Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις γύρω απο το σεξ...(fetish..bdsm..whatever!)..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Switch_DaS, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

1. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

ΑΝ ήξερα τότε ίσως και ήταν διαφορετικό το θέμα συζήτησης.

Έχετε δίκιο, αλλά εύχομαι ευτυχές τέλος και ελπίζω & εύχομαι για 'τα περαιτέρω' να προκύψουν με φυσικό τρόπο +χρόνο.

2. afentisbdsm

afentisbdsm Regular Member

Κάποια στιγμή θα σου μιλήσω για το madonna whore syndrome.

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Μεγαλύτερη δικαιολογία/άλλοθι από το "μού βγήκαν στον δρόμο κάτι έτσι", δεν υπάρχει...
    Δυο πράματα μπορεί να σημαίνει..:
    Α. "Βρέθηκα εις γάμου κενωνίαν, χωρίς να έχω τολμήσει ποτέ να "πω μια κουβέντα με το μέσα μου" πριν...
    Β. "Τώρα που το βρήκα" δεν μπορώ να κάνω μια κουβέντα με το έξω μου...
    Στην ουσία είναι το ίδιο (το δεύτερο είναι αποτέλεσμα του πρώτου)...
    Σε κάθε περίπτωση παράγεται "γενιτσαρισμός" του κιαρατά και κάτι χαριτωμενιές για δικαιώματα στο ξεκούδουνο...

4. Κανείς δεν γεννήθηκε με το bdsm στο αίμα του. Σε όλους ήρθε με διαφορετικό τρόπο στον δρόμο τους.
    Στα υπόλοιπα δεν έχω απάντηση.
    Δεν έχω υπάρξει παντρεμένη ποτέ άλλωστε.

5. Harry Demos

Έρχονται στο μυαλό μου διάφορες περιπτώσεις, απλά όχι στην δική μου.

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Θα θέλατε να εξηγήσετε σε τι αναφέρεστε όταν μιλάτε για bdsm; Πιθανότατα γνωρίζετε ότι κάτω από το ακρώνυμο bdsm έχουν μαζευτεί τεχνητά τάσεις και συμπεριφορές τελείως διαφορετικές μεταξύ τους.

7. Ευχαρίστως, αλλά όχι στο νήμα. Είναι άσκοπο να το χαλάσουμε και κακώς έγινε και η ερώτηση εδώ. Έπρεπε να γίνει με pm.

8. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Όπως προτιμάτε, αν και δεν πρόκειται για οφφτόπικ, δεδομένου του θέματος του νήματος. Να τονίσω μόνο ότι δεν αληθεύει γενικά αυτό που ισχυριστήκατε, ότι "κανείς δεν γεννήθηκε με το bdsm στο αίμα του" - γι' αυτό και ζήτησα τι εννοούσατε. Υπάρχουν άτομα για τα οποία (παράδειγμα) ο σαδισμός ή ο μαζοχισμός είναι φυσικά χαρακτηριστικά, ή η ασυμμετρία φυσικός τρόπος σχετίζεσθαι.

9. Harry Demos

-Που μπορώ να διαβάζω περισσότερα επάνω σε αυτό;

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ούτε καριέρα είναι το "βδσμ" ούτε σοσιαλισμός ούτε ικεμπάνα, να τα βρει κάποιος στον δρόμο...
    Αλλά τεσπά...

11. Βαριέμαι να εξηγώ σε ανθρώπους που κρέμονται από λέξεις και ψάχνουν για κρυφά νοήματα.
    Το νόημα ειναι το ιδιο.

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Εεε, εντάξει τότε..!