Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 26 Ιουνίου 2012.

1. evallila

evallila New Member

Απάντηση: Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

Ο πιο απλός τρόπος για να καταλάβεις τι σου συμβαίνει........είναι να διαβάσεις στην εφηβεία σου τον Ντε Σάντ. Ανάλογα με το τι θα σου προκαλέσει, φόβο, αποστροφή ή ηδονή (σε μένα μένα συνέβη το τρίτο....) θα ξέρεις την απάντηση.

2. anchor

anchor Regular Member

Στην πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση, σε πολύ νεαρή ηλικία, ήξερα πλέον, μετά από αρκετές ενδείξεις τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, ότι είμαι υποτακτική, και το θεωρούσα σχεδόν αναμενόμενο να συναντήσω Κυριαρχία.

Φυσικά ποτέ δεν συνέβη τίποτα τέτοιο σε καμμία από τις σχέσεις μου. Ούτε σ'αυτήν ούτε στις επόμενες. Δεν είχα ποτέ ανταπόκριση στα συναισθήματά μου. Σύντομα όμως, σχεδόν από την αρχή κατάλαβα, ότι δεν έπρεπε να το θεωρώ αναμενόμενο, ότι αυτό που προσδοκούσα ήταν διαφορετικό από το συνηθισμένο. Έτσι άρχισα να το κρύβω, να φυλάγομαι, να προσέχω τον τρόπο που εκφράζομαι, ακόμα και τις εκφράσεις του προσώπου μου, και να προσπαθώ να πάρω πληροφορίες από το περιβάλλον μου ρωτώντας άλλοτε έμμεσα και άλλοτε άμεσα, αλλά σφυρίζοντας αδιάφορα, σα να μην ήταν και τόσο απαραίτητο, απλά για ενημερωτικούς λόγους. Συνέχιζα όμως να αναζητώ την Κυριαρχία μέσα στις σχέσεις που έκανα. Και πάλι όμως με το φόβο της απόρριψης, με αναστολές στην έκφραση, με υπαινιγμούς, με διάφορους έμμεσους τρόπους που κατέληγαν πάντα μετά από καιρό σε ένα ξέσπασμα, μια εξομολόγηση εκ μέρους μου για το πώς ακριβώς αισθάνομαι. Τότε ο άλλος με κοιτούσε εμβρόντητος, και την έκανε μ' ελαφρά. Και κάθε φορά κατέρρεα.

Κάποια στιγμή μετά από 10-11 χρόνια περίπου, εγκατέλειψα τις προσπάθειες.

Ήταν για μένα, μια πολύ δυσάρεστη 10αετία.

Last edited: 15 Αυγούστου 2012
  3. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

Δεν θα συμφωνήσω διότι αυτά που περιγράφονται εκεί είναι πολλές φορές αρκετά τραβηγμένα για κάποιον παντελώς άσχετο με την όλη ιδέα. Είναι σαν να πάρω μια κοπέλα που δεν γνωρίζει τίποτε από το BDSM και να την μαστιγώσω μέχρι αίματος. Πρέπει να είμαι εξαιρετικά τυχερός για να πέσω πάνω σε αυτή που θα ηδονιστεί. Επίσης επειδή δεν είναι μαζοχίστρια δεν σημαίνει πως δεν θα της άρεσαν άλλες δυναμικές τις οποίες όμως θα απορρίψει συλλήβδην λόγω λάθους αρχικής προσέγγισης.

M KOstas

4. alexandos

alexandos Μα εγω δεν ζω γονατιστός ....

5. alexandos

alexandos Μα εγω δεν ζω γονατιστός ....

κουκλί μου μάλλον έπεφτες σε λάθος (υπ)ανθρώπους που
    αναζητούσαν περιπου το ίδιο με σένα ...
    εγώ έπρεπε να σε είχα τωρα εδώ ...

6. Check_Please

Check_Please New Member

7. Check_Please

Check_Please New Member

Εγώ θυμάμαι πάντως τον εαυτό μου, που από πολλή μικρός έπαιρνα τις κούκλες τις αδερφής μου και τις έδενα, τις έβαζα λουράκια, έσταζα κερί επάνω τους και άλλα, οι γονείς μου που με έβλεπαν, νόμιζαν ότι παίζω με τις κούκλες τις αδερφής μου, και ανησυχούσαν.

8. nefelina

nefelina sexy

Δεν ειχα ιδέα να πω την αλήθεια απλα στην ηλικια των 17 με εναν μεγαλυτερο Κυριο που γνωρισα με εβαλε στο παιχνιδι σιγα σιγα και με υπομονη.

9. Soraya

Soraya Guest

καθόλου συνειδητοποιημένο γιατί δεν το έμαθα απο κανένα βιβλίο κι έτσι δεν μπορούσα να το ψάξω περισσότερο, μιας που δεν είχα κ τα μέσα.
    οι τάσεις όμως ήταν εκεί και περίμεναν στωικά να ξεκλειδωθούν.
    κι έτσι όταν γνώρισα τον πρώτο Κύριο με υπομονή και επιμονή μου δίδαξε την υποταγή...
    όμως,μου έμαθε την δική του αλήθεια.
    πολλά χρόνια μετά από τότε συνειδητοποίησα πως έχω τόσες πολλές πλευρές ακόμα να εξερευνήσω.
    οπότε στην ερώτηση του Εμίρη δεν ξέρω τι να απαντήσω για να μην αδικήσω κανέναν.
    θα πω μόνο πως καλο είναι την οποία επιλογή κι αν κάνετε να την κάνετε συνειδητοποιημένα