Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς να είσθε αντιδημοφιλής στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 21 Απριλίου 2009.

1. Αντιδημοφιλής γίνεσαι όταν λες αλήθειες.
    Όταν κάνεις χιούμορ σε πράγματα που είναι οφθαλμοφανείς απάτες.
    Όταν είσαι ειλικρινής γενικά.
    Όταν εισαι ζαμάν φου και κοιτάς τα του οίκου σου και του εαυτού σου.
    Πέρα από αντιδημοφιλής μπορείς να γίνεις και μισητός για τους παραπάνω λόγους.

Δημοφιλής γίνεσαι όταν, αναπαράγεις αρλούμπες για το πόπολο (που τις αποκαλείς τριμέγιστες πανσοφίες)
    Είσαι οσφυοκάμπτης, κωλογλείφτης, χειροκροτητής

2. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

αντιδημοφιλης μπορεις να γινεις με δεκαδες τροπους

ο πλεον εγγυημενος ειναι να θεωρεις οτι ολοι οι αλλοι δεν κατανοουν την ποιοτητα σου, την εγκυροτητα των αποψεων σου, και την καθαροτητα των προθεσεων σου.

3. aethereal

aethereal Guest

like

υ.γ
    με αφορμή τη θέση του peleas..

δημοφιλής < ελληνιστική κοινή < δῆμος + φιλέω (αυτός που τον αγαπά ο λαός)
    Κατα την άποψή μου..
    πιστεύω πως ο αντιδημοφιλής,συμβαίνει να εγείρει άθελά του,(ή και ηθελημένα),τα πάθη του λαού(φθόνος,οργή,θυμός)ως άνωθι ετέθησαν περιγραφικά..
    Στην αντίθετη περίπτωση,θα πρέπει να σφίξει την καρδιά του και να το δεχτεί,όσο κι αν τον πονάει.
    Είναι δημοφιλής εκ φύσεως,είναι ένα φυσικό ταλέντο δημοφιλίας που όσο κι αν προσπαθεί...
    τον αγαπάνε.... 

Last edited by a moderator: 18 Αυγούστου 2015
  4. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

τελικά η αντι-δημοφιλία ειναι τέχνη ή εμφυτη ροπή? η ετυμολογία και ο Μπαμπινιωτης δεν με βοήθησαν....άλλη λόγια προσέγγιση ειναι διαθέσιμη? περιμένω να εκπλαγώ.

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Θεωρώ ότι οι επιλογές μας μπορούν να μας κάνουν αντιδημοφιλής.
    Επομένως δεν βρίσκω καμία έμφυτη ροπή σε αυτό.
    Τέχνη δεν θα την έλεγα καθώς η τέχνη έχει στόχο την προσέγγιση προς το κάλλος, όχι τον κάλο του καθενός  
    Τακτικές υπάρχουν, ίσως και στρατηγική  

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

... με το να είσαι όμορφη/ος, πάω να βάλω την μπούργκα μου.-

7. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

το γνωστο μπλοκαρισμα: οσο αναλυουμε ενα θεμα τοσο χανουμε την ουσια.

νομιζω οτι το εισαγωγικο του νηματος ποστ ηταν καυστικα ειρωνικο και αφορουσε τις περιπτωσεις που καποιος/α γινεται αθελα του/της αντιδημοφιλης (αντιπαθης, γελοιος, μαλακας κλπ.....δικα μου τα κοσμητικα, δεν χρειαστηκα βιβλιογραφια).

αυτος/η δεν ακολουθει τακτικες και στρατηγικες. του/της βγαινει αυθορμητα. αυτους ειχα στο νου μου οταν εγραψα πιο πανω.

καποιοι άλλοι το επιδιωκουν. δεν θα με ενδιεφεραν οι τακτικες τους. οσο για τις προθεσεις τους....υπαρχουν οι ψυχαναλυτες και οι ψυχιατροι.

αν αποδειχθει οτι δεν καταλαβα την κεντρικη ιδεα του νηματος...θα κρατησω την αναπνοη μου

8. margarita_nikolayevna

Δεν είμαι σίγουρη ότι τους βγαίνει τόσο αυθόρμητα. Πιθανόν είναι μια στρατηγική που ακολουθούν ασυνείδητα. Ή έχουν έναν άλλο στόχο που έχει ως επιμέρους τακτική/στόχο το να γίνουν αντιπαθητικοί. Δεν ξέρω, υποθέτω...

9. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

το....τερματισες!

10. aethereal

aethereal Guest

Ιδού
    ενα απλο παράδειγμα ρεαλιστικής,αυθόρμητης αντιδημοφιλούς συμπεριφοράς βγαλμένο,οχι απο την ιστορική βιβλιογραφία αλλα απο τη ζωή την ίδια...
    μπορεί βέβαια να φαντάζει κάπως υπερβολικό και παρατραβηγμένο αλλα ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ?
    (και μαλιστα με τη βιβλιογραφία απούσα?)

11. margarita_nikolayevna

Δεν ησυχάζω ποτέ αν δεν το τερματίσω  

12. D.T

D.T Guest

Eπιτέλους και μία που έπιασε το κρυφό νόημα του νήματος.Είναι τέχνη, και στρατηγική και πολλά άλλα ακόμη που δεν πρόκειται να αποκαλύψω έτσι εύκολα,δημόσια στους επίδοξους αντιδημοφιλείς.