Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σάλος στα social media

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ak93, στις 6 Ιουλίου 2023.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Εάν την ανταλλαγή επιχειρημάτων την ονομάζεται έτσι, πάω πάσο
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    μάλλον απουσίαζες από το μάθημα της Διαλεκτικής...
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μα το μόνο που επαναλαμβάνετε ξανά και ξανα στα νήματα είναι "για το άλλο δεν μιλάτε. Πού είναι οι αλληλέγγυοι". Αυτό δεν είναι επιχείρημα καν. Για ποια ανταλλαγή επιχειρημάτων μιλάτε.
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2023
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Για μένα το θέμα είναι τα σκίτσα καθ' εαυτά. Η γνώμη μου είναι ότι τα σκίτσα είναι κακά και άσχημα, τα κίνητρα για τα σκίτσα αυτά μοιάζει να είναι κακά και άσχημα, τα σκίτσα εναντιώνονται σε αξίες, προσβάλλουν γενετήσια αξιοπρέπεια άγουρων προσώπων και τα υποτιμούν και τα βλάπτουν έστω και μόνο ιδεατά, και τι να λέμε τώρα και από πού να το πιάσουμε.

    Παράξενο, πάντως, που για ένα τέτοιο θέμα πολλοί γνώριζαν και δε μιλούσαν επί τόσα χρόνια, ασυνήθιστο κάπως.
    Αλλά ναι, τότε που έγιναν τα σκίτσα εμείς είχαμε στο νου μας τους Ολυμπιακούς και άλλωστε το παρελθόν δεν είναι να το σκαλίζει κανείς, καλύτερα να το αποφεύγουμε.

    Έχει πολύ whataboutism αυτό το νήμα, όσο μπόρεσα να δω, διότι τους περιορισμούς της ignore list μου δεν τους κάμπτω στα καλά καθούμενα. Ίσως να έχει ή να ωθεί επίμονα και σε άλλες λογικές πλάνες, πρώτη φορά θα είναι;
     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2023
  5. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

  6. Iagos

    Iagos Contributor

  7. Queen87

    Queen87 Contributor

    Η Κατάσταση ποια ακριβώς είναι;
    Εγώ δεν τον γνωρίζω... ούτε τα επαγγελματικά του... τελευταία τον ανακάλυψα για τα woke βίντεο που ανεβάζει... Εσείς τον γνωρίζετε επί προσωπικού; γιατί μιλάτε σαν να τον γνωρίζετε πέρα από την δουλειά του. Όσο για τα βίντεο του για το doxing ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που αρπάζει την ευκαιρία για να δημιουργήσει μεγαλύτερο λογαριασμό; Youtuber είναι.

    Σαν να μην τον συμπαθείτε και πολύ. Δεν το κρίνω... απλά αυτό βγάζετε.

    Εγώ δεν γνωρίζω από που έχει κοπεί... μιας και δεν με ενδιαφέρουν και πολύ τα games αλλά θα ήθελα μια απάντηση... έχει κοπεί για τον ίδιο λόγο που κόπηκε τώρα; γιατί τώρα ισχυρίζεται πως κόπηκε επειδή έβγαλε στην φόρα τα σκίτσα...
    WHAT??? Είναι ακραίο... αλλά δεν είναι απόδειξη παιδοφιλίας. Οκ οκ... είμαι άσχετη από τέχνη... Μπορείτε να μου δώσετε την δική σας ανάγνωση; τι ακριβώς είναι το σκίτσο; τι σημαίνει δηλ... μπας και έχω καταλάβει κάτι λάθος... ελπίζω να είμαι μέσα στο θέμα γιατί το θίξατε στην αρχή της τοποθέτηση σας και δεν θα ήθελα να το χαλάσω.

    Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα σε όποιον δεν συμφωνεί με την woke αντζέντα... όποιος διαφωνήσει είναι ομοφοβικός κτλπ...

    Ο Γρυπάρης αντιπροσωπεύει πολλούς ανθρώπους που δεν συμφωνούν με την woke αντζέντα... τώρα αν βγάζει λεφτά από αυτό είναι οκ γιατί το λέει ανοιχτά... έχω λογαριασμούς όποιος θέλει κάνει donate.
     
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    +1!
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ το woke που ήξερα είναι το original και ομολογώ ότι ψάχνοντας στο δίκτυο μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.

    Μπορεί κάποιος και από τις δυο πλευρές να γράψει τι πρεσβεύει για εκείνον/εκείνη το woke?
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    +1
     
  11. Brand

    Brand The Most Successful Delete

    Ναι, τον γνωρίζω. Ήμουν σαφής από την αρχή. Όχι, δεν έχω κάποια υποχρέωση να παραθέσω εδώ ολόκληρο ιστορικό για να αποφασίσετε τι στάση θα κρατήσετε εσείς απέναντί μου.

    Η σχέση σας με την τέχνη και η αντίληψή σας επ΄αυτής δεν καθορίζουν το πώς ορίζει ο νόμος κάποια πράγματα και πώς αυτός ερμηνεύεται και εφαρμόζεται. Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε περαιτέρω αναζήτηση είναι ο διαχωρισμός μεταξύ υπόνοιας, ένδειξης και απόδειξης.

    Βλέπω και την ελαφρότητα περί doxing. «Όσο για τα βίντεο του για το doxing ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που αρπάζει την ευκαιρία για να δημιουργήσει μεγαλύτερο λογαριασμό; Youtuber είναι.», λέτε.
    Μόνο που η προτροπή προς παράνομη πράξη είναι αδίκημα. Το ότι δεν σας νοιάζει ο ποινικός κώδικας είναι επίσης δικό σας θέμα, όχι κάτι στο οποίο οφείλουν να προσαρμοστούν όλοι οι άλλοι.
     
  12. Queen87

    Queen87 Contributor

    Μάλλον μπερδευτήκατε. Δεν τίθεται θέμα για το τι στάση θα κρατήσω απέναντι σας. Η άποψη σας είναι σεβαστή. Ζητώ κατανοήση της οπτικής σας. thats all.

    Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά δεν είπα κάτι τέτοιο... είπα; Ρώτησα ποια είναι η δικιά σας ανάγνωση ως προς τα σκίτσα. Δεν πήρα απάντηση. Φυσικά αν δεν θέλετε να απαντήσετε είναι σεβαστό απλά οι απαντήσεις σας δεν κουμπώνουν με τις ερωτήσεις μου.

    Να το εξηγήσω. Δεν με ενοχλεί να γίνεται doxing όταν κάποιος κάνει προκλητικές δηλώσεις και είναι επικίνδυνος για κάποιον άνθρωπο είτε ενήλικα είτε ανήλικο. Είμαι κατά στον εκφοβισμό απλά για να γίνεται έτσι. Επίσης είμαι υπέρ στο doxing εφόσον έχει κοινοποιηθεί στην αστυνομία.