Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Επιτέλους έγινα αντιληπτή!

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Εμ, εγώ δεν έγινα αντιληπτή. Η παράθεσή μου ήθελε να δείξει ότι η δική σας διατύπωση είναι στεγνά χωρίς επιφύλαξη.  

3. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Αυτο που εννοω ειναι οτι πιθανως στην εποχη των σπηλαιων, πραγματι π αντρας να εβγαινε να σκοτωσει ενω η γυναικα καθοταν στη σπηλια με τα παιδια κανοντας το γεωπονο. Εκει θα ειχε νοημα η "αντιπαραθεση". Αλλα κι εκει ρολοι επιβιωσης της ομαδας ηταν αυτοι.
    Κατα τα αλλα, μενω στη γενικη ουσια της "μη αντιπαραθεσης"

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αυτός ο Ασκητής και αυτή η Χειρδάρη πια! Στο Erotica παίρνομε μάτι και κιαμιάν έκθεση με dildos  

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ευτυχώς τελειώνει όπου νάναι το σουκού...

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Η βολικότητα διευκολύνει όσο να πεις  

7. bumblebee

bumblebee Contributor

Πολύ δύσκολα. Τράβηξα παρα πολλά.
    Μεγάλη ταλαιπωρία.

Χρειάστηκα να τις δοκιμάσω ολες   

8. Old submissive

Old submissive Υποτακτικά φετιχιστής

Βρίσκω ότι στην Ελλάδα έχω συναντήσει πολύ λιγους συντρόφους (άντρες ή γυναίκες) που καταφέρνουν εκφράζονται και να βρίσκονται πραγματικά σε ένα ελευθεριάζον πνέυμα και πρόθυμοι να πάνε προς την πραγματοποίηση των φαντασιώσεων τους με έναν ή περισσότερους παρτενερ, σχέσης ή μη. Υπάρχει ένας εγγενής συντηρητισμός που διαπνέει ακόμα και ανθρώπους της κοινότητας μας και που τελικά κάνει τα πράγματα συμβατικά ακόμα και μέσα στις διαφοροποιημένες επιλογές που πολλοί από εμάς κάνουμε. Οι συναντήσεις με έναν/μια παρτενερ που να τολμά να υπερβαίνει τα εσκαμμένα ή τις προκατασκευασμένες επιλογές είναι σπάνιες και οι ενδυματολογικοί κώδικες και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι τετριμμένα. Τις λίγες φορές που είχα ευκαιρία να βρεθώ με συντρόφους με αληθινή φαντασία και λίγες απαγορεύσεις ως προς τις φαντασιώσεις και τις σεξουαλικές συμπεριφορές τους, vanila ή μη, αυτό έγινε στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Αντίθετα στην Ελλάδα, το διακύβευμα για τον καθένα από εμας και ο γενικότερος συντηρητισμός της κοινωνίας κάνει τους ανθρώπους πολύ προσεκτικούς, σχεδόν καχύποπτους, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται σπάνια και να δυσκολεύονται να πάνε προς τον άλλο και την συνάντηση. Και μίλάω για τους συνειδητοποίημενους και όχι για όλους αυτούς/αυτές που φλερτάρουν με τον χώρο αλλά στο δια ταύτα μένουν κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιό τους ή της φαντασιώσεις τους. Όλα αυτά βέβαια είναι απλές γενικεύσεις ορμώμενος από μία προσωπική πορεία και μία εμπειρία 20 ετών, όπου συνάντησα πολλα ανθρώπινα κορμιά, λίγους παρτενερ που να εγγράφονταν στο bdsm, στο kinky ή στο φετιχ, και σίγουρα ελάχιστα ελεύθερα και ελευθεριάζοντα πνεύματα που ήταν ικανοί να αφήσουν την σχέση ανοιχτή σε τρίτους χωρίς να συγκλονίζονται τα θεμέλια της διαπροσωπικής σχέσης. Ίσως φταίει βέβαια και η εξωτερική μου εμφάνιση. Ή και η συμπεριφορά μου. Ή και ο κοινωνικός και οικονομικός μου καθορισμός. Ή απλά είμαι εγώ ο περιέργος. Ίσως...

9. Melantha_a

Melantha_a New Member

καλο θα είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας πρώτα! Τόσο απλά.

10. Redflower

Redflower New Member

Κάπου εδώ μέσα διάβασα επίσης ότι οι Κυριαρχικές γυναίκες είναι κοντόχοντρες και κομπλεξικές εκεί να δεις ορμόνες

11. Old submissive

Old submissive Υποτακτικά φετιχιστής

Μήπως υπερβάλλετε με τα στερεότυπα ;

12. bd.bd

bd.bd Regular Member

Αγαπάμε Κυριαρχικές και με φολίδες πράσινες, ράμφος, μωβ μάτια και καμπούρα.