Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Ιουλίου 2007.

  1. hugger

    hugger Regular Member

    Σεβομαι απολυτα τις αποψεις σου. Αν και μου ειναι ιδιαιτερα απεχθεις και δε συμφωνω σε καμμια. Δεν μπορεσα να αντισταθω να σε κανω quote, γιατι μου θυμισες ολες εκεινες τις αιτιες που με εκαναν απο εφηβος να μην εχω αντροπαρεες. Συγκεκριμενα το μηνυμα σου, ειναι κατι σα να "παιρνει το ποταμι" τα σημαντικα αυτο-ερωτικα (LOL) θεματα που αναπτυσσονται μεσα σε αυτες.Λυπαμαι, και δε θαθελα ναναι ετσι, αλλα δυστυχως,χαμενος χρονος ηταν παντα, και διανοητικα βλαβερος.
    Χωρις να διεκδικω καμμια αυθεντια, και γω σε καποια φαση καποιας ζωης ειμαι, δηλωνω σχεδον περιεργος να δω αν θα πιστευεις τα ιδια αν και οταν θα εισαι φασ(η)στας με με γυναικα και παιδια, ειδικα κορη...
    Κι επειδη βλεπω το φυλλο ειναι καθοριστικος παραγοντας στο μηνυμα σου, γραμματικα τουλαχιστο, η Λογικη, η Φυση, η Ευτυχια, η Υγεια,ακομα και αυτη η Κυριαρχια, και γενικα οτιδηποτε ευχαριστο και ποθητο, ειναι γενους θηλυκου συμφωνα με τη σοφη σημειολογικα ελληνικη γλωσσα. Οι υπολοιποι ας βολευτουμε με τον Πολεμο, που οσο και αν μπορει να φανταζει οτι εξυπηρετει τον εγκωμιασμο της ανδρικης ρωμης, ειναι τρανταχτο παραδειγμα ανθρωπινης αυτοκαταστροφικης ανοησιας, και παντα αποκυημα συγκρουσεων αντροπαρεων χαριν υποθετικων "σοβαρων" αιτων . Για να μην ακουστει μεροληπτικο το προηγουμενο, στο υπογραφω και σαν υπολοχαγος Λ.Ο.Κ εν εφεδρεια, με ακομα (σπανια μεν) συμμετοχη σε ασκησεις τεχνικης πολεμου, που το μονο που με βοηθουν, ειναι να τις απεχθανομαι ακομα περισσοτερο.




    Τελος παντων, δεν ειναι flame αυτο, εγραψα οτι σκεφτηκα.

     
     
  2. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    Σειριος my man τα λες πολυ ωραια και σκληρα-τοσο σκληρα που σοκαρεις και εμενα που ειμαι παρα πολυ σκληρη οπως ξερεις ατσαλοπροκα. Ο hugger σου ανταπαντησε πολυ ωραια και κατα βαση λυπαμαι που το φιλολογικα κατωτερο ποστ μου θα υπερκαλυψει αυτο του εξαιρετου ΛΟΚατζη αλλα τι να κανω αν θελω να πω κατι δεν με σταματαει ουτε ζουρλομανδυας
    Δεν ειναι και πολυ αδικα αυτα που μας καταλογιζεις αν και δεν μου αρεσει να τσουβαλιαζομαι μαζι με την Αννα Διαμαντοπουλου, την Ελενη Μενεγακη και την Χιλαρι Κλιντον επειδη εχουμε ολες μ*νι αλλα παει στον διαολο. Δεν ξερω αν ειναι καταλοιπο κοινωνικων δομων η γονιδιακης ανασυστασης -κατι μου λεει πως ειναι το πρωτο my man μιας και ποτε σου σηκωσαν κεφαλι οι γυναικες? ειναι δεν ειναι 100 χρονια-αλλα αν εισαι σκλαβος (και δεν σου λεω για τις χαρουμενες σκλαβες του φορουμ γιατι εγω ποτε μου δεν θα ημουν καταχαρουμενη σκλαβα) μαθαινεις να μην κανεις ποτε κατα μετωπο επιθεση αλλα να "συμβιβαζεσαι". Να συμβιβαζεσαι οσο αναγκαζεσαι να διαρκει ο συμβιβασμος και να τον αποτιναζεις μολις παψει να σε εξυπηρετει. Yeah I know αμοραλιστικο αλλα αμαρτανεις για το παιδι σου που λενε. Ελαχιστες γυναικες ειναι φτερο στον ανεμο. Οι πιο πολλες ξερουν τι θελουν απλα οταν αναγκαζονται για κατι που ξερουν πως δεν θελουν ψευδονται-δεν εχουν αλλαξει γνωμη. Ειναι καπως διαφορετικο
    Οσο για την ακεραιοτητα των ανδρων, το ασυμβιβαστο και (ω! τι ωραια λεξη!) την ανδρεια θα μου επιτρεψεις να σου πω πως εδω μου θυμιζεις τα ρομαντικα μυθιστορηματα. οχι τα Αρλεκιν αλλα τα "ρομαν"-ξερεις τον Ιβανοη, την Πριγκιπεσσα Ιζαμπω, ολα αυτα τα ωραια και αλλα ακομα πιο παλια που γραφτηκαν το 1600 και εγω δεν ξερω ποτε. Να σου πω κατι my man αλλα να μεινει μεταξυ μας. Οι ιπποτες ποτε δεν υπηρχαν. Ηταν κατι κοιλαραδες πολεμοχαρεις βιαστες που εκλεβαν τους κακομοιρομουσουλμανους. Στην καλυτερη περιπτωση ηταν θρησκοληπτοι σαν την Λουκα. Το ρομαν τους εκανε ψηλους, ωραιους και ευγενικους. Η ακεραιοτητα σας ειναι μια φενακη, το ψεμα σας πολυ πιο πολυπλοκο και πιο πειστικο απο τα φληναφηματα μιας κακομοιρας. Και ειδικα σημερα ειναι δυσκολοι καιροι για πριγκιπες. Ο συμβιβασμος σου στην δουλεια, στην κυβερνηση, στα σηματα της τροχαιας, στην καριολα και στον πουστη ειναι κατι που κανεις καθε μερα. Αλλιως εισαι ο Λουκυ Λουκ. Και οι "μουσες" και οι "μουσοι" ειναι κατα βαση αφυλοι. Πρωτα τους φτιαχνεις εσυ απο πηλο και μετα τους βαζεις τον π*τσο η το μ*νι αναλογα με το αν ο ποιητης ειναι αντρας, γυναικα, γκει, λεσβια. Τιποτα δεν ειναι προνομιο του λευκου, χριστιανου, ετεροφυλοφυλου ανδρα πια-ακομα και τα πιο σκατενια του προνομια που ποτε δεν θα θελες να εχεις
    με τιμη
    Γκουεν
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    ισότητα είναι... θα περάσει  
     
  4. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Re: Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    Με το παραπανω δεχεσαι οτι υπαρχουν η υπηρξαν καποια αιτια κοινωνικης υπεροχης, η υπηρξαν και υπαρχουν καποιες δυνατοτητες κοινωνικης υπεροχης, οπως μεταφραζης την "υπερτερησι". Αραγε εκινη η κοινωνικη υπεροχη να προερχεται απο το πρωτογονο ανδρα που ειχε την μυικη δυναμη να κυνηγα κλπ, η να εχη καποιες αρμοδιοτητες μεσα στο κοινωνικο συνολο του σαν προστατης του συνολου, και συνεπως με τη παροδο του χρονου αποκτησε το προνομοιο του εκδικασιμου των αποφασεων η κριτη των σωστων αποφασεων? Γιατι το ολο συνολο να ενεκρινε την ενεργεια εκεινη, και αργοτερα να να αποκτησι και κοινωνικη υπεροχη? Ειναι η μυικη δυναμι ενας απο τους ο συντελεστες σκεψης στο ενας αντρας να εχη την ευχερεια να παιρνη πιο ευκολα αποφασεις απο μια γυναικα? Η ειναι κατι αλλο?

    Αισιοδοξια για μια καλυτερη ζωη, η αισιοδοξια για ενα ανεξερευνητο μελλον? Σαφως η καθαυτου "αισιοδοξια" ειναι προνομοιο της γυναικας οπου στις περισοτερες περισυλογες της δεν βαζη το κυνδυνο μη διεκπεραιωσης σαν παραγοντα, γιατι αφου ακομα ζη και περνα καλα ειναι το ζητουμενο της. Ομως για το ανεξερευνητο μελλον που πρεπη να κτιστη και να αποδωση καρπους, η να επιφερη μια καινουργια ταξη πραματων, τι γινεται? Ποιος τολμα να παρη τις αποφασεις για εκιενη την περιπτωσι, και γιατι?

    Βεβαια στη συχρονη εποχη μας το οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερες στη πολιτικη δεν πρεπη να αναφερεται σαν παραδειγμα, αλλα σαν μια απλη ενδειξι εκκινησεως ενδιαφεροντος και ψαξιματος απο τον παλιο καιρο μεχρι το σημερα. Συμφωνω εχη μεινη καπως πισω το θεμα, αν και πρεπη να αναζητησουμε γιατι οι παλιοι ειτε δεν αφηναν, ειτε οι γυναικες δεν ψηφιζαν, η ειτε δεν δινοταν η ευχερεια σε μια γυναικα να ψηφιση. Ειχε αναπτυχθει η λεγομενη ανδροκαρατια? Λεγοντας οτι δεν "ειχαν τον ψυχικο χωρο" πιο πανω, αυτο προερχονταν απο εξωγενεις παραγοντες?
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    Ναι, και στις δύο υποθέσεις.

    Ο άνδρας. Γιατί έχει την πολυτέλεια να το κάνει. Όπως είπες η γυναίκα, από κοινωνικής πλευράς στην τρέχουσα περίοδο αρκείται σε μία αξιοπρεπή ποιότητα ζωής (τουλάχιστον στις δυτικές χώρες) γιατί λίγο νωρίτερα δεν είχε ούτε αυτή. Μεγαλεπίβολα σχέδια έχουν συνήθως οι άνθρωποι που έχουν εξασφαλίσει την επιβίωσή τους, όπως και gourmet menus εφευρίσκουν όσοι δεν πεινούν. Δεν στέκει να συγκρίνω έναν πεινασμένο Αιθίοπα που αρκείται σε μία φέτα ψωμί (και την καταβροχθίζει χωρίς να σταθεί ένα λεπτό και να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να τη συνοδεύσει με ελαιοπολτό), και έναν Γάλλο ευγενή που μετρά με ακρίβεια τη θερμοκρασία του κρασιού του, και να καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο δεύτερος υπερτερεί επειδή είχε εξ αρχής πιο ανεπτυγμένη γαστρονομική αντίληψη. Ακριβώς αντίστροφα ισχύει η συνεπαγωγή, κατά την άποψή μου.

    Ναι. Θεωρώ ότι για να αναπτύξω τις όποιες ικανότητές μου στον πολιτικό χώρο, θα πρέπει να μου παραχωρείται καταρχήν το δικαίωμα να καταπιαστώ με αυτόν. Να έχω πρόσβαση σε ενημέρωση, να είμαι παρατηρητής του, να εκφράζω τις εντυπώσεις που αποκομίζω από την όποια ενημέρωσή μου, να ανταλλάσσω απόψεις με άλλους ανθρώπους και να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με αυτούς, να αναπτύξω κριτήρια επιλογής της πολιτικής ιδεολογίας που εκφράζει τις Αρχές μου, να μπορέσω να νιώσω το πάθος της υπεράσπισης του πολιτικού μου φρονήματος κ.α. Να αναπτύξω την προσωπικότητά μου προς αυτή την κατεύθυνση εν γένει. Και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε τομέα, όχι μόνο για την πολιτική.
     
  6. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Εμένα (του συνήθους γράφοντος) γιατί δε μου την πέφτουν ποτέ; Το θηλυκό μισό μας έχει περισσότερη επιτυχία στις γυναίκες! Τρελό σουξέ, αλλά και οι λεσβίες πάλι είναι πολύ πιο ευθείες. Εγώ όμως σε ποιο κατούρι πηγάδιασα;  
     
  7. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    Παρηγορήσου, ότι προξενείς φόβο και τρόμο με την επιβλητική παρουσία σου και δεν αφήνεις περιθώρια στα απανταχού θηλυκά, να αυθαδιάσουν  
    ε..και μη μεμψιμοιρείς, από πολλούς μελάδες έχεις γλυτώσει...τυχερό πλάσμα!
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....


    Τα σέβη μου..



    Υπάρχει κ το πιο άπλο.. να πατρονάρεις όποιον έχει το δικαίωμα να καταπιάνεται με τον χώρο αυτό.. πχ τον συζυγο, εραστή, αδελφό ή γιο σου.. όπως έχει δείξει συχνά η ιστορία..
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2007
  9. hugger
    τι να πω η άποψή σου άποψή σου,
    αλλά από το κείμενο που διάβασα μου χρεώνεις πράματα με βάση το δικό σου ιστορικό (που καθόλου δεν με αφορά βέβαια).
    Δεν ξέρω γιατί έκοψες από τις αντροπαρέες είναι δικαίωμά σου (κυρίως αν δεν ήταν πραγματικοί σου φίλοι) και πολύ καλά κάνεις να απεχθάνεσαι τον πόλεμο (εγώ το ίδιο όπως και το στρατό).
    Ξέρεις πειράζουν πολλούς τα κείμενα μου και το γιατί είναι απλό να το καταλάβεις.
    Κάποιοι δεν μπορούνε την αλήθεια που εκφράζει κάποιος κυρίως όταν το κάνει με αμεσότητα. Εγώ που λες στα κείμενα είμαι ενστικτώδης δεν κάθομαι να τα πολυψυλολογίσω γιατί δεν γράφω βιβλίο φίλε. Βουτάω ένα πινέλο στο μέσα μου και γράφω αυτό που νιώθω.
    Κουλό, ανορθόγραφο, τσιτωμένο, βιαίο, αστείο... όλα μαζί? και το μεταφέρω εδώ, αυτούσιο, ακατέργαστο, αλλά είναι αλήθεια (αυτό θέλω να το πιστέψεις) ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η κριτική των κειμένων μου από τρίτους εκτός αν πρόκειται για πολύ δικούς μου ανθρώπους (με εννοείς φαντάζομαι) εξάλλου δεν πάω για βραβείο στην καμία.
    Όσον αφορά το άλλο που ανέφερες και ειλικρινά σου μιλάω με τσάντισε, είναι εκεί που λές για το αν ήμουνα πατέρας και το αν θα ήμουνα φασ(ή)στας με γυναίκα και παιδί.
    Σκόπευσα αδερφέ πριν 2-3 χρονάκια να γίνω (το επεδίωξα και το επεδίωξε) και είχε αρχίσει μέσα μου να αναπτύσεται αυτό το αίσθημα του "χαζομπαμπά" (εδώ μη γελάς καθόλου μάγκα μου) και αισθήματα όπως: Προστασία, ευθύνη και όλο το πακέτο γενικώς άρχισαν να γιγαντόνονται αφού ήδη υπήρχαν μέσα μου. Τελικά το όνειρο μάγκα μου και το παιδί που θα γεννίοτανε έγινε μια αιμάτηνη σκατούλα που έπεσε στο καλάθι των αχρήστων κάποιου ιατρού (ασφαλώς σκόπιμα, αλλά όχι με τη συνέναισή μου, εδώ μπορείς αν θές να γελάσεις ή να ξεκαρδιστείς και πάλι δεν με αφορά). Οπότε μάλλον δεν μπορώ να σου απαντήσω από αυτή τη θέση (του Μη- Μπαμπά) πλέον. Πάντως αγαπάω τα παιδία (και αυτό θέλω να το πιστέψεις, και δεν χρειάστηκε το παραπάνω γεγονός για να τα αγαπήσω).

    Gracias

    Aγαπητή, αγορίστικη και χαλίβδινη Gwen το μόνο που συγκράτησα από το (άλλη μια φορά) χειμαρώδες κείμενό σου είναι η αναφορά στον Άνθρωπο που βαρά πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του, τον οποίο αγαπώ να τον ξεφυλλίζω και να τον βλέπω να τραγουδά στο ηλιοβασίλεμα καβάλα στην Ντόλυ.

    Η τιμή, τιμή δεν έχει
    Seirios_79
     
  10. hugger

    hugger Regular Member

    Seirios,
    δεν θα εγραφα ξανα εδω, αλλα,

    βλεπω διεκδικεις την αυθεντια και την αληθεια κατ' αποκλειστικοτητα. Χαιρομαι που εχεις φτασει σε τετοιο σημειο ολοκληρωσης και σε ζηλευω.
    Λυπαμαι για τις τραυματικες σου εμπειριες και αν τις αναφερεις προκειμενου να δικαιολογησουν αυτα που εγραψες, δεκτο, αλλα σε πληροφορω οτι δεν χρειαζεται κανεις να δικαιολογειται, οσο περιοριζεται να αναφερει τη γνωμη του χωρις να επιτιθεται σε αλλα μελη, πραγμα που επειδη δεν το τηρεις στο μηνυμα που μου απηυθυνες, το βρισκω ανουσιο να σου απαντησω.

    Φιλικα,
     
  11. Και εγώ ανούσιο να συνεχίσω να ανταπαντώ οπότε το λύγουμαι εδώ
     

    Y.Γ. Διεκδικώ και εκφράζω μόνο την δικιά μου αλήθεια, για τους άλλους δεν μπορώ να γνωρίζω. Ουδέποτε δήλωσα αυθεντία.
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2007
  12. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    @Panacotta boy παρόλες τις υπερβολές που ακούγονται εδώ τα κορίτσια δεν είναι ακόμα τόσο επιθετικά, τουλαχιστον οχι εκεί που θα τα θέλαμε. Έχεις το τεράστιο μειωνέκτημα του οτι είσαι κατουρημένος από το Panacotta girl και έτσι σε ένα σημαντικό τμήμα του γυναικείου πληθυσμού δυστυχώς δεν κάνεις κούκου. Διότι στην περίεργη ηλικία των 30 που βρίσκομαι σου την πέφτουν πολλές κοπέλες, αλλά όχι τόσο γιατί θέλουν να πηδηχτούν/πηδήξουν, όσο γιατί θέλουν να επιτελέσουν τον κοινωνικό ρόλο που τόσα χρόνια τους μαθαίνουν. Νιώθουν μια τεράστια εσωτερική και κοινωνική πίεση να το κάνουν. Οι άντρες περνούν μαμά και τα ρέστα που θα έλεγε και ο φύλακας στη σίκαλη. Δυστυχώς τα κορίτσια που μάλλον ψάχνεις είναι λίγα και δεν βρίσκονται εύκολα. Από την άλλη για το Panacotta girl τα πράγματα είναι πιο εύκολα διότι δεν έχει κανένα ρόλο να επιτελέσει και τα κορίτσια μπορουν να "πειραματιστούν"... αλλά μην απογοητευεσαι καιτοι λιγα τα σωστά κορίτσια δεν είναι φανταστικά πλάσματα.

    @Gwen, Syrah, νομίζω πως σωστά θέσατε το θέμα της υπεροχής των ανρδών λόγο μάζας, όλα τ'άλλα που αναφέρονται είναι το επικοδόμημα αυτής της υπεροχής. Η εξουσία είναι βία, αλλά η βία κοστίζει και καθώς περνάει ο καιρός η εξουσία χρειάζεται άλλοθι για να μην καταφεύγει συχνά στην ενεργοβόρα βία. Τα άλλοθι και οι δικαιολογιες χρειάζονται για να πείσουν τόσο τους άρχοντες όσο και τους αρχόμενους.
    Η ειρωνία είναι πως ιστορικά ήταν οι πόλεμοι που έδειξαν την "ισότητα" των γυναικών στη σημερινή εποχή όπου οι μηχανές υποκατέστησαν τη μυικη δύναμη. Οι "αντρικές" δουλειές που με πολλές μεθοδεύευσεις στον 19ο αιώνα απέκλυαν τις γυναίκες με ένα σωρό ρατσιστικά επιχειρήματα, αναγκάστηκαν να γίνουν από γυναίκες την ώρα που οι άντρες πολεμούσαν. Κι έτσι ακόμα και η πιο "αντρική" δουλειά του εργάτη με τα μούσκουλα έγινε κτήμα των γυναικών.