Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Don’t feed the troll. It wiil starve to death and leave.
    Τα ταχυρυθμα μαθηματα τηλεϊατρικγς ειναι πανακριβα αγαπητε. Και απορω κιολας με οσους συνεχιζουν να απαντουν, δε βαριουνται? Αφου σε καθε.....καθε απαντηση που παιρνεις υπαρχει το «ναι, αλλα ομως.....κατι αλλο....κατι τριτο....κατι τεταρτο»
    Ασε την ιατρικη και ελα να πιουμε καμια μπυρα. Εκει σιγουρα θα εισαι προτιμοτερος  
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2021
  2. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Προσωπικά απαντώ όχι με πρόθεση να αλλάξω γνώμη στον κάθε αμφισβητία, αφού είναι ξεκάθαρο πως η θέση τους είναι προαποφασισμένη και ανελαστική και οι ταχαμου απορίες μόνο απορίες δεν είναι. Τους έχω φάει με το κουτάλι τόσα χρόνια στα ιντερνετς και τους μυρίζομαι από χιλιόμετρα.

    Αν φαινομενικά πέφτω στην παγίδα τους και απαντώ στις ασυναρτησίες, είναι αποκλειστικά και μόνο με την ελπίδα να διαβάσει κάποιος τρίτος που είναι μπερδεμένος ή αναποφάσιστος και βλέποντας την αποδόμηση και τα λογικά επιχειρήματα με πηγές και links, τα ξεκαθαρίσει στο μυαλό του και πάρει την απόφαση. Ακόμα και έναν αν καταφέρω, θα είμαι ικανοποιημένος.

    Ομολογουμένως δεν τα καταφέρνω πάντα να μείνω όσο ψύχραιμος θα ήθελα, αλλά φευ.
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2021
  3. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ξερω και αντιλαμβανομαι. Απλα, απο ενα σημειο σι υστερα ειναι τοσο ..σχεδον ασκοπο. Εχω καταληξει οτι οτι υπαρχουν ατομα τα οποια πριν καν πληροφορηθουν εχουν αντιθετη αποψη διοτι εχουν εγκατεστημενη γνωμη για ...φαρμακευτικες, γιατρους, συστημα υγειας, λειτουργημα, επαγγελμα κλπ. Απο τις πρωτες δυο κουβεντες γινεται αντιληπτο αυτο. Κι εγω μεγαλωσα...  
     
  4. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    Τώρα με κακολογείς Κατριν.  

    Πού ακριβώς έχω μεταβάλλει την αρχική μου θέση, ότι το CDC δεν είναι αξιόπιστο, ή πού παράτησα το επιχείρημα (στοιχεία του CDC) για να φέρω άλλο;

    Εκτός αν εννοείς ότι αυτό συνέβη στην μη-συζήτηση μας για τις ομοιότητες HIV-1 και ακίδας κορωνοϊού. Γι' αυτό σε ευχαριστώ, με τον τρόπο σου ομολογώ πως με βοήθησες να φτάσω σε μια απόφαση περί του αν θα κάνω τις πρώτες δύο δόσεις της ένεσης.




    Όπως και να έχει, διακρίνω πως ήρθατε λίγο πιο κοντά με τον Γκριμ, ειδικά τώρα που και οι δύο ομολογείτε πως είστε στα ύστερα. Θα έλεγα πως μάλλον καλό έκανε και στους τρείς μας αυτή η αλληλεπίδραση <3
     
  5. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Θες να μου πεις οτι εσενα θα σε πεισει να κανεις το εμβολιο, η γνωση για τις ομοιοτητες HIV και ακιδας κορονοιου? Και αντε και καποιος στις λεει. Και συνειδητοποιεις οτι εχουν ομοιοτητα στο 0% στο 45% η στο 80%???? πως αυτο παρεμβαινει στη συλλογιστικη σου? Απλα, προσπαθεις να παρεμβαλεις εμποδια στη λογικη σκεψη. Κοινως, πετας τη μπαλα στην κερκιδα. Αν θες κερκιδα ναι! Παμε γηπεδο!

    Πες μου οτι ζηλεψες.....δεν εχω ερθει κοντα με τον γκριμ. Ακομα...  

    Συνεχιζω να πιστευω οτι πισω απο το γυαλι της μπυρας θα εισαι ομορφοτερος
     
  6. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    Ε ντροπή σου, η μπύρα τους ομορφαίνει όλους
     
  7. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ντρεπομαι, η αληθεια ειναι. Συνεχιζω να λατρευω τη μπυρα. Κανει και εμενα ομορφοτερη
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    οι έφηβοι μόνον να γαμηθούν απαγορεύεται. τα υπόλοιπα τα επιλέγουν ελεύθερα.  

    https://www.cnn.gr/kosmos/story/277...yo-efivoys-12-17-eton-epilegei-na-emvoliastei

    υγ: το έφερα επίτηδες από cnn για τις προσωπικότητες που χάνουν την ψυχραιμία τους με τις πηγές.
    οι κινέζοι επιμένουν ότι δεν μπορείς να χάσεις κάτι που δεν έχεις.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    ..."...Στους πολίτες της μεσαίας τάξης και των ‘ανώτερων’ στρωμάτων η εμπιστοσύνη στους επιστήμονες είναι σήμερα τόσο μεγάλη, όσο ήταν κάποτε η εμπιστοσύνη στους παπάδες του χωριού και τους καρδινάλιους. Και οι γιατροί είναι μερικές φορές για τους φτωχούς κάτι σαν παντογνώστες Άγιοι. Σαν αυστηροί πατεράδες περιφέρονται ανάμεσα στους προστατευομένους τους και εφαρμόζουν τις πολύ αμφίβολες γνώσεις τους χωρίς να υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο. Έτσι δεν παίρνει είδηση σχεδόν κανένας, ότι διάφορα βασικά επιχειρήματα που προβάλλουν οι κατώτεροι επιστημονικοί βοηθοί, αλλά και οι κορυφαίοι της επιστήμης, υπέρ του θεσμού που εκπροσωπούν, είτε είναι απλά φήμες που κανείς δεν έχει εξετάσει αν αληθεύουν και που, αν κανείς τις εξετάσει, πολλές φορές διαψεύδονται, είτε είναι επιχειρήματα που δεν ισχύουν – μόνο που αυτό δεν είναι ακόμη γνωστό σε όλους τους επιστήμονες. Ακόμη, δεν πρέπει καθόλου να υποτιμά κανείς τη βία που ασκούν πάνω στους ανθρώπους διάφορες γενικόλογες φράσεις. Πριν από όχι και τόσο πολύ καιρό, αν διατυπωνόταν για κάποιον η κατηγορία, ότι ήταν άθεος, την έπαιρναν πολύ στα σοβαρά ακόμη και άνθρωποι που είχαν κριτική στάση απέναντι στην κυρίαρχη ιδεολογία. Με τον ίδιο τρόπο μόνο λίγοι σήμερα μπορούν να αντισταθούν στην υπνωτιστική δύναμη που ασκούν λέξεις όπως ‘ορθός λόγος’, ‘αλήθεια’, ‘επιστημονικότητα’, παρόλο που δεν μπορεί να μας πει σχεδόν κανένας τι είναι αυτά τα πράγματα, τι είναι η αλήθεια, τι είναι ο ορθός λόγος και τι είναι αυτό που καθορίζει την επιστημονική συμπεριφορά. Μια απλή κατάρα, όπως ‘ανορθολογικό’, αρκεί για να κάνει πλήθος περίεργα ποντίκια να τρέξουν αμέσως να κρυφτούν στις τρύπες τους..."...
    [Paul Feyerabend, Ανορθολογικότητα ή Ποιός φοβάται τον αράπη;, σ. 22-23]
    ________________________________________________________________
    Για την αντιγραφή
     
  10. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

  11. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Κάπως (πολύ) έτσι...

    Και στο όνομα της "επιστήμης" ο κάθε πικραμένος μιλάει για "αλήθεια" και "αυταποδειξιμοτητα", καταπατώντας προκλητικά τη μονή παραδοχή που καθιστά την επιστήμη τόσο όμορφη: δεν υπάρχουν αυτονόητες αλήθειες, δεν υπάρχουν δογματα, είμαστε έτοιμοι να αμφισβητήσουμε καθετί ανά πάσα στιγμή, αν τα δεδομένα συγκλίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Αλλά και αν τα δεδομένα δεν κατατεινουν ακομα προς τα εκεί, ως υπηρέτες της επιστήμης είμαστε έτοιμοι ανεξαρτήτως.

    Στο όνομα της "επιστήμης" κάθε πικραμένος χαρακτηριζει ηλίθιους, βλάκες, ανόητους ολόκληρες μερίδες πληθυσμού, τοποθετώντας εαυτόν αυτομάτως στην πλευρά των "πεφωτισμένων", όντας ανίκανος να δει μπροστά στα μάτια του πως η πιο εγγυημένη βλακεία είναι η έπαρση. Η βεβαιότητα για το ξεχωριστό του εαυτού του. Κάτι τέτοιοι πικραμένοι γαμανε την επιστήμη και τη δαιμονοποιούν στα μάτια του απλού ανθρώπου. Κάτι τέτοιοι πικραμένοι χρησιμοποιούν την επιστήμη μετατρέποντας την σε θρησκειολογικό δόγμα για να δώσουν αξία στον εαυτό τους: θρησκειοποιουν την επιστήμη για να κραυγάζουν πως ανήκουν κάπου ξεχωριστά. Σε μια αναμφισβήτητη αλήθεια.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    τα ιερατεία, διαχρονικά, διεκδικούν την κατοχή της "αλήθειας" επιλεκτικά και μονοδιάστατα. ο φουτουρισμός συμπεριλαμβάνεται.