Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. tithon

    tithon Contributor

    πράγματι, ανάλογα με την απειλή και τον κίνδυνο, ή ανάλογα με τον πανικό, καθένας μπορεί να λειτουργεί ψύχραιμα ως και απελπισμένα. οι οριζόντιες λιτανείες, ο οριζόντιος εγκλεισμός, τα οριζόντια εμβόλια, είναι πρακτικές "δοκιμασμένες", δεν τις εφηύραν ξαφνικά. με την αναλογικότητα φαίνεται να υπάρχει μιά δυσκολία, ούτε αυτή καινούρια.
     
  2. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Λοιπον, εγω σκεφτηκα πολυ. Εκει που προσπαθουσα να πεισω τον αντιεμβολιαστη να κανει κατι για να προστατευτει ο ιδοος και η οικογενεια του, τελικα πειστηκα εγω για την ορθοτητα της αποφασης του. Σκεφτομαι λοιπον οτι ναι. Πρεπει να περιμενουμε ολοι, γιουρια, να τελειωσουν οι μελετεες των 40.000 ατομων που αναφερει το αγαπητο κοπροσκυλο, το 2023. Να περιμενουμε. Τι ειναι δυο χρονια? Μαλιστα κυριοι. Τι θα παθουμε δηλαδη? Επιστημη δε θελουμε? Να περιμενουμε. Το 2023 που θα τελειωσει η μελετη ισως και να διαπιστωθει οτι δεεεεν κανουν τιποτα τα εμβολια στα 40.000 ατομα. Απιθανο?
    Μαλιστα σκεφτομαι να μην ειναι τα εμβολια δωρεαν. Γιατι να ειναι? Να πλερωσεις κυριε. Ειναι το βιαγκρα δωρεαν? Οχι
    Μαλιστα σκεφτομαι οτι κακως πιεζουν οι πολιτειες τον κοαμο να εμβολιαστει. Να μην εμβολιαστουν. Να περιορισουν τα εμβολια. Να θες να κανεις και να μη βρισκεις. Ειμαι σιγουρη οτι θα πεφτει ξυλο μπροστα στις φαρμακαποθηκες και ο καθενας θα βαζει πολιτικο μεσον για να βρει ενα εμβολιο και γ αυτον. Αλλα εμεις πρεπει να κρατησουμε το κεφαλι ορθιο.
    Κακως εμβολιαστηκα κι εγω το φεβρουαριο. Επρεπε να περιμενω δυο τρια χρονια ακομα, να δω ποσοι θα πεθανουν, ποσοι θα παθουν παρενεργειες απο τα εμβολια.....
    Τωρα εδω που τα λεμε....νοιθω οτι κατι με τρωει στον ποπο μου. Ισως να βγαζω ουρα. Παω στον καθρεφτη να δω.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Μια χαρά βγαίνει.
    Γιατί αυτό το μικρό ποσοστό θα συνεχίσει να μένει ανεμβολίαστο και μετά το τρίμηνο οπότε δεν θα χρειαστεί να διώξει άλλους.
    Θυμάμαι όταν έκαναν απεργία οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Αμερική (εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό) και σε μια νύχτα αντικαταστάθηκαν όλοι, από άλλο εξίσου έμπειρο προσωπικό.
    Σήμερα με χιλιάδες εμβολιασμένους υγειονομικούς χωρίς εργασία, σιγά μην συμπονέσει κανένας τους ανεβολίαστους βολεμένους του δημοσίου.
    Μόνο οι δικηγόροι θα βγουν κερδισμένοι τελικά.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Ήλιε μου, καλοκαιρινέ, εσείς,

    για μια ακόμα φορά σφάλλετε. Όπως έχω ήδη πει σε αυτό το νήμα, δεν ασπάζομαι ούτε την άκριτη κατακουζηνίλα, μα ούτε και το ψεκίδι, φυσικά. Οπότε δεν με απασχολεί να "σπρώξω" κανέναν προς καμμία "κατεύθυνση". Διαμορφώνω άποψη και στάση με βάση τα στοιχεία και, αν τοποθετούμαι εδώ είναι επειδή διαπιστώνω ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς και σίγουρα όχι για να κάνω κάποια σταυροφορία. Με χαρά θα ακούσω και την άλλη άποψη και, φυσικά, θα επαναπροσδιορίσω τη θέση μου, αν αυτό δείχνουν τα στοιχεία. Θυμηθείτε λίγα ποστ πιο πριν, στις, εμμμμ, κοτσάνες (σόρρυ, τέτοιες ήταν) που αναρτούσατε για την αλαμπαμογιατρό, σας είχα ημι-υπερασπιστεί, καθώς μου είστε αξιαγάπητος μέσα στην ιδεοληπτική αφέλειά σας.
     
  5. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    ...Eκτός αν αυτός είναι ο σκοπός σου εξαρχής -


     


    Θανάση αδερφέ μου, τρελλό μου αγόρι.


    Άργησα να πιάσω τα βήματα του χορού μας.
    ΔΩΣΕ  
     
  6. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Μολονότι για ορισμένους συναδέλφους οι εμβιοι οργανισμοι (sic! ακόμα δεν είμαστε σίγουροι που να κατατάξουμε τους ιούς, τα πριονς και τα ελεύθερα rna- είναι εκφραστές εμβιοτητας και δεν είναι ένα πραγμα) είναι σπάταλες ενεργειακές μηχανές (για αυτό θεωρούν πως δεν μπορούν να παρατηρηθούν περισσότεροι από 5 κρίκοι πυραμιδικης τροφικής ακολουθίας), η ταπεινή μου θέση είναι πως είναι βέλτιστες μηχανές αξιοποίησης ενέργειας. Στο ισοζύγιο κοστους-οφελους οι επιβιουντες εκ των οργανισμών ακολουθούν τη βέλτιστη δυνατή στρατηγική.

    Τούτου λεχθεντος, ο φόβος είναι εκ των θεμελιωδεστερων ενστίκτων επί του οποίου φιλοσοφικές συζητήσεις και νομικές παρεμβάσεις χωρούν μόνο ως αντανάκλαση της γραφικής πεποίθησης γνωστικής αυθεντίας ενός πιθήκου που έμαθε να αξιοποιεί τη φωτιά τα τελευταία x +(-) ν χιλιάδες χρόνια.

    Απέναντι στον ενστικτώδη φόβο επιβίωσης οι καταναγκασμοί για να πράξει κανείς αντίθετα προς αυτόν αντανακλά επίσης την αντίληψη και νοοτροπία του εκάστοτε κυρίαρχου κοινωνικο-ιδεολογικου αφηγήματος.

    Δεν μπορείς να εξαναγκάσεις κάποιον να μην κάνει το εμβόλιο, όταν αυτός φοβάται πως αν δεν το κάνει θα πεθάνει.
    Δεν μπορείς να εξαναγκάσεις κάποιον να το κάνει, αν φοβάται πως αν το κάνει θα πεθάνει.

    Ο φόβος για τη ζωή είναι η κυρίαρχη παράμετρος στο σύστημα που συζητάμε εδώ. Επομένως και οι επικλήσεις περί "ελευθερίας επιλογής" των αντιεμβολιαστων είναι εξίσου γραφικές και περιττές.

    Αν είχαμε ξέσπασμα μιας επιδημίας με πολύ πιο αυξημένα ποσοστά θνησιμότητας, τότε με βάση την αξιολόγηση του ισοζυγίου κοστους-οφελους θα αναμενόταν πράγματι μεγαλύτερη εμβολιαστικη προσέλευση. Τώρα όμως έχουμε την τύχη να παρατηρούμε για πρώτη φορά πως αντιδρά ο γενικός πληθυσμός απέναντι σε προληπτικές βιολογικές παρεμβάσεις συναρτήσει του διαμορφουμενου ποσοστού θνησιμότητας.
     
  7. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Το κακο ειναι πως θεωρουμε εμεις οι ανθρωποι οτι, επειδη ταξιδευουμε με αεροπλανο και δαμασαμε τη βαρυτητα, δεν υπαρχουν αλλοι εμβιοι η παρομοιοι οργανισμοι που μπορει να διεκδικουν τη φυση πολυ περισσοτερο απο εμας.
    Δεν ειμαστε ατρωτοι. Το αντιθετο. Ειμαστε βιολογικα, οι λιγοτερο εξοπλισμενοι εμβιοι οργανισμοι. Μονο το ρημαδι το μυαλο μας ξεχωριζει απο τα υπολοιπα ζωα. Το οποιο επισης υποκειται σε εξελικτικη επεξεργασια

    Ειναι κοινωνιολογικα πολυ ενδιαφερουσα η αντιδραση των ανθρωπων στην απαγορευση η την επιβολη, να θελει παντα να κανει το ακριβως αντιθετο. Μετα απο τοσους μηνες πλεον, θεωρω λαθος την επικοινωνιακη πολιτικη της προσπαθειας επιβολης. Παντα λαθος τη θεωρουσα αλλα τελοσπαντων. Αποδεικνυεται και στην καθημερινοτητα. Η προσπαθεια επιβολης παλι δυστυψως γινεται απο τους μη επιστημονες. Γινεται απο τις πολιτειες πρωτιστως και παντα με οικονομικα κριτηρια στην κορυφη.
    Περυσι με το που πρωτοξεσπασε η πανδημια, το πρωτο που λεγοταν σε καθημερινη βαση ηταν «καντε τεστ, καντε τεστ»
    Αλλα δεν υπηρχαν χρηματα για τεστ τοτε..... Περυσι ηταν εθελοντικα. Τα αγνοουσαμε διοτι χρειαζονταν λεφτα, ηταν πανακριβα.
    Τωρα εγιναν υποχρεωτικα. Και παλι αντιδρουμε.
     
  8. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Αχ κρίμα. Παραλίγο και θα σε είχε πείσει.

     
     
    Last edited: 16 Αυγούστου 2021
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Τώρα αλήθεια;;    
     
  10. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    Σοκαριστικό βίντεο - Ανεμβολίαστη βάζει σε κίνδυνο Εμβολιασμένους


    "Βάηραλ" έχει γίνει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης "Τίκ - Τοκ", βίντεο όπου ψεκασμένη αρνητής της Επιστήμης παραδέχεται πως όχι μόνο προχώρησε σε Ιατρικό ραντεβού παρότι ανεμβολίαστη, αλλά έσυρε μαζί της και δεύτερο ανεμβολίαστο άτομο.
    Όπως ήταν πρέπον και ιατρικά ορθό, το ιατρικό προσωπικό αρνήθηκε να εξετάσει το ανεμβολίαστο ον.

    Αντιδρώντας με μίσος, η ψεκασμένη Αρνητής στράφηκε στο "Τίκ - Τόκ", και καταχράστηκε την πλατφόρμα για να φτύσει εμφυλιοπολεμικό δηλητήριο απέναντι στους Εμβολιασμένους.

    Το βίντεο εδώ (προσοχή - περιέχει σκληρή ρητορική μίσους)
    https://s1.webmshare.com/ewz55.webm
     
  11. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

  12. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    Γενναίο, πανέμορφο και ισχυρό κλιπάκι
    από τον Δήμο Ρεθύμνης.


     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2021