Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε " μισητοί " στις γυναίκες ( Ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Αυγούστου 2015.

1. gazza

gazza Regular Member

το ποδοσφαιρο που λατρευουμε....

2. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Ναι, ειμαστε απιθανες!!! Το καλυτερο πραγμα που μπορει να κανει καποιος για τον εαυτο του, είναι να μας βαλει στο κεντρο της ζωης του.  

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ συνεχίζω να προτιμώ το μπάσκετ, πάλι καλά που αρέσει και στην φίλη σου. Και δεν έχουμε θέμα προσοχής χαχαχα, το έχουμε σε άλλα όμως. Καλή χρυσή, αλλά δεν την γλυτώνει ούτε κι εκείνη.
    Εκείνη κι αν δεν πρέπει, να γλυτώσει χαχαχα  

4. Tenebra_Silente

Αν έχει επιθυμία μαρτυρικού θανάτου, ας το κάνει. Εγώ έπαθα μα έμαθα. Γιατί αν πω, ότι την "εξυπνάδα" να βάλω κάποια στο κέντρο της ζωής μου, δεν την έκανα ποτέ. Θα ήμουν ψεύτης.
    Ξέρεις όμως κάτι? Εγώ ήμουν ηλίθιος, εκείνη την "δουλειά της έκανε. Αλλά δεν το βλαστημάω, όχι πια. Πήρα και πολλά ωραία πράγματα. Και σίγουρα την εμπειρία την έκανα θησαυρό.
    Κανείς δεν γεννιέται μαθημένος. Το ζήτημα είναι από την όποια εμπειρία, κυρίως τις αρνητικές, ν' αποκομίζεις κάτι. Και να μην την αφήνεις, να πηγαίνει "άκλαφτη".
    Απίθανες ναι, όμορφα πλάσματα και όχι μόνο από πλευρά αισθητικής. Αλλά και οι καρχαρίες έχουν την ομορφιά τους, δεν είναι ότι θα πας να κάνεις μπάνιο εκεί που κολυμπούν και με την πληγή να τρέχει αίμα.  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

To ξέρετε ότι αν κόψετε το κεφάλι ενός μισογύνη θα συνεχίζει να ξερνάει σεξισμό μέχρι να καταλυθεί η πατριαρχία;

6. jasmin sg

Δεν μπορω να σχολιασω για την εμπειρια σου. Δεν μου πεφτει λογος. Αλλα ξερεις ποιος είναι ο σιγουρος τροπος να γινει ''μισητη'' μια γυναικα σε έναν αντρα? Να τον φερει ''προ των ευθυνων του'' και να του θυμησει τις υποσχέσεις του!    

7. Tenebra_Silente

Αν μισογύνης είναι όποιος δεν σας κάνει όλα τα χατίρια και δεν έχει οσφεοκαμψία μπροστά σας, καλύτερα μισογύνης και σεξιστής.
    Αυτό το θέμα με την ισότητα το έχουν πάρει πολύ λάθος αρκετές γυναίκες.
    Το να μην είσαι το σκυλάκι της όποιας Κυρίας, δεν είναι μισογυνία.
    Μετά όλοι από κάποια γυναίκα βγήκαμε, θα ήταν τουλάχιστον ηλίθιο να μισεί κάποιος τα πλάσματα, που του δώσανε ζωή.

Ο Masterας που οι περισσότερες ψάχνουν, που ποθούν διακαώς, είναι ο φαλλοκράτης των 50'ς/60'ς.
    Αποφασίστε τι ρόλο θέλετε να παίξτε, τι αλήθεια θέλετε, αποδεχτείτε τον και φερθείτε αναλόγως.
    Όχι ισότητα εκεί που βολεύει και "γατουλινιές" εκεί που δεν βολεύει.
    Ο σεβασμός κερδίζεται, είσαι άντρας, είσαι γυναίκα.
    Είμαστε συμπληρωματικοί, ακόμη και στις ασύμμετρες σχέσεις, μπορεί να μην είναι ισότιμες, αλλά είναι ισορροπημένες.

Γνώμη

8. Tenebra_Silente

Σωστή απολύτως, σου δίνω δίκιο 100%  

9. jasmin sg

Χαιρομαι που συμφωνούμε. Να πω την αληθεια, άλλη αντιδραση περιμενα. Με εκπλησεις ευχαριστα  

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Tenebra_Silente

Βρες μου έναν λόγο, τον οποίο άνοιξες το νήμα για τις γυναίκες, γτ δεν με πείθεις, περισσότερο γκομενο-μουνό-παγίδα μου κάνει.
    Αυτό!

11. Tenebra_Silente

Jasmin, προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ειλικρινής. Και για να είσαι δίκαιος και ειλικρινής, πρέπει να κάνεις αυτοκριτική. Δεν τα καταφέρνω πάντα και το παραδέχομαι.
    Κι εγώ δεν έχω κρατήσει κάποιες φορές υποσχέσεις. Αν είχα δικαιολογία ή όχι, δεν τίθεται καν σαν θέμα. Για όλα υπάρχει κάποια δικαιολογία, αρκεί να την ψάξεις.
    Το σωστό δεν κοιτάει συμφέροντα. Ζορίζει κάποιες φορές, αλλά έτσι είναι.
    Και κάποια πραγματάκια δεν είναι τόσο υποκειμενικά.
    Χαίρομαι που σ' εξέπληξα ευχάριστα.  

12. Tenebra_Silente

Έχεις φάει "σκάλωμα". Γκόμενα/μουνί έχω, ή καλύτερα, γυναίκα έχω και με υπέρ καλύπτει.
    Αν το πάρουμε έτσι όπως λες @Madeleine Rk, τα 2/3 από τα νήματα σου είναι γκομενό πουτσοπαγίδες.
    Sorry αλλά τα "χρειαζόσουν". Κι έλεγα, πολύ ώρα πέρασε πριν την πετάξεις. Αν φτάνει ένα νήμα για να βγάλεις "γκόμενα/μουνί", ειλικρινά θεωρείς το φύλο σου πολύ λίγο.
    Και είσαι εσύ που μισείς τις γυναίκες κι όχι εγώ που είμαι άντρας. Μετά, αν ήθελα να "βγάλω" γκόμενα/μουνί, θα έγραφα πράγματα, που ήξερα ήδη ότι τις περισσότερες θα τις ζόριζαν?
    Είμαι μαλάκας, αλλά ούτε εγώ δεν είμαι τόσο μαλάκας.

Υ.Γ. Κάποιοι δεν έχουν μόνο το μουνί στο μυαλό τους. Και να το έχουν, δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο για σένα και για όποια το σκέφτεται σαν κι εσένα.
    Εδώ, η "κουβεντούλα" συγχώρα με αλλά μαζί σου λήγει. Και δεν φταίω εγώ. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ευγενικός γινόταν. Το "ξέσκισες" δίχως λόγο.  

Και τ' ότι δεν πείθεσαι, δεν είναι πρόβλημα μου. Δεν άνοιξα νήμα για να πείσω κάποιον/α, αλλά για κουβέντα.

Last edited: 18 Αυγούστου 2015