Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σ'αφήνω να φύγεις γιατί σ'αγαπάω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. μια χαρα την βρισκω την κοσμοθεωρια σου... 

2. Τι να το κανεις αν απλα το εχεις χωρις συναισθήματα...
    Το αφηνεις....απλα

3. ellianna

ellianna Regular Member

Αφηνουμε καποιον να φύγει γτ ίσως βλέπουμε ότι του κανουμε κακο...Κ τον αγαπάμε τόσο πολύ που απλά θέλουμε να πάψουμε να του το κανουμε αυτο..
    Ίσως λέω εγω

4. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Αν μας αρεζε τοσο πολυ δε θα τον την αφηναμε να φυγει απλα κατι θα. Μας χαλασουσε πανω της -του.

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Σ αφήνω να φύγεις γιατί σε βαρέθηκα.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμένα πέραν τούτου.

6. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

7. slavenatasa2

slavenatasa2 New Member

Όταν έχει τελειώσει κάτι τότε Ναι δεν το αφήνεις να φύγει...φεύγει μόνο του...πεθαίνει..σβήνει...μένει μια ανάμνηση γλυκειά η ακομη και πικρή... (προσωπικά πικρή)

8. Maverick

Maverick Good guy to a fault.

Γι αυτό όταν χρειάστηκε να πάρω την ίδια απόφαση δεν έβαλα την αγάπη μέσα παρά μονό "μην με ξαναενοχλήσεις".
    Γιατί έπρεπε αυτή να μην θέλει να είναι μαζί μου γιατί δεν ήμουν η σωστή επιλογή για εκείνη.

Συμφωνώ ότι είναι δειλία όταν αυτός είναι ο λόγος που αφήνεις κάποιον να φυγεί. Ίσως ακόμα να ήταν δειλό και εκ μέρους μου. Πάντως ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρω μέχρι στιγμής και η πιο εύκολη για το αν θα έπρεπε να την πάρω ή όχι.

9. dreams

dreams Regular Member

σ'αφηνω να φυγεις γιατι δεν σε θελω αρκετα , ειναι ο κανονας και οι εξαιρεσεις αυτου , σχεδον μηδαμινες.

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι πάει να πει, σε αφήνω να φύγεις, τον/ην είχε κλειδώσει σε κανά μπουντρούμι;  

11. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Σ'αφήνω να φύγεις γιατί έχω ηδη φυγει.

12. Σε ακραιες καταστασεις, παιζει κι αυτο!