Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε " μισητοί " στις γυναίκες ( Ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Αυγούστου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αχ αυτά τα ''καυγαδάκια'' μεταξύ σας είναι τόσο καυλερά!!

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ομολογουμένως είσαι ο μόνος που ξέρω που έχει μιλήσει τόσο για τον γάμο του που δεν έγινε και άλλο τόσο για τον γάμο του που πρόκειται να γίνει και πίστεψε με αυτό, το δεύτερο είναι το χειρότερο.
    Δεν ξέρω πόσο διαφορετικά είσαι εκεί έξω, αλλά από τα εδώ μέσα, βάζεις τόσα πολλά μα τόσα πολλά πλαίσια, κανόνες και όλα τα υπόλοιπα που δεν ξέρω πώς, αλλά εύχομαι να σου πετύχει.

3. @Tenebra_Silente νομιζω οτι σ αυτο το νημα εγινες μισητος ......χαχαχα     
    οσο για μενα εχω να καταθεσω τα εξης....ο καλυτερος τροπος να γινεις μισητος σε ενα θηλυκο...(τοσο που αγκιζει τα ορια του σαδισμου...) ειναι να την βαλεις να σου κανει ενα πραγματικα πολυ πολυ δυσκολο φαγητο .... φτιαγμενο με πολυ κοπο και πολυ μοχθο.... και μολις στο σερβιρει να το πεταξεις στα σκουπιδια μαζι με την κατσαρολα η το ταψι.....      

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν πίστευα, ότι θα μπορούσα να γίνω μισητός μ' ένα νήμα, ή για τ' οτιδήποτε θα έγραφα/είχα πει, όχι μόνο εδώ αλλά και στον πραγματικό κόσμο.
    Αν πίστευα, ότι έχω τόση αξία που να με μισούν τόσο εύκολα ή ότι ασχολείται η πλάση μαζί μου.
    Αγαπητέ @neos Protaris θα είχα κλείσει δωμάτιο στο Δαφνί προ πολλού και θα το έπαιζα Ναπολέων.
    Μαλάκας είμαι, πολλά είμαι, ψώνιο ευτυχώς δεν είμαι.
    Χαχαχα, παίζει κι αυτό που έγραψες με το φαγητό. Αλλά το γράφω γι' άλλη μια φορά εδώ. Το μισητοί για να ήταν σε εισαγωγικά, κάποιος λόγος θα υπήρχε.
    Εγώ το μίσος άνευ εισαγωγικών, δεν το έχω εύκολο, τουναντίον. Αν φτάνει τόσο λίγο για να μισήσουμε κάποιον/α.
    Αν νομίζουμε ότι η κάθε κουβέντα, η κάθε σκέψη είναι απευθείας "χτύπημα" σε μας.
    Ότι η κάθε παρατήρηση/διαπίστωση/ανάλυση είναι πάντα και μόνο υστερόβουλη κρίση.
    Και ότι όλοι/ες θέλουν να μας κάνουν κακό κτλ κτλ.
    Αν πιστεύουμε ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω μας.
    Μάλλον πρέπει να πάμε να κοιταχτούμε       

Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2015
  5. εγω παντος κοιταχτηκα..... μονο που ο γιατρος εκανε χαρακιρι...   
    οσο για τα παραπανω μη μασας χαβαλε εκανα.... (μ αρεσει να πειραζω γενικα ειδικα οτα ξερω οτι δεν θα με παρεξηγησουν)  

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ σε παρεξηγώ βρε, να μου χαθείς χαχαχα. Ο δικός σου πρόλαβε να κάνει χαρακίρι? Εμένα αυτοπυρπολήθηκε μόνο που άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή μου στο τηλέφωνο, όταν πήρα να του κλείσω ραντεβού.
    Ξέρω ότι έκανες πλάκα, τουλάχιστον προσπαθώ να καταλαβαίνω, πότε κάνουν πλάκα ( Και Εξάρχεια και Βριλήσσια και Σπάτα. Παιανία δεν το καταλαβαίνω ποτέ, όταν μου κάνουν χαχα ).       

Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2015
  7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Μισητος δεν ξερω αν θα μου γινοταν αλλα οτι θα μου ανεβαινε ο λιγμος απο το στομαχι βαθια στο στομα μεσα σε δευτερολεπτα .. Στανταρ!