_Silente μαθημα σεξουαλικης αγωγης θες να μου κανεις ?  
    Ευτυχως εως τωρα ουτε αφροδισιο νοσημα εχω κολησει ουτε αφησα καμια εγκυο

ΥΓ. δεν θα ελεγα οτι ειμαι τυχερος

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

δε λέω όχι... άλλωστε την υγεία μας να έχουμε και όλα γίνονται.

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ξέρω δύο φίλους που πήραν προφυλακτικό από τα lidl , ε ρε γέλια...

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αν το αφήνεις αυτό το πράγμα στη τύχη, το παιδί είναι το μικρότερο πράγμα που πρέπει ν' ανησυχείς!!

7. thief

παλι καλα που πηραν ενα και οχι πολλα δλδ χεχε

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Άλλη αίσθηση ναι, αλλά προτιμώ να γευτώ λιγότερα. Παρά να τρέχω μετά σε γιατρούς για αφροδίσια ή να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω.
    Προσέχω για να έχω. Ακόμη και σε μακροχρόνια σχέση χωρίς το είχα κάνει ελάχιστες φορές και ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μπορεί να πηδηχτεί στο εν τω μεταξύ η άλλη.
    Ούτε εκείνη ξέρει με ποια μπορεί να έχεις πηδηχτεί εσύ.
    Τώρα όποιος/α γουστάρει να παίζει ρώσικη ρουλέτα την ζωή και την υγεία του/της, με γεια του/της και χαρά του/της.
    Η πιθανότητα στραβής πάντα υπάρχει, αν "βοηθάμε" κι εμείς ν' αυξηθεί, ας προσέχαμε.

Αν δεν είσαι συνειδητοποιημένος για το τι πας να κάνεις και τα δυο λάθος είναι κατ' εμέ και το μικρός και το μεγάλος, για να παντρευτείς.
    Για να καλογερευτείς, αν δεν έχεις την "κλήση", μαλακία το βλέπω. Μετά τι διαφορά έχει ο γάμος από μια συμβίωση?
    Ότι για να χωρίσεις, πρέπει να σπάσεις τα καρύδια σου λίγο παραπάνω και διάφορα άλλα επιλύσιμα.
    Το δαχτυλίδι είναι πάντα στην καρδιά. Αν εκείνη σβήσει, ο γάμος είναι νεκρός και ας μην έχεις χωρίσει.

Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2015
  9. thief

ναι ε? για πειτε για τι αλλο? να ξερω τωρα που θα ενηλικιωθω να προσεχω  

10. Tenebra_Silente

@thief που και πως βάζεις τον πέοντα σου, αφορά μόνο εσένα. Κουβέντα κάνουμε, τίποτ' άλλο. Αν ποτέ την "πάθεις" που ειλικρινά δεν στο εύχομαι. Εσύ θα τρέχεις, όχι εγώ.
    Μιλάγαμε για προφυλακτικό και όχι, δεν έχω μετοχές σε καμία εταιρεία.

Υ.Γ. Τα μόνα μαθήματα που μπορώ να κάνω στον/στην οποιονδήποτε/οποιαδήποτε είναι πως να είσαι ο/η τέλειος/α μαλάκας/ισμένη, κανένα άλλο  

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

12. Tenebra_Silente

Την μπέρτα @thief πάνε την καθαριστήριο, γιατί σου ξέβαψε. Και θα σε μπερδέψουν με τον Batman, αντί για τον Superman που είσαι