Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Σωστός!
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αγαπητοί αρνητές του εμβολίου και του ορθολογισμου, αν μπορείτε δώστε μου μια απλή απάντηση 5 λέξεων, το πολυ:

    Εν τέλει σε ποια σέχτα ανηκετε? Είστε παλαιοημερολογιτες, γιεχωβαδες, μορμονοι, ευαγγελιστες, χριστιανοι του ΣΩΤΗΡ, ή κάτι άλλο? Γιατί πλέον εκεί πάει ο νους μου, στο θρησκευτικό φανατισμό, που κλείνει τα μάτια της λογικής και αφήνεται στη λογική "να βάλει ο Θεός το χέρι του"
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Δεν υπάρχουν μόνο οι θρησκευτικοί φανατικοί. Πιο πίσω έχω βάλει αφίσες από "αυτόνομους" και λοιπές "επαναστατικές" οργανώσεις που λένε τα ίδια με τους "απέναντι" φανατικούς για τα εμβόλια.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν το λέω ούτε εγώ, ούτε η στατιστική, η κοινή λογική το λέει. Δεν εμβολιάζεσαι για να μη μεταδώσεις, εμβολιάζεσαι για να μην ασθενήσεις. Το ότι η κυβερνησάρα μας τα έχει κάνει σκατά με τα μηνύματα που στέλνει είναι άλλη συζήτηση και αυτό γράφει και με άλλα λόγια ο @Iagos
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Η απλή λογική λέει επίσης (όπως και η στατιστική) ότι αν εμβολιαστείς, περιορίζονται σημαντικά οι πιθανότητες να μεταδώσεις. Αντίθετα αν δεν εμβολιαστείς, οι πιθανότητες να μεταδόσεις, είναι μεγαλύτερες, από τις ήδη μεγάλες πιθανότητες να νομίσεις.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αυτά δεν τα γράφει ο @Iagos, αλλά ο Μπογιόπουλος. Δείτε τα στο άρθρο του, λίγες παραγράφους πριν το τέλος του κειμένου, από το "Ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος. Όχι γιατί το λένε οι φαρμακευτικές, ούτε οι κυβερνήσεις".

    @Iagos:
    Φέρατε από το άρθρο του Μπογιόπουλου αποσπάσματα χωρίς παραπομπή, με κοπτοραπτική και δική σας υπογραφή.
    Ο,τι σας συνέφερε εννοείται - παράδειγμα, η επίκληση στον κοινωνικό δαρβινισμό γίνεται στην αντίθετη κατεύθυνση, για την υπεράσπιση της προσωπικής ελευθερίας.

    Πώς θα το λέγατε εσείς;
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Last edited: 3 Αυγούστου 2021
  9. tithon

    tithon Contributor

    στην σελίδα που παραπέμπει το αρχείο εικόνας, και την εντοπίσατε, θα βρείτε τους πίνακες και τα γραφήματα για τους θετικούς (καθώς και τους νοσούντες και βαρέως νοσούντες) κατά ηλικιακή ομάδα, και τους πίνακες ποσοστών εμβολιασμού κατά ηλικιακή ομάδα, επίσης, και θα βάλετε τα δεδομένα σε στήλες.
     
  10. thanasis

    thanasis Contributor

    Αυτά τα βρήκα. Τον αναρτηθέντα πίνακα δεν τον βρήκα, όμως. Μπορείτε να μου τον βρείτε, αν δεν είναι κόπος; Εξηγώ παρακάτω τον λόγο που επιμένω.

    Επιπλέον: στα στοιχεία του υπουργείου ανά ηλικιακή ομάδα ανά 100 χιλιάδες κατοίκους, είναι εμφανές οτι σε κάθε ηλικιακή ομάδα, τα ενεργά κρούσματα είναι σε πλειοψηφία στον ανεμβολίαστο πληθυσμό σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, παρόλο που η μεγάλη πλειοψηφία του ισραηλίτικου πληθυσμού είναι εμβολιασμένη.

     

    Ο πίνακας αυτός, σε screenshot κατευθείαν από την αρμόδια σελίδα, επιβεβαιώνει το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου και τους ισχυρισμούς του @Arioch.

    Επιπλέον2: Η επίσημη δήλωση του Ισραηλινού Υπουργείου αναγνωρίζει οτι "since June 6th there was marked decline in the effectiveness of the vaccine in preventing infection (64%) and symptomatic illness (64%). This decline has been observed simultaneously with the spread of the Delta variant in Israel. Nevertheless, the vaccine maintains an effectiveness rate of about 93% in preventing serious illness and hospitalization cases".
    Τα επίσημα ποσοστά του Υπουργείου δεν συμφωνούν με τα στοιχεία που αναρτήσατε, τα οποία (αυτά που αναρτήσατε) ουσιαστικά ισχυρίζονται οτι οι εμβολιασμένοι έχουν την ίδια πιθανότητα να μολυνθούν με τους μη-εμβολιασμένους. Για αυτό και με ενδιαφέρει να βρω την πηγή σας.
     
  11. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ο Δημήτρης Τριχόπουλος (1938-2014), σε άρθρο του της 11ης Ιανουαρίου 2001 στο κορυφαίο Ιατρικό περιοδικό του πλανήτη (N Engl J Med 2001; 344:133-134), είχε τονίσει:

    «Υπάρχει ένα ακόμη μάθημα το οποίο πρέπει να διδαχθούμε, σχετικά με τους συναγερμούς που σήμαναν για θέματα δημόσιας υγείας κατά τα τελευταία χρόνια. Όταν ένας κίνδυνος, πραγματικός ή υποτιθέμενος, αφορά σε μεταδοτική νόσο, καμιά προφύλαξη, όσο ακραία και αν είναι, δεν μπορεί να θεωρείται υπερβολική».


    Ο Δημήτρης Τριχόπουλος λίγους μήνες πριν πεθάνει, είχε δηλώσει σε ελληνική εφημερίδα:

    «Ο λαϊκισμός είναι το μέγιστο πρόβλημα της χώρας. Έχουμε κάνει συμβιβασμό στα πρότυπά μας, έχουμε εξοικειωθεί με τη μετριότητα».


    via Panagiotis Houpas

    https://www.kathimerini.gr/society/794051/apeviose-enas-sofos-anthropos-o-d-trichopoylos/
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2021
  12. tithon

    tithon Contributor

    τον αναρτηθέντα πίνακα θα τον βρείτε στο ποστ #330
    αυτό που ανάρτησα δεν ισχυρίζεται απολύτως τίποτε, είναι αριθμοί συλλεγέντες απ την πηγή που αναφέρεται στην εικόνα που ανάρτησα, με ημερομηνίες και διευκρινίσεις που αναγράφονται στην εικόνα. αν τα στοιχεία των συγκεκριμένων ημερομηνιών "δεν συμφωνούν" με τα στοιχεία της πηγής στην οποία παραπέμπει ο πίνακας, αναρτήστε διορθωμένα τα δεδομένα. αν δεν μου αρέσουν δεν θα φταίνε τα δεδομένα.

    υγ: η μεθοδολογική έλλειψη του συγκεκριμένου πίνακα είναι οτι εξαιρεί εντελώς απ τους υπολογισμούς τους, ας τους πόυμε, "μισοεμβολιασμένους".