Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. lotus

    lotus Silence

        
     
  2. lotus

    lotus Silence

    Άσε που πρέπει να αρχίσεις να μαζεύεις και μπανάνες από Σεπτέμβρη αυτό που το πας?
     
  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ατρύπητος/ανεμβολίαστος/δώστε όποιον ίσως αρνητικό χαρακτηρισμό θα θέλατε. Σίγουρα δεν πήρα αυτή την απόφαση επειδή πιστεύω σε συνομωσιολόγους/τυχοδιώκτες και λοιπές ευγενείς δυνάμεις. Απλά διάβασα τις πληροφορίες προϊόντος που οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες δίνουν εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο στον ΕΟΦ και στον ευρωπαϊκό EMA και πείστηκα ότι η πιθανότητα βλάβης είναι μεγαλύτερη εκείνης του οφέλους. Αλλά πρωτίστως το εξέλαβα σαν ζήτημα καταστρατήγησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία και δεν δέχομαι να απεμπολιστώ στο όνομα μιας αμφίβολης προστασίας, ούτε ακόμη και για το - και καλά - κοινό καλό. Τα λοιπά "παρελκόμενα", είναι κάτω από τα μάτια όλων μας και όποιος θέλει να μάθει ποια είναι, του αρκεί να ψάξει και να τα βρει, δεν είναι δύσκολο. Πάντως μεγαλύτερη αηδία από το διαχωρισμό - τον πολλοστό - της "κοινωνίας" σε υπέρ και κατά, σε αρνητές και θιασώτες, δεν υπάρχει. Μπράβο σε όσους από μας όχι μόνο τον αποδεχόμαστε αλλά και τον επικροτούμε. Εννοείται ότι το ως άνω μπράβο, είναι ειρωνικό.

    Υ.Γ. σήμερα το εμβόλιο κατά της COVID-19, η υποχρεωτικότητα μόνο για κάποιες εργασιακές/ηλικιακές ομάδες πάντα και μόνο για το ευρύτερο καλό. Αύριο ποιος ξέρει τι άλλο, για ποιους και με ποια δικαιολογία. Το αποτέλεσμα? Όποιος ζήσει αρκετά, ίσως και να το δει. Έτσι, μια τετριμμένη σκέψη στο ξεκουδουνο.
     
    Last edited: 1 Ιουλίου 2022
  6. Afentra katrina

    Afentra katrina Regular Member

    Θα σχολιάσω μερικα πράγματα σχετικά με το εμβόλιο και μετά ο καθένας ας σκεφτεί ότι θέλει γιατί διάβασα πολλές τραβηγμένες απόψεις για τους άνθρωπο που δεν εμβολιαστηκαν ότι είναι αμόρφωτοι ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται κτλπ. Όλοι εσείς που λέτε ότι τα εμβόλια αυτά είναι ασφαλή μπορείτε να μπείτε στην εκάστοτε εταιρία που παράγει το κάθε εμβόλιο να δείτε τι αναφέρετε στα ποσοστά αποτελεσματικότητας ενάντια στον κίνδυνο σε νεαρές ηλικίες δεν τα λέω εγώ αλλά οι ίδιες οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια αλλά ποιος θα κάτσει να διαβάσει? Όταν σε μικρή ηλικία ο κίνδυνος να πάθεις κάτι από εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από το να πάθεις κάτι από τον κόβιντ γιατί να εμβολιασεις τα παιδιά ας ξεκινήσουμε από κει γιατί όλο αυτό είναι φουλ παράλογο. 2ον πάμε στο θέμα ελευθερία αγαπητοί επαναστάτες του καναπέ πως δέχεστε να δείχνετε ταυτότητα όπου πάτε ? Πώς δέχεστε να κάνετε πράγματα με τη βία για να μην σας βάλλουν πρόστιμο? Πώς νιώθατε όταν στέλνατε σμσ για να βγείτε από το σπίτι στην καραντίνα? Όταν απλά θέλατε να πάτε κάπου και κινδυνεύετε με πρόστιμο 300€ μετά τις 6 το απόγευμα. Λογικευτειτε με την παράνοια που ζούμε και ξυπνήστε δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει δεν περιμένω καθολικη αποδοχή γιατί η όραση ανοίκει σε όλους η αντίληψη σε λίγους . Δεν γίνεται να μην μπορείς να ταξιδέψεις ούτε με μοριακό τεστ σε μερικές χώρες επειδή δεν εμβολιαστικες είναι κοινωνική αδικία και ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα όλο αυτό βασίζεται στο διαχωρισμό εμβολιασμενοι ανεμβολιαστου πέσατε στην παγίδα να μαλώνετε και αυτοί να σας ελέγχουν υποστηρίζεται τα εμβόλια λες και έχετε μετοχές στη Pfizer. Το ότι όλο αυτό είναι κατά της ελευθερίας και μπάζει από παντού σας περνά αδιάφορο απλά και είναι εντελώς θλιβερό παραιτήθηκα από τη δουλειά μου όταν μας επιβαλλανε να πληρώνουμε τα τεστ ως ανεμβολιαστη όχι γιατί δεν ήθελα να κάνω ώστε να γνωρίζω να προστατεύσω εμένα και τους γύρω μου αλλά γιατί έπρεπε να το πληρώνει το κράτος ώστε να προστατεύει τους πολίτες που πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για ιατρική περίθαλψη αλλά ούτε αυτό το δέχτηκε κάνεις και αναγκαστικά όσοι δούλευαν πλήρωναν ιατρική περίθαλψη και οι επιπλέον τα τεστ για να πλουτίζει η οικογένεια Μητσοτάκη με τα διαγνωστικά που φύτρωσαν σαν τα μανιτάρια.
    Εγώ λοιπόν δεν εκανα το εμβόλιο για λόγους πρώτα κοινωνικής ελεύθεριας απόλυτα συνειδητά με οποίες συνέπειες όπως απολεια εργασίας και όχι δεν είχα φράγκα από πισω και δεύτερον λόγο ηλικίας και λόγο ανακάλυψης ότι σε χώρα που δεν υπάρχουν νοσοκομεία χορηγούν αζυθρομικινη 6 μέρες από την πρώτη μέρα εκδήλωσης συμπτωμάτων και υπάρχει 95% αναρωση όταν αρρωστησα μάντεψτε κανένας γιατρός δεν μου έδινε την αντιβίωση από την αρχή εν τέλη με το που την πήρα έγινα αμέσως καλά μερικά πράγματα θέλουν απλά λίγο ψάξιμο παρατήρηση και κριτική σκέψη μην μαλώνετε για τα γαμωεμβολια ο καθένας κάνει ότι θέλει στο σώμα του. Ας κοιτάξουμε να σώσουμε τον πλανήτη από τον έλεγχο που μας επιβαλλουν
     
  7. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    όχι πια...
    συμφωνούμε  
     
  8. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Εγώ δεν έστειλα τα παιδιά μου σχολείο για ένα σωρό λόγους.

    Ο πρώτος έχει να κάνει με την κατάφωρη καταπάτηση των ατομικών μου δικαιωμάτων. Τι θα πει υποχρεωτική εκπαίδευση; Άμα θέλω να πάνε, θα πάνε. Άμα δε γουστάρω, γιατί να πάνε να τραβολογιούνται αχάραγα για να κονομήσουν οι εκδοτικοί οίκοι; Τι διαφορά θα κάνει στη ζωή τους το να διδαχθούν μαθηματικά και αρχαία και μαλακίες; Είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο το ατομικό μου δικαίωμα να επιλέξω, αν θέλω να τεθώ εγώ ή να θέσω τα παιδιά μου στο έλεος των ανίκανων δημοσίων υπαλλήλων δασκάλων.

    Ο δεύτερος έχει να κάνει με το ότι διάβασα τις αντενδείξεις της μόρφωσης. Το ξέρετε ότι το 90% των ενόχων για μαζικές ανθρωποκτονίες είχε ολοκληρώσει τουλάχιστον τη δευτερόβαθμια εκπαίδευση; Το ξέρετε ότι τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς που λένε ότι σταδιοδρομούν, επειδή έκαναν καλές σπουδές, είναι ηθοποιοί; Ψάχτε το και μην τρώτε σανό σαν πρόβατα. Οποίος ψάχνει βρίσκει.

    Και τέλος πάντων, στην εποχή των παππούδων μας ούτε οι μισοί δεν πήγαιναν σχολείο. Έπαθαν κάτι;
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2022
  9. Σεχραζατ

    Σεχραζατ https://youtu.be/VifSsnN_oiU Premium Member


      
     
  10. slave32

    slave32 Contributor

    Κωστη αφου τα χεις κλειστα κ δε μπορω να σε βρω αλλιως. Συλλυπητηρια.
     
  11. slave32

    slave32 Contributor

    Δεν εστειλε τα παιδια του σχολειο γιατι πανε δημοτικο και δεν κινδυνευουν να μεινουν απο απουσιες, μη σας κοροϊδευει κιολας!!
     
  12. slave32

    slave32 Contributor

    Ιαση μονο με αζυθρομικινη; ξερετε φανταζομαι οτι τα ζυθρομαξ κτλ δεν εξουδετερωνουν τον κοβιντ.