Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς κάνει δώρο το σ Στον/στην Κ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 11 Μαρτίου 2020.

1. slave32

slave32 Contributor

Ενα απο τα μεγαλυτερα μου ερωτηματσ στις αρχες της εκπαιδευσης μου ηταν πως θα μπορουσα να του κανω δωρο και αν ναι τι θα ηταν αυτο. Σιγουρα δε μπορουσε να ηταν υλικο. Σχεδη 24/7. Τοτε δεν μου επετρεπε να δουλευω, ουτε τουλαχιστον απο το σπιτι οπως τωρα, οπως και οι υπολοιπες ελευθεριες ηταν κομμενες. Οποτε τον ρωτησα αν μπορω να του κανω δωρο. Μου ξαναεξηγησε το τοτε στατους μου και την επιλογη μου να γινει σκλαβος.
    -Μπορεις να μου κανεις δωρο, ομως θα πρεπει να ειναι κατι που θελω.
    Τοτε αρχισα να σκεφτομαι και κατεληξα οτι πρεπει να ξεπερασω τα ορια μου. Μερικες μερες αργοτερα του ζητησα να τον καθαρισω με την γλωσσα μου μετα την πρωινη του αφοδευση. Ηταν οτι πιο σιχαμερο εχω κανει και το πιο ομορφο ταυτοχρονα. Καταλαβα οτι ενας σκλαβος το μονο που μπορει να δωρισει ειναι τον εαυτο του. Την ιδια μερα το βραδυ υπογραψαμε συμφωνο διαβιωσης.

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Το "δώρο της υποταγής" είναι αυτοαναιρούμενο.

Καλά να περνάτε.