Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Καλός ο εμβολιασμός αλλά να τηρούν και τα στοιχειώδη πρωτόκολλα υγιεινής. Που πάω στο νοσοκομείο και ρίχνει καθένας (υγειονομικός) τη ροχάλα του πάνω μου, απολύμανση χεριών ανύπαρκτη κλπ.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    το υγιεινομικό σύστημα έχει ήδη τρόπους διαχείρισης των ανοσοκατεσταλμένων, συμπεριλαμβανομένων δωματίων ελεγχόμενης πίεσης, «διαστημικών» στολών, και φυσικά προσωπικού που θέλει να δουλεύει εκεί και αντιμετωπίζει ακόμη και ανθεκτικές λοιμώξεις, πραγματικά απειλητικές εκ της ανθεκτικότητάς τους.
    αν, επί παραδείγματι, υποθέτεις οτι ο εμβολιασμός των υγιεινομικών έναντι του νέου ιού προστατεύει ανοσοκατασταλμένους από την μετάδοση, πιθανότα υποθέτεις λάθος.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτές οι συνθήκες υφίστανται σε περίπτωση σηπτικού επεισοδίου, όχι προληπτικά.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όχι, δεν προστατεύει απολύτως, προστατεύει σχετικά. Ακόμα ωστόσο και το "σχετικά" είναι προτιμότερο από το καθόλου. Και επειδή έχει γίνει της μοδός να μιλάμε για επιλογές, επιλογές δεν έχουν μόνο όσοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο ενώ μπορούν. Επιλογές έχουν και οι υπόλοιποι.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    όλοι ανεξαιρέτως. όχι αποκλειστικά και επιλεκτικά οι συμφωνούντες και οι συμμορφούμενοι.
     
  6. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Μάλλον έχεις πλήρη μεσάνυχτα από τον κλάδο της νοσοκομειακής υγείας, ως εκ τούτου λες αρλούμπες, ίσα ίσα για να δείξεις ότι έχεις άποψη.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    είναι ολοφάνερο.
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Γραβάνης- ΣΚΑΪ 100.3
    4 στους 10 ανεμβολίαστους θα μολυνθούν μέχρι τέλος του έτους
    Aπό αυτούς, το 10%-15% θα πάει στο νοσοκομείο κ ένα 5% δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει, σημείωσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας.

    Έκκληση στους ανεμβολίαστους πολίτες να εμβολιαστούν απηύθυνε μεσώ του ΣΚΑΪ 100.3 ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης.
    Όπως είπε, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μολυνθεί περίπου 4 στους 10 ανεμβολίαστους, δηλαδή ποσοστό 35-40% και από αυτούς το 10%-15% θα πάει στο νοσοκομείο κ ένα 5% δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει.
    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, περίπου 95%, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι μη εμβολιασμένοι.
    Την ίδια ώρα, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί κατά 539% από τις αρχές του μήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την 1η Ιουλίου είχαν γίνει 33 εισαγωγές και χθες έφτασαν τις 178.

    Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/gra...liastous-tha-molynthoun-mexri-telos-tou-etous
     
  9. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Μ. Παγώνη: Στο 94,7% το ποσοστό των εμβολιασμένων γιατρών - Λιγότεροι οι υγειονομικοί
    Τετάρτη, 21 Ιουλ 2021 20:11UPD: 20:11

     Photo
    INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Το ποσοστό εμβολιασμού των νοσοκομειακών γιατρών έχει φτάσει το 94,7% έκανε γνωστό η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. ‘Οπως είπε το υπόλοιπο ποσοστό είναι αυτοί που περνούν τη νόσο και δεν μπορούν να εμβολιαστούν τώρα και θα εμβολιαστούν μετά από κάποιους μήνες σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.



    Το ποσοστό εμβολιασμού των νοσηλευτών είναι μικρότερο σύμφωνα με την κ. Παγώνη που μίλησε στην ΕΡΤ. «Από ότι ξέρω από τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ είναι πάνω από 80%» ανέφερε.

    Πρόσθεσε ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί έφτασαν σιγά – σιγά σε αυτό το ποσοστό όπως πρέπει να φτάσουν και όλοι οι υπόλοιποι υγειονομικοί «γιατί έχουμε υποχρέωση οι ίδιοι και οι νοσηλευτές και οι γιατροί απέναντι στους ασθενείς μας να εμβολιαστούμε, απέναντι στον εαυτό μας, απέναντι στις οικογένειές μας και στους φίλους μας. Και μάλιστα όταν πρόκειται για γιατρούς οι οποίοι γνωρίζουν τη νόσο, γνωρίζουν τις επιπλοκές, έχουν δει τα περιστατικά πώς μετά από τις απλές κλίνες διασωληνόνονται και πάνε στις μονάδες δεν χρειάζεται να γίνεται και καμία συζήτηση ούτε να τους το επιβάλλουν μη γιατροί. Για μας είναι δεδομένο ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι».

    «Θα πρέπει να αυξηθούν και τα ποσοστά των νοσηλευτών,συνέχισε έτσι ώστε και αυτοί να καλύψουν το κενό αυτό, διότι δεν μπορούμε να εργαζόμαστε σε νοσοκομεία, να έχουμε τον ασθενή απέναντί μας και να μην είμαστε εμβολιασμένοι. Δεν χρειάζεται καμία ράβδος, κανένα δάκτυλο να μας κουνήσουν όταν ξέρουμε οι ίδιοι τι συμβαίνει μέσα στα νοσοκομεία».
     
  10. Alexandros_1982

    Alexandros_1982 New Member

    Διαβάζω το νημα και αναρωτιέμαι, 1) γιατί πληρώνουμε να πάμε (ή να παρακολουθησουμε εσχάτως) σε συνέδρια; 2) Είναι πολλοί τελικά οι φετιχιστες επιστήμονες... (καλά αυτό μπορεί να είναι κ συνώνυμο) 3) Είναι μήπως φετίχ να τρέφεται ο κόσμος από φόβο; 4) είναι φετίχ να προσπαθούμε ο ένας να πείσει τον άλλο χωρίς να ξέρουμε/ αναφέρουμε το υπόβαθρο μας/ τους; 5) Μήπως καταλαθος έβαλα τους κωδικούς του nature και του cell στο GBC? 6) μήπως να ανοίξω το αιρκον μπας κ κοιμηθώ;
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Είναι μερικά που έχουν εξαιρετικό lunch οφείλουμε να ομολογήσουμε  
    Για αυτό και αρκετά digital πάνε απατα  
     
  12. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor