Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλική συμβατότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 30 Απριλίου 2010.

1. Kris

Kris Regular Member

Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα

Παιδιά όπως εχω ξαναγράψει παλιότερα, δε νομιζω οτι χρειάζονται τρελές αναλύσεις & θεωρείες επί του θέματος...2 άνθρωποι που γουστάρουν να ναι μαζί σίγουρα θα βρουν τους τρόπους που θα ικανοποιούν & τους 2!
    Δεν απαξιώνω τις αναλύσεις κάποιων...απλά εγώ τα βλέπω πιο απλά τα πράγματα...έχω την αίσθηση πως αν μπείς σε τέτοια τριπάκια σκέψης θα χαθεί η όλη ευχαρίστηση της ερωτικής πράξης & της σχέσης γενικότερα.

2. sw

sw

Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα

...λιγο... θεωρητικος μου ακουγεσαι!  

...καλα τα λες!

...στην πραξη τι γινεται;!

...βλεπεις δε μιλαμε για βανιλα αναζητησεις σ' αυτο το Θρεντ.

Αλλα να εισαι καλα, με τις θετικες σου σκεψεις!  

Γι ργος

Last edited: 7 Μαϊου 2010
  3. Aytarxikozeygari

Aytarxikozeygari New Member

Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα

Η συμβατότητα είναι η ζητούμεη χημεία στο σεξ και στο νού.Εαν αυτό δεν υπάρχει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι η όλη σχέση δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσει και φυσικά δεν μπορεί να δημιουργηθεί.Είναι αυτό που λέμε η το έχεις ή οχι.Μεσαία λύση δεν υπάρχει.

4. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να ταιριαζειs σεξουαλικα με εναν ανθρωπο που σε ενδιαφερει ερωτικα π.χ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ το swinging και τιs ερωτικεs περιπτυξειs αναμεσα σε διαφορα ατομα ταυτοχρονα οποτε ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ εναν αντρα αυτηs τηs λογικηs για εμενα αυτο ειναι κατι ΚΑΤΩΤΕΡΟ! ΤΟ ΣΕΞ οσο εντονο! και hard να ειναι ειναι αποκλειστικα! και ΜΟΝΟ! αναμεσα σε εναν αντρα και σε μια γυναικα!

5. garfield83

garfield83 Regular Member

Η εγκεφαλικη χημεια θεωρω οτι θα μετουσιωθει και σε σεξουαλικη συμβατοτητα και σε συναισθηματικη χημεια...

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

.. Και μετά, θα μείνουν για πάντα μαζί;  

7. RAIN

RAIN nefelibata

Και θα φύγουν μαζι στο ηλιοβασίλεμα....

8. garfield83

Μιλησε κανεις για γαμο καλε?Καλη χημεια μπορει να εχεις με πολλους/ες... 

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Όχι δεν μίλησες. Ούτε εγώ αναφέρθηκα για γάμο/κουφέτα/κόλυβα. Επίσης καλή χημεία δ ε ν μπορεί να υπάρξει με πολλούς, αλλιώς θα ταιριάζαμε όλοι με όλους.

10. garfield83

ε καλα οι πολλοι δεν ειναι ολοι...

11. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Εγώ δεν πιστεύω στην χημεία, πιστεύω στην αστροφυσική.

12. Πιστεύω ότι η σεξουαλικη χημεία βοηθά στο να ευδοκιμήσει μια σχέση τύπου friends with benefits or fuck buddies.
    Ωστόσο, η έλλειψη συμβατότητας στην καθημερινότητα (και δεν εννοώ φυσικά τα ίδια επακριβώς γούστα και επιλογές στο κάθε τι) νομίζω ότι θα ήταν αποτρεπτική στο να δημιουργηθεί μια πιο στενή και βαθιά σχέση,αυτη του συντροφου.